Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2 צורה ישנה (שוב)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחרי שעברתי טוט לוס עם המאזדה 2 2015.

שוב אני מחפש, אז ככה יש לי שני הצעות הראשון מאזדה 2 2015 עם בצבע אפור עכבר. ( 26k קנה אותה מליסינג 0 ק''מ) הוא טוען שאשתו נסעה מפתח תקווה לגבעת שמואל ובגלל זה הק''מ הנמוך, עכשיו הוא מבקש על האוטו 45,800 ואני אומר המחיר שני יכול גג 42, חוץ מזה הרכב עבר תאונה לפני שנה הוא טוען שהוא קיבל מכה מקדימה בצד הימני. וזה לא משהו קיצוני, העליתי תמונה של החלקים אשמח שתגידו לי האם לדלג או עדיין ללכת לעשות בדיקה וכן לרכוש אותו.

עכשיו אפשרות שניה אותו דגם עם ק''מ 50k בצבע אדום מטאלי, יד שניה אמר שהיא גמישה במחיר. דבר שני אני מתלבט האם לקנות את הצבע האדום הזה האם הוא צבע ששומר על ערכו, והאם הוא יימכר ללא בעיות. ואיך לחשב את המחירון האמיתי של הרכב?

תודה, והטופס שאני מעלה מתייחס לתאונה של האפשרות הראשונה. האם

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

לרכב הראשון יש היסטורית טיפולים מסודרת?

לא העלת את טופס של החלפים שהוחלפו.

יש לו דוח שמאי?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שלום,

אחרי שעברתי טוט לוס עם המאזדה 2 2015.

שוב אני מחפש, אז ככה יש לי שני הצעות הראשון מאזדה 2 2015 עם בצבע אפור עכבר. ( 26k קנה אותה מליסינג 0 ק''מ) הוא טוען שאשתו נסעה מפתח תקווה לגבעת שמואל ובגלל זה הק''מ הנמוך, עכשיו הוא מבקש על האוטו 45,800 ואני אומר המחיר שני יכול גג 42, חוץ מזה הרכב עבר תאונה לפני שנה הוא טוען שהוא קיבל מכה מקדימה בצד הימני. וזה לא משהו קיצוני, העליתי תמונה של החלקים אשמח שתגידו לי האם לדלג או עדיין ללכת לעשות בדיקה וכן לרכוש אותו.

עכשיו אפשרות שניה אותו דגם עם ק''מ 50k בצבע אדום מטאלי, יד שניה אמר שהיא גמישה במחיר. דבר שני אני מתלבט האם לקנות את הצבע האדום הזה האם הוא צבע ששומר על ערכו, והאם הוא יימכר ללא בעיות. ואיך לחשב את המחירון האמיתי של הרכב?

תודה, והטופס שאני מעלה מתייחס לתאונה של האפשרות הראשונה. האם

נכון שכחתי, כן אמר שטיפל במורשה הלכתי ראיתי מקודם. עשה טיפול לפני חודש אחרון, החליף צמיגים חדשים של טויו 09fee03bdd1816625ecea16709a7d007.jpg

פורסם

יש כאן רשימת חלקים ללא פירוט העבודות שנעשו.

החלפת מתלה, ציריה ומסרק הגה מעידה על יותר מסתם שפשוף בכנף ואני מנחש שקיימים גם תיקוני פחחות שכוללים יישורים ומתיחות כאלה ואחרות באיזור המתלה.

בקש לראות את ירידת הערך שהשמאי קבע לרכב, ובכלל עדיף לראות את כל דוח התאונה. לפחות לפי רשימת החלקים הייתי יורד מזה.

פורסם

החלפת מתלה, ציריה ומסרק הגה מעידה על יותר מסתם שפשוף בכנף ואני מנחש שקיימים גם תיקוני פחחות שכוללים יישורים ומתיחות כאלה ואחרות באיזור המתלה.

בקש לראות את ירידת הערך שהשמאי קבע לרכב, ובכלל עדיף לראות את כל דוח התאונה. לפחות לפי רשימת החלקים הייתי יורד מזה.

אוקי, זה נקרה פגיעה בשלדה או בשאסי?

האם לדלג על הרכב, אבקש ממנו.

פורסם

זה הטופס של השמאי

פורסם
רכב כזה חדש לא בעיה למצוא ללא תאונות,הייתי מותר על התענוג.

במיוחד שהוחלפו חלקי מתלה.

תודה מעולה, ואיך להתייחס למחיר לגבי האוטו בבדיקה?

פורסם (נערך)

הכל יחסי..כמה עולים רכבים כאלה בכללי?

כמה עולה רכב נורמלי?

ברור למוכר שהוא לא יכול לדרוש מחירון לרכב שהוחלף בו מסרק הגה למשופץ צריה מתלה ואיזה תיקון עשו שם.

עריכה אחרונה על ידי outnex
פורסם

לא רואה סיבה לפסול את הרכב שני, קודם כול הצבע מוצא חן בעיניך? אם כן הייתי ממשיך לבדיקה.

הבורדו הוא לא צבע חריג.

לגבי מחיר, תבדוק בלוי יצחק מחירון משוקלל.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לא רואה סיבה לפסול את הרכב שני, קודם כול הצבע מוצא חן בעיניך? אם כן הייתי ממשיך לבדיקה.

הבורדו הוא לא צבע חריג.

לגבי מחיר, תבדוק בלוי יצחק מחירון משוקלל.

כן מתחבר לצבע , עכשיו אני הסברתי לה שאין לה את הכסף כרגע אמור להגיע לי השבוע או שבוע הבא הכסף על המקיף על המאזדה לשעבר , ואמרתי

לה שבמידה והאוטו יעבור בדיקה הכל תקין אתן לה מקדמה ונעשה זכרון דברים נראה לכם שזה בסדר ?

פורסם
כן מתחבר לצבע , עכשיו אני הסברתי לה שאין לה את הכסף כרגע אמור להגיע לי השבוע או שבוע הבא הכסף על המקיף על המאזדה לשעבר , ואמרתי

לה שבמידה והאוטו יעבור בדיקה הכל תקין אתן לה מקדמה ונעשה זכרון דברים נראה לכם שזה בסדר ?

עוד שאלה האם אני מחשב לפי מחירון לוי יצחק את הנתונים של הרכב ונגיד היא דורשת מחירון 45 K ובמחירון אחרי שקלול יוצא 37 כי הרכב היה בליסינג 0 ק''מ ועם הק'מ ככה יצא איך אני אומר לה את זה כדי שתבין שמה שהיא מבקשת זה לא ראלי ??!!

פורסם

להראות לה את המחירון, לפעמים אנשים מסתכלים על מחירון יד2 שיכול להיות גבוה יותר ולא מעניין אותם כלום, אבל במקרה של טוטלוס חברת הביטוח עובדת לפי מחירון לוי יצחק.

לכן אני מציע לראות גם בכמה נמכרים כרכבים כאלו ביד 2, לא במחירון אלא במודעות עצמם.

Sent from my iPad using Tapatalk

• תוכן חדש...