Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ירשו את זה מהמנדט הבריטי אני מניח.

לדעתי צריך להעביר את התנועה לצד שמאל של הכביש וזהו.

בארץ ישראל נהגו בצד ימין גם בתקופת המנדט.

היו יכולים לפחות להשאיר לנו מבטא אנגלי יותר, וגם את זה לא עשו.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני מבין שלא נהנית מהמנגל.
הרגליים התפרקו וכל הבשר נפל על הרצפה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מתחבר לדבריו של DAVE.

הבעיה שלי בעיקר עם מתלהבים שחושבים שאם יש להם סקודה עם מנוע טורבו אז הם מינימום נהגי מירוץ במסלול מירוץ.

נצמדים לך לתחת, מלחיצים אותך צופרים ומסנוורים העיקר שחלילה לא תעכב אותם חצי שנייה בזמן שאתה עובד קשה בשביל לעבוד משאית (כן המזדה כזאת איטית).

מה לעשות, המזדה שלי חלשה ואיטית, וגם אם אני אדביק את הדוושה אני לא אעמוד בקצב שלהם.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם
הרגליים התפרקו וכל הבשר נפל על הרצפה.
אם היה לזה ריח כמו הריחות שהרחתי היום (פגר טבול בדלק מטוסים), אז המנגל עשה לך טובה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מדי פעם עובר למצב הזה, בעיקר כשאני עייף

ורוצה לחסוך עצבים וריגושים. באופן אבסורדי,

אתה מגלה שבעצם באופן מעשי אתה לרוב עוקף את המזדחלים במרכזי ובשמאלי.

מוסיקה מהסוג שאתה מכיר בע"פ ושר תוך כדי בקולי קולות עוזרת, למשל ואגנר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

פעם, לפני שנים רבות, כשהייתי עושה נסיעות מב"ש למרכז, ניסיתי את השיטה של 90 קמ"ש בימני (עד כמה שאפשר)... זה שיפר אומנם את צריכת הדלק, אבל השיעמום הרג אותי. שרדתי כמה ימים כאלו לפני שהחלטתי לוותר על ה"תענוג".

לגבי בקרת השיוט האדפטיבית... קיבלתי ראב4 שכורה עם המערכת לפני שנה ומה אומר לכם - התאהבתי. מאוד רוצה את המערכת ברכב הבא שלי.

פורסם

למי שרגיל בנהיגה אקטיבית שמלווה בעקיפות ולא אוהב להסתרך מאחור זה מאוד קשה לנסוע במוד כזה.

גם כשאני מנסה בדרך כלל זה לא מחזיק הרבה זמן,

עד שאיזה נהג נחמד חותך אותי\ דופק ברקס\ עושה טעות כלשהי שמזכירה לי שעדיף לי לעקוף מאשר לתלות את חיי בקריזות של הזולת.

אני פשוט שונא להיות בסוף שיירה אני מנסה לפלס את דרכי קדימה וזה לא הולך ביחד עם המוד הזה.

אבל בפעמים שכן הצלחתי לערוך נסיעות שלימות כאלו, זה תענוג! אתה מבין שכל המהירות שלך חוסכת לך בסך הכל 5-10 דקות במקרה הטוב, שעולות בהרבה לחץ מסויים שלא קיים בנהיגה הרגועה והנינוחה.

• תוכן חדש...