Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

 

קיבלתי החזר על רכב שעבר טוטאל לוס והופחתו 21% מערכו על ליסינג. יש לי אישור מאוטו סנטר שהרכב היה בליסינג פרטי אבל לא מצויין נהג יחיד, אז אני חושש שהמסמך לא יעזור. מלבד זה, אין להם מסמכים נוספים.

יש דרך להוציא את המידע ממקור אחר?

 

תודה מראש

פורסם (נערך)

פנה לחברת הליסינג המקורית. אני בספק אם היא תסכים עכשיו.לדעתי זה סופו של עניין. אישור נהג יחיד היית צריך להוציא טרם הקנייה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

אז זה רכב מרובה נהגים לכל דבר ועניין.

חברת הליסינג חייבת לכתוב את המילה נהג יחיד כדי שחברת הביטוח תפחית ל 13٪ .

אני מקווה שלפחות אוטוסנטר מכרו לך את הרכב עם הנחה גדולה מ 20٪ מהמחירון.

עריכה אחרונה על ידי save
×
×
  • תוכן חדש...