Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני חייב ייעוץ

יש לי 12 נקודות עבור מהירות כמובן עם דוח ששולם

לפני חודש עקפתי בפס לבן וקיבלתי 10 נקודות עם הזמנה למשפט

וביום שישי האחרון נתפסתי על מהירות של 154 קמש בכביש שמותר 90 קמש כמובן גם פה 10 נקודות והזמנה למשפט ושללו לי את הרישיון למשך 30 יום

בס"הכ יש לי 32 נקודות ו 2 הזמנה למשפט

האם כדאי לקחת עו"ד הוא רוצה 7000 ש"ח

או שאסתדר לבד

אדגיש שחשוב לי מאוד הרישיון אני עובד עם הרכב

אשמח מאוד לעצתכם

תודה מראש

פורסם

אתה אמיתי? לא לומד לקח?

אם אתה תלוי ברכב שכור נהג.

עורך דין יעשה נפלאות. או שלא. ממש אין לדעת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קח עו"ד.

בכל מקרה קח בחשבון שלילה לתקופה כלשהי.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

רוב הסיכויים שתקבל שלילה 3 חודשים.

קח עו"ד שיש לו עבר עשיר בתיקים מהסוג הזה, אולי יצליח לעשות משהו.

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם

עו"ד דחוף

שיטפל בקיצור הפסילה המינהלית יאחד את שני התיקים הפתוחים וינסה להמעיט את הנזק הכספי+ השלילה.

36 נקודות משמען שלילה של 3 חודשים על ידי רשות הרישוי, כרגע יוטלו עליך אמצעי תיקון כמו קורס ובחינה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
שלום לכולם

אני חייב ייעוץ

יש לי 12 נקודות עבור מהירות כמובן עם דוח ששולם

לפני חודש עקפתי בפס לבן וקיבלתי 10 נקודות עם הזמנה למשפט

וביום שישי האחרון נתפסתי על מהירות של 154 קמש בכביש שמותר 90 קמש כמובן גם פה 10 נקודות והזמנה למשפט ושללו לי את הרישיון למשך 30 יום

בס"הכ יש לי 32 נקודות ו 2 הזמנה למשפט

האם כדאי לקחת עו"ד הוא רוצה 7000 ש"ח

או שאסתדר לבד

אדגיש שחשוב לי מאוד הרישיון אני עובד עם הרכב

אשמח מאוד לעצתכם

תודה מראש

מי יתן ורשיונך ישלל לתקופה ארוכה ככל הניתן!! רוצח בפוטנציה, סכנה על הכביש וטוב יעשה שופט שירחיק אותך מהכביש לפני שתהרוג מישהו.

פורסם
מי יתן ורשיונך ישלל לתקופה ארוכה ככל הניתן!! רוצח בפוטנציה, סכנה על הכביש וטוב יעשה שופט שירחיק אותך מהכביש לפני שתהרוג מישהו.

מציע לך להעיף מבט כאן.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מה הטעם בעו"ד שימתיק את העונש? קל לראות שאתה לא לומד לוקח.

תשפוך ארגזים של כסף על עו"ד בשביל שישיג לך עונש קל יותר בשביל שבבועיים אחרי שתגמר השלילה תיתפס שוב?

הייתי מוציא את הכסף על אמצעי אחר שיעזור לך לשלוט בעצמך על הכביש בעתיד.

אני לא מטיף, אני אשכרה מנסה לחשוב על פתרון יעיל לבעיה שלך. עו"ד זה כנראה לא הפתרון.

פורסם

לורנס, לא קשור לחופשות. השרשור הזה נפתח בצורה שלא ברור לי האם היא סיפור אמיתי או איזו התגרות שנועדה להוציא מחברי הפורום תגובות חריפות (שדי מתבקשות). לא קל לצבור צבר כזה של עבירות תנועה חמורות בזמן כה קצר. לא לשכוח - כאן משטרת ישראל, לא משטרת שוויצריה.

משום מה פות"ש נאלם ונעלם.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
זה אמיתי מה נראה לכם משעמם לי

כן.

ראשית, אין עבירה שהניקוד עבורה הוא 12 נקודות.

שנית, הנקודות נרשמות רק אחרי תשלום הקנס או הרשעה בדין, כך שלא קבלת עדיין כלום.

פורסם

64 קמ"ש מהירות מעל המותר- רק על עבירה כזו הייתי שוכר שירותי עו"ד אם אתה לא מעוניין להיות תלוי בצד,שעליו י/תקום השופט/ת בבוקר הדיון.

אתה כרגע עם 10 נק' עם אופציה ל"תוספת" של עוד 20.

קל מאוד להטיף מוסר ולא כל משתמשי הפורום הם "צדיקים גדולים" שלא מבצעים עבירות כלל אבל,לאחר שעו"ד ישיג לך עסקה סבירה,חשוב שתקח את עצמך בידיים ותנהג בזהירות ולפי החוקים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

קולאוטי - כולנו עושים עבירות. השאלה היא מה חומרתן ומה תדירותן. וכמובן עד כמה אתה לוכד את עיניהם של השוטרים. כנראה שפות"ש "מצטיין" בכל התחומים.

פורסם

באופן מעשי,

אתה צריך לנסות למצוא פיתרון שהעבודה שלך לא תהיה תלויה בנהיגה.

כי כנראה שלילה אתה תקבל אז תהיה מוכן לזה.

אם אתה עצמאי, אז תוסיף עובד ושהוא ינהג.

אם אתה שכיר אז תנצל את השלילה שתקבל לשידרוג מעמד לעבודת שולחן או מנהל עבודה , סדרן משהו בסגנון .

בקיצור - נתנו לך לימון תנסה לעשות ממנו לימונדה.

בנוסף, לעתיד אתה צריך להקטין את הסיכוי שלך לקבל דוחות, למצוא מסלולים בנסיעה שלך:

1) בלי פס לבן .. פשוט לא לנסוע במקומות שיש בהם פס לבן ומשאית נוסעות לאט (גם השוטרים מכירים מקומות כאלה ומציבים מלכודות)

2) לחפש בוויז דווקא את הכבישים עם עומס תנועה - פקקים , ככה שלא תוכל לעבור על המהירות המותרת

3) לנסוע ברכב שלא מסוגל לעבור את ה -120... או שפשוט מרעיש ומרגיש לא בטוח במהירויות גבוהות

• תוכן חדש...