Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי עד כמה הוא נדיר, ומה מצבו מעבר לכך, כמו כן איזה יד וכדומה. מן הסתם, אם לדוגמה יש המון קיה פיקנטו, אז לא יהיה מנוס מלהוריד במחיר, כי אחרת הרכב יהיה פחות אטרקטיבי לרכישה כשלצידו יש באותו אזור הרבה אקזמפלרים דומים אך עם פחות נסועה.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

תלוי - אם אתה הקונה, כמה שיותר. אם אתה המוכר, כמה שפחות.

פרקטית, באתר/אפליקציה של לוי יצחק אמורה להיות גם אפשרות לשקלול הקילומטראז'. אבל האתר תקין בערך כמו זקנה בת 112 אחרי ארבעה אירועי לב ושני שבצים שהשאירו רק את תאי המוח שאחראים על מצמוץ פעילים, אז אני יכול להבין למה זה לא עובר לך.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ההגיון שלי אומר שאם נסועה ממוצעת היא סביב ה15-17 אלף בשנה, תקח מחיר של רכב נניח עם הקמז הזה (55), כשהוא בגיל לגיטימי (בן 3 וחצי), תראה בכמה מוכרים אותו, ותוסיף עוד קצת על השנתון.

מקווה שהייתי מובן, ואם לא אז הנה דוגמא:

פיקנטו תחילת 2017 55 אלף קמ, כאלו עם 25 אלף נמכרות למשל ב50 אלף שקל.

לעומתן פיקנטו תחילת 2015 עם 55 אלף קמ, נמכרות ב40.

תמכור את ה2017 בערך ב42-43, כדי שיהיה יתרון לשנתון והפחתה בגלל הקלומטר.

• תוכן חדש...