Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה קורולה 2019

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

כרגע אני עם הקורולה 2014

הלכתי היום לסוכנות של טויוטה להתעניין על החלפת הרכב,

אני רוצה לקנות את הקורולה החדשה,

אהבתי ממש את העיצוב שלה האיבזור והבטיחות

עכשיו כמה דברים:

אני מתלבט אם שווה לי להביא רכב חדש מהחברה בגלל ירידת הערך הדיי משמעותית כשהרכב עולה לכביש,

שקלתי אולי לקנות את ה18 אבל אין בכלל מה להשוות בינה ולבין ה19 מבחינת המערכות בטיחות האיבזור והמולטימדיה החדשה שסוף סוף תומכת בהתקנת אפליקציות כמו וויז יוטיוב וכאלה

לכן לקנות את ה18 תיהיה ממש התפשרות.

דבר שני,בהצעת מחיר רשמו תוספת של מערכת cska עם מצלמה

מה זו המערכת הזו?

פורסם

18 זה אותו הדגם שיש לך אחרי עדכון קל לצורה ועם קצת מערכות בטיחות, החדשה עדיפה בהרבה ולא רואה למה ללכת על הדגם הקודם.

למיטב ידיעתי הוייז הוא חלק מהמערכת בהתקנה מקומית של היבואן ולא משהו מובנה מהיצרן.

לגבי מה שראית בהצעת המחיר, לא ברור לי במה מדובר, תוכל להעלות תמונה לאחר מחיקת פרטים מזהים?

פורסם
18 זה אותו הדגם שיש לך אחרי עדכון קל לצורה ועם קצת מערכות בטיחות, החדשה עדיפה בהרבה ולא רואה למה ללכת על הדגם הקודם.

למיטב ידיעתי הוייז הוא חלק מהמערכת בהתקנה מקומית של היבואן ולא משהו מובנה מהיצרן.

לגבי מה שראית בהצעת המחיר, לא ברור לי במה מדובר, תוכל להעלות תמונה לאחר מחיקת פרטים מזהים?

לגבי הוייז הכוונה שלי היא שברוב המכוניות היום המערכות תומכות אנדרואיד ומאפשרות התקנה של אפליקציות

לעומת המערכת המיושנת של טויוטה שלא תומכת בכלום חוץ מלחבר את הטלפון כדיבורית בבלוטוס.

לגבי המערכת:

https://ibb.co/5TrsvNG

פורסם

אני מניח שהCASKA היא הטויוטה קונקטד (וזה למה מצוין לידה המצלמה וחבילת הגישה) , מערכת אנדרואיד בהתקנה מקומית על גבי המערכת המקורית , מעיון במפרט רק בגרסת הלימיטד יש מערכת מקורית ואני מניח שזה לא המקרה.

אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

פורסם

המערכת בדגמי סנס ומטה היא לא מקורית וההתקנה מתבצעת כאן בארץ, לא מדובר במערכת שמתלבשת על המקורית.

איכות המסך סבירה אבל איכות השמע נמוכה.

לא מדובר בטויוטה קונקטד, אבל יש וויז, אפליקציות חניה ורדיו אינטרנטי והיא נשלטת מההגה.

פורסם

יכול להגיד לך שבאוריס 2018 המולטימדיה הייתה זוועתית! תחשוב על להפעיל וייז על מסך שלא תומך ב scroll

אם למשל אתה לוחץ בתפריט על מסלולים, אתה רואה מסלול אחד... בשביל לעבור לשניים הנותרים לא מספיק להעביר את האצבע כמו בכל סמארטפון בשקל תשעים מהעשור האחרון. בטויוטה צריך ללחוץ על כפתור בפינה השמאלית עליונה של המסך ששם ארבעה חצים במרכז במסך. ואז ללחוץ על החץ התחתון, ללחוץ על הכפתור השמאלי עליון בשביל להעלים את החצים ולבחור את התוצאה שרצית.

שלא לדבר על ביצוע חיפוש כתובת בוייז בלי scroll.

ממליץ לך לנסות את התפעול של הוייז בסוכנות לפני רכישת הרכב (אותי זה פשוט הטריף). אבל אולי דברים השתפרו מאז (הרכב המדובר עלה לכביש במרץ 2018).

פורסם

ולמה שיעשה דבר כזה? יכול לקנות רכב יותר חסכוני ויותר זול לאחזקה מאשר קורולה רגילה (בגלל הבלמים למשל). או בקיצור, אל תזרוק סתם, תנמק למה.

פורסם

יותר זול לאחזקה? ההפך הוא הנכון, סוללה, מערכת הצתה (סלילים ופלאגים) ומערכת חשמל ועוד.. איך אתה קבעת שהקורולה הרגילה החדשה יקרה יותר לאחזקה בגלל בלמים? בקיצור אל תזרוק סתם.

הרגילה תהיה סוס עבודה כמו תמיד, ההיברידית מקרינה כמו תמיד ולא תיהיה חסכונית לנהגים שלא מלטפים דוושות.

פורסם

^^

א) ברכב מודל 2019, ועוד טויוטה, אתה יכול להוציא מהלקסיקון מילים כמו פלאגים/סלילים/תקלות חשמל וכו'

ב) יש לי פריוס 2011 בבית, ולא נתקלתי עוד בתקלות חשמל כלשהו.

ג) גם לחבר עם פריוס 2009 עם 200 ומשהו אלף, שנמצאת במשפחה מאז שהוציאו אותה מהחברה, לא היו תקלות בזה. פלאגים מחליפים בדיוק כמו בקורולה רגילה (מנוע מאותה סדרה).

ד) חסכון בדלק בהיברידי קיים גם אם אתה לא מרחם על האוטו - עם איוניק אני נוסע לאן שבא לי, איך שבא לי ומתי שבא לי, לפעמים עם רגל כבדה על הגז במהירויות שהשתיקה יפה להם, ועדיין לא ירדתי מ1:17.

ה) קרינה - עזוב אותי באמש'ך

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא יודע איך זה באייוניק, האוריס הייבריד למשל עגלה וכדי להשיג ביצועים נורמאלים צריך ללחוץ ולשמוע אותו כמו מכונת כביסה במאמץ, צריכת הדלק נפגעת די משמעותית.

כשמדברים על תקלות לא מדברים על אוטו שרק יצא מהחברה, אלה על 4 5 שנים קדימה, תחשוב על זה.

לא חסר בכלל מקרים שבהם הלכה הסוללה, אינסייט פריוס וכו' זה לא נדיר בכלל.

אני למשל לא אתקרב להיברידית משומשת, גם אם מוטבע עליה הסמל טויוטה..

פורסם (נערך)

ואם לוחצים על רכב לא היברידי צריכת הדלק שם לא נפגעת משמעותית? נו באמת.

כמו כן אתה מסיק מהאוריס לקורולה החדשה, למרות שזו לא אותה יחידת הינע אחד לאחד.

ואם אתה עומד בפקק או בתנועה איטית, אז המכונית ההיברידית רוב הזמן תיסע על חשמל ולא על דלק.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם
יותר זול לאחזקה? ההפך הוא הנכון, סוללה, מערכת הצתה (סלילים ופלאגים) ומערכת חשמל ועוד.. איך אתה קבעת שהקורולה הרגילה החדשה יקרה יותר לאחזקה בגלל בלמים? בקיצור אל תזרוק סתם.

הרגילה תהיה סוס עבודה כמו תמיד, ההיברידית מקרינה כמו תמיד ולא תיהיה חסכונית לנהגים שלא מלטפים דוושות.

מצטער להגיד לך אבל בכל התגובות שלך אין משפט אחד שהוא לא שטות מוחלטת. כל מה שכתבת על היברדיות מבוסס על דעות קדומות וממש לא מבוססות.

תתפלא לשמוע אבל ההיברידיות הם אפילו יותר סוסי עבודה מהרגילות ובמבחני אמינות של הקונסיומר ריפורט הפריוס נמצאת בין 5 המכוניות האמינות בעולם באופן רציף כבר מ 2003 .

קרינה זה בכלל שטות לא מבוססת בדור החדש של ההיברדיות הקרינה כמעט זהה לרכב רגיל ובכל מקרה היא הרבה מתחת לתקן ונמוכה יותר מזו של הטלפון שאתה מחזיק בכיס של המכנסיים.

והשטות הכי גדולה שלך זה האמירה שההיברידית חסכונית רק למלטפי דוושה. כאילו שבבנזין הרגילה הצריכה תהיה זהה גם בנהיגה אגרסיבית.

כבעלים של פריוס 2009 כבר מעל 6 שנים עם מעל 200K ק"מ וכמעט אפס תקלות אני יכול להגיד לך שלהיברדיות יש אמינות מדהימה לא פחות מהקורולה ואפילו יותר.

ואגב אצלי אף פעם לא החליפו סלילים, ופלגים מחליפים כל 90K ק"מ אז אין לי מושג על מה אתה מדבר בכלל.

מכיוון שהרגילה נמכרת באותו מחיר כמו ההיברידית אין שום סיבה בעולם לקנות אותה ואני בכלל לא מבין למה עוד מוכרים את האופציה הזאת.

פורסם

בגלל שהתגובה שלך הרגיזה אותי אני חייב להוסיף קישור.

דירוג 20 המכוניות האמינות ביותר בעשור האחרון לפי הקונסיומר ריפורט.

הקורולה הרגילה במקום 16 המכובד

שים לב איפה מדורגת הפריוס.

https://www.cheatsheet.com/money-career/most-reliable-cars-decade-according-consumer-reports.html/

• תוכן חדש...