Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך המלצה למקרר גדול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, חמותי רוצה להחליף את המקרר כי הוא לפעמים עושה בעיות, מקרר של סאמסונג.

היא רוצה מקרר גדול 2 דלתות, שואלת אם עדיף עם בר או בלי.

היא רוצה רק lg או שארפ.

אני לא מבין גדול במקררים לכן אני פונה אליכם, בעלי הנסיון על מנת לקבל קצת יותר מושג ועזרה.

תודה

פורסם

יש לנו LG GSB760PZXZ כבר שלוש שנים. אינוורטר חסכוני מאוד, מרוצים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

מהו "מקרר גדול" ומה המידות שמאפשר המטבח שלה? מה התקציב?

למרות ההערה על סמסונג אעלה את הניסיון שלי, כיון שמדובר בפתרון לא שגרתי לבעית נפח המקרר: מזה -5 שנים לנו יש סמסונג RH77H90 מקרר גדול מאד שיתרונו (וחסרונו) בכך שהוא נכנס לנישה של מקררים של 650 ליטר, והנפח הנוסף הוא בזכות העומק. הפתרון לבעיית הגישה למזון המאוחסן בעומק המקרר הוא כל ידי בנית דלת עמוקה מאד, כך שהמדפים בעומק סטנדרטי.

מבחינת אמינות - סה"כ אין יותר מדי תלונות, פעם אחת היה צורך להפשיר אותו באופן יסודי בגלל קפיאת דלתית של יציאת אויר קר, כנראה כיון שאשתי העמיסה אותו בעודף. אנחנו לא היינו מרוצים מהשירות, אבל זה כיון שמדובר ביבואן מקביל (חסך 3000 ש"ח ברכישה בהשואה ליבוא רשמי). המקרר הקודם גם היה סמסונג (650 ליטר 2 דלתות סטנדרטי, עם בר) ששירת אותנו נאמנה כ-10-11 שנה עד שהוחלף ביוזמה של אשתי, לא בגלל תקלות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מהו "מקרר גדול" ומה המידות שמאפשר המטבח שלה?
המידות הן 1.88 על 1.1

כלומר כדי שיהיה קצת רווח בגומחה, נניח 1.8 על 1.1, המקרר הנוכחי בעומק של 85 סמ, ותופס בערך 90 אחוז מהמידות שציינתי.

פורסם

אם כך כנראה שתוכל להתאים מקרר עם דלת סטנדרטית, בלי ה-door in door בדגם שציינתי. אצלי הנישה יותר צרה ולכן קנינו את המקרר הזה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לדעתי ספריאל צודק. סה"כ סמסונג מייצר מוצרים טובים. אני לצערי לא יכול להמליץ על מקררים גדולים היות ומעולם לא היו לי, אבל המותגים של סמסונג וגם של שארפ היו כבר אצלנו והראו אורך חיים מצוין (והשארפ עדיין מראה).

תחכה לחברים שיש להם גדול (מקרר! לא מה שאתה חושב) ותשמע מה הם אומרים.

פורסם

מנסיוני (המר) - קנינו בפברואר השנה מקרר של "האייר" 4 דלתות. המקרר יפה ופונקציונאלי. עבד בדיוק שלושה חודשים! (מקרר חדש מהחנות) ושבק חיים. למה? לאלוהים פתרונים. שכחתי ליידע את רפי גינת.

• תוכן חדש...