Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחינות בגרות...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניתן להתקשר אליהם ישירות ולבקש את התוצאות בציון תעודת הזהות, את מספר הטלפון ניתן לבקש ממזכירות בית הספר.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הבעיה היא לא איך לברר את הציונים, אלא מתי הם מתפרסמים...

יכול להיות שאני אתקשר ועדיין הם לא יהיו מוכנים או מסוגלים לתת לי את התוצאות...

פורסם

בפעם האחרונה שעשיתי בחינת בגרות בחורף (שזה דיי מזמן) התוצאות התפרסמו לאחר כחודש.

במועד חורף מספר הנבחנים קטן יותר לכן המבחנים נבדקים מהר ולכן התוצאות מפורסמות במהירות רבה יותר.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני משלים בגרות היום ביואל גבע, וגם שמה עלתה השאלה הזאת.

מסתבר שמשרד החינוך סיים כבר לבדוק את כל הבגרויות,

אבל מסרב לפרסם את הציונים, כמחאה לדו"ח דברת.

עד שמישהו יעתור בעניין לבג"ץ (כבר קרה פעם בעניין הזה, והם התקפלו).

No worries 8)

פורסם
אני משלים בגרות היום ביואל גבע, וגם שמה עלתה השאלה הזאת.

מסתבר שמשרד החינוך סיים כבר לבדוק את כל הבגרויות,

אבל מסרב לפרסם את הציונים, כמחאה לדו"ח דברת.

עד שמישהו יעתור בעניין לבג"ץ (כבר קרה פעם בעניין הזה, והם התקפלו).

מהההה? (:mad::shock2::mad2::onfire: ) * 15^10

למה תמיד אנחנו נדפקים?? מה זה לא רוצים לפרסם... גם אני אחליט שלא בא לי לעשות בגרות...

מה זה השטויות האלו? כל אחד מחליט פתאום שהוא עושה ככה...

כלומר אין שום דרך לברר את הציונים עכשיו? אם זה יהיה עד שמישהו יעתור אני מניח שזה יקח הרבה מאוד זמן...

פורסם

אתם רציניים בקטע של העיכוב?

אני הולך להשתגע ,סוף סוף בגיל 22 עשיתי ת'בגרויות הראשונות שלי(על תשאלו מה עשיתי בתיכון) והם מעכבים לי סתם ת'ציונים ?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אתם לא חושבים שאתם קצת מגזימים?

כל כך הרבה עוולות יש בחינוך בארץ - החל מרמת ההוראה, מספר התלמידים בכיתה, בתי ספר מתפוררים, תשלומים מוגזמים ומה לא.

ועל מה אתם רוצים ללכת לשרוף צמיגים וחברי ממשלה? על עיכוב בפרסום ציונים!?!?!?!?

אפשר לחשוב, חרב עלינו עולמנו, אין טעם לחיינו - הציונים יתפרסמו בכמה שבועות עיכוב. :?

פורסם
ואני בעד לארגן איזה שריפה בתוך הבית של לימור לבנת.....:twisted: :twisted:

:lol:

שחף בן צבי.

תיזהר, עוד יבואו אליך מחר בבוקר איזה 2 סוכני שב"כ לבית... :wink:

*ואישפוז אל דאגה, אם וכאשר נבצע את זה נזכיר גם את שאר הבעיות...

ועכשיו ברצינות, נכון שהחינוך פה על הפנים, גם הבגרויות, הרמה שלהן יורדת כל שנה... מצד אחד אני לא צריך להתאמץ כדי להצליח, אך מצד שני אני יודע שכאשר אני אגיע לאוניברסיטה אני אסבול הרבה כדי להצליח בגלל הבדלי הרמה (דרך אגב אני לוקח כמה קורסים בבן גוריון ובאמת הרמה שם שונה מהבית ספר)...

הבעיה היא שהגישה לא נכונה, הרי כולם רוצים תוצאות ויותר הצלחה בבגרויות, אז הולכים על פתרונות לטווח הקצר כמו הורדת רמת הבחינות ומתן בחירה רחבה בבחינות שבעצם דופקים הכל לטווח הארוך במקום לחשוב ישר לטווח הארוך (סתם לדוגמא אם מסתכלים על התרגילים בבגרויות לפני 20 שנה במקצועות הריאליים רואים שהם יותר קשים מהתרגילים בשנים האחרונות) וליזום תוכנית שאולי תימשך כמה שנים טובות אך בסופו של דבר תביא לתוצאות...

אם להגיד את האמת, הכעס שלי על כך שהתוצאות לא יגיעו בזמן לא נובע רק מהעיכוב עצמו, אלא בכלל מהמצב הדפוק במדינה בין אם זה בחינוך או בשאר התחומים...

פורסם
תיזהר, עוד יבואו אליך מחר בבוקר איזה 2 סוכני שב"כ לבית... :wink:

*ואישפוז אל דאגה, אם וכאשר נבצע את זה נזכיר גם את שאר הבעיות...

ועכשיו ברצינות, נכון שהחינוך פה על הפנים, גם הבגרויות, הרמה שלהן יורדת כל שנה... מצד אחד אני לא צריך להתאמץ כדי להצליח, אך מצד שני אני יודע שכאשר אני אגיע לאוניברסיטה אני אסבול הרבה כדי להצליח בגלל הבדלי הרמה (דרך אגב אני לוקח כמה קורסים בבן גוריון ובאמת הרמה שם שונה מהבית ספר)...

הבעיה היא שהגישה לא נכונה, הרי כולם רוצים תוצאות ויותר הצלחה בבגרויות, אז הולכים על פתרונות לטווח הקצר כמו הורדת רמת הבחינות ומתן בחירה רחבה בבחינות שבעצם דופקים הכל לטווח הארוך במקום לחשוב ישר לטווח הארוך (סתם לדוגמא אם מסתכלים על התרגילים בבגרויות לפני 20 שנה במקצועות הריאליים רואים שהם יותר קשים מהתרגילים בשנים האחרונות) וליזום תוכנית שאולי תימשך כמה שנים טובות אך בסופו של דבר תביא לתוצאות...

אם להגיד את האמת, הכעס שלי על כך שהתוצאות לא יגיעו בזמן לא נובע רק מהעיכוב עצמו, אלא בכלל מהמצב הדפוק במדינה בין אם זה בחינוך או בשאר התחומים...

מי כמוני יודעת על מערכת החינוך... יש לי תואר בהוראה אבל אני מעדיפה לא ללמד בגלל כל המערכת הזו.

ליטל

• תוכן חדש...