Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו וואטסאפ וכדומה?

תודה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני לא מבין גדול בתחום, אבל המכשירים שבהם משתמשים הם feature phone שלא מאפשרים הרצת אפליקציות. הרשת לא כוללת אינטרנט אבל אם יופעל סמארטפון עם קו כשר, אין מניעה טכנית להפעיל יישומים על וויפי. אגב, ווצאפ דורש SMS לאישור ההתקנה.

:turn-l:
פורסם

הרבנים לא יכולים להשאר יותר מדי מאחור, על כן כיום יש סמארטפונים "כשרים", כשם שיש אינטרנט "כשר". אין לי מושג איזה אפליקציות ואתרים פועלים בהם ואיזה לא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

להבנתי מכשירים "כשרים" הם אלו עם הלחצנים למספרים ולא שח-נבון.

יש מכשירים חכמים עם תוכנת סינון אבל הם לא מוגדרים כ"כשרים" אלא כ"מוגנים".

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

יש סמרטפונים ״כשרים״ שמגבילים את הגישה לחנות אפליקציות ״כשרה״ בפיקוח (בתשלום) שמכילה רק את האפליקציות שיהודי הגון צריך.

אם אתה מתעניין מה ההבדל המדויק בין מושגח, מפוקח, מאושר, מוכשר, מגן, מוגן, עסקן אינך נמצא בפורום הנכון.

פורסם

ואז בעל המכשיר נוסע לאיטליה, ומעל כל קיר מציצים עליו תמונות ופסלי נשים נאות חשופות חזה, כמיטב דמיונו של האמן התורן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש בגדול כמה סוגים עיקריים:

כשר - שיחות בלבד.

תומך כשר - במידה ויש סים כשר (מזוהה על מס' חברה בסים כי הסים הוא מסוג אחר מהרגיל) הוא מתפקד ככשר לכל דבר, רק שיחות.

מוגן - מכשיר לרוב סמארטפון, עם תוכנת NETSPARK לסוגיה.

מושגח - מכשיר שיש לו אינטרנט מוגבל - אפליקציות כמו WAZE ובנקאות, מייל בסיסי.

בגדול אלה הסוגים שאני מכיר, ואני גם מוכר כאלה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
ואז בעל המכשיר נוסע לאיטליה, ומעל כל קיר מציצים עליו תמונות ופסלי נשים נאות חשופות חזה, כמיטב דמיונו של האמן התורן.

מדהים איך גם בשרשור שאינך מבין דבר וחצי דבר בשאלה שנשאלה ע''י פות''ש, אתה מצליח להבליח 2 תגובות, מהן אחת אינטליגנטית במיוחד.

ולגופו של עניין.

כשר "קלאסי" - שיחות בלבד, ואפליקציות שהגיעו עם המכשיר (לוח שנה, שעון מעורר... זהו פחות או יותר).

ההגבלה היא גם במכשיר וגם בסים.

מכאן ואילך, יש קונפיגורציות שונות, החל ממכשיים בסיסיים תואמי כשר (היינו לא סמארטפון אלא נוקיה c2 למשל עם מצלמה וכד')

ועד לסמארטפון מוגן (של חברות כמו הדרן או עסקן), כשבדרך יש מכשירים רגילים לכל דבר ועניין שעליהם הותקנה חסימה לתכנים בלתי רצויים (אצלי למשל יש רימון. יש כל מיני אפליקציות חסימה למיניהן, "מגן", "נטספארק" ועוד)

פות''ש, אם תסביר מה אתה רוצה לדעת, אולי נוכל לענות לך ברור יותר.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

תודה לכולם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...