Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי q2

tal@talhaguel.co
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי הסטטיסטיקה, אודי ושמירת ערך?, לא ממש מתחברים ביחד, אך אני לא מתערב בהחלטת הנביאים.

לגבי עלות אחזקה,

תבדוק מה צריכת הדלק בפועל, יש לא מעט מקורות ברשת,

תבדוק ביטוח מול חברת הביטוח או WOBI,

מה טווח הנסיעה השנתי שלך? , תבדוק עלות טיפולים דרך מוסך מורשה או יבואן.

לגבי תקלות, לא חושב שזה אמור להדאיג אותך כל עוד הרכב חדש.

פורסם

נשמע כמימון/הלוואה/you name it מעט יקרה,אם מדובר על הדגם הבסיסי שאם זכרוני אינו מטעה אותי עולה כ-160 אש"ח,לפי תמהיל התשלומים שציינת מדובר על - 180 אש"ח שישולמו בסוף התקופה.

ככל בעסקאות ממון עדיף להגדיל את המקדמה-תשלום חודשים ולהפחית כמה שיותר את גובה התשלום בסוף התקופה.

פורסם
נשמע כמימון/הלוואה/you name it מעט יקרה,אם מדובר על הדגם הבסיסי שאם זכרוני אינו מטעה אותי עולה כ-160 אש"ח,לפי תמהיל התשלומים שציינת מדובר על - 180 אש"ח שישולמו בסוף התקופה.

ככל בעסקאות ממון עדיף להגדיל את המקדמה-תשלום חודשים ולהפחית כמה שיותר את גובה התשלום בסוף התקופה.

התשלום לאחר 5 שנים הוא כ 70,000 מניח שאפשר לעשות גם טרייד אין במחיר מחירון

פורסם

מה יהיה בעוד 5 שנים אף אחד לא ידע להגיד לך.

אם כל הסכום שיש לך כרגע ביד הוא 20000 ש"ח אז להכנס לעסקה על רכב "פרימיום" חדש זה אחלה הרפתקה ואני מאחל לך את מלוא ההצלחה.

אתה מוזמן לחפש שרשורים אחרים בנושא.

למשל : https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?667939-%D7%A9%D7%90%D7%9C%D7%AA-%D7%AA%D7%9D-%D7%90%D7%99%D7%9A-%D7%9B-quot-%D7%9B-%D7%94%D7%A8%D7%91%D7%94-%D7%90%D7%A0%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%97%D7%93%D7%A9

פורסם
האם הרכב ישמור על ערכו?

במילה אחת: לא.

בכמה מילים: אין כמעט שום רכב פרימיום ששומר על ערכו, במיוחד אם לרכב הייתה תאונה או נצברו פגמים כאלה ואחרים. תתכונן לאובדן ערך משמעותי.

מה עלות האחזקה החודשית?

עלות האחזקה החודשית מורכבת מהחלקים הבאים:

1. אגרת רישוי - מחושבת לפי ערך הרכב ולכן תהיה מעל 2000 ש"ח בשנה (קישור).

2. ביטוח - יהיה לא זול, בדוק באתר כמו Wobi (קישור) כדי לקבל מושג. להערכתי לא פחות מ-6000 ש"ח.

3. טיפולים - כדי לשמור על האחריות רצוי לטפל במוסכי היבואן. ברכב חדש העלות השנתית כנראה תהיה בין 1500 ש"ח ל-3000 ש"ח.

לפי החישוב (הלא מדוייק) שעשיתי, האחזקה החודשית היא כ-750 ש"ח לפני ירידת ערך ולפני הוצאות שוטפות כמו דלק.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
מניח שאפשר לעשות גם טרייד אין במחיר מחירון

אני בספק רב!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לדוד של אשתי יש Q2 ברמת אבזור בסיסי - בשיא הכנות אני לא מצליח להבין את הרכישה.

המושבים ספרטניים, לא היו לי נוחים מספיק בשביל לאמר בכלל - וואו זה אאודי - באמת שלא.

הרכב מכוייל קשיח יחסית.

תא מטען אמנם פרקטי אבל יחסית קטן והדשבורד והחומרים ממש לא שידרו לי יוקרה בשום צורה ואופן.

איכות ההרכבה טובה מאוד והנסיעה והסחיבה של הרכב טובים - אבל אתה יכול לקבל את זה היום ביותר טוב (לדעתי כמובן הנה עוד רגע כולם כאן קופצים עליי) - ברכישה של יונדאי קונה.

באמת - אם הייתי צריך לבחור בין Q2 בסיסית ליונדאי קונה - בלי למצמץ יונדאי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בהלוואות בלון השאיפה צריכה להיות שהיתרה בסוף תהיה משמעותית נמוכה ממחיר המחירון הצפוי.

70k בעוד 5 שנים זה גבולי מאוד.

אם אין התחייבות לטרייד במחיר מחירון, אל תבנה על זה. מה גם שעסקה כזאת באה במקום ההנחה.

עם 20k מקדמה, לדעתי נכון יותר להגדיל את ההחזר החודשי ולהקטין את היתרה, ואם זה יותר מדי בשבילך, אזי מלכתחילה העיסקה לא מתאימה לך.

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם
השאל בכמה זה שונה מההחזקה של רכב כמו מיצובישי ASX או קיה ספורט'ז עכשיו לגבי ירידת הערך. האם ב 5 שנים הוא יכול לרדת למתחת ל 70K? נשמע לי קצת מוגזם לא?

אתה באמת מצפה שמישהו כאן יוכל לנחש כמה הרכב יהיה שווה עוד חמש שנים?

השאלה הנכונה היא לא כמה הרכב יהיה שווה עוד חמש שנים, אלא כמה אתה תוכל להתמודד עם מחיר שונה ממה שאתה מצפה לו בעוד חמש שנים. אם התשובה היא שאתה חייב לקבל עליו סכום מסוים עוד חמש שנים אחרת שקר כלשהוא, אז אולי זה רעיון גרוע עבורך.

למה שלא תהיה התחייבות במחיר מחירון? הרי כל חברה מתחייבת לעשות טרייד אין במחיר מחירון, לא?

לא. ממש לא. ואולי אתה לא תרצה לקנות רכב חדש עוד חמש שנים? ואז מה?

בלי להיכנס להטפות מוסר, אם אני הייתי במקומך, והייתי מגיע לחיסכון של 20,000₪, הייתי שואל את עצמי טוב טוב אם מתאים לי להוציא 110,000₪ רק על ירידת ערך, לפני ביטוח, טסט, טיפולים ודלק בחמש השנים הבאות, כשבסוף אני גם לוקח סיכון לא קטן על כמה הרכב יהיה שווה, איזה עיזים שאני לא מכיר עדיין ידחפו לי, ומה יקרה אם עוד שנה או שנתיים ימאס לי מכל זה. סתם ככה, כמה נקודות למחשבה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
השאל בכמה זה שונה מההחזקה של רכב כמו מיצובישי ASX או קיה ספורט'ז עכשיו לגבי ירידת הערך. האם ב 5 שנים הוא יכול לרדת למתחת ל 70K? נשמע לי קצת מוגזם לא?

בדוק מה אחוז ירידת הערך השנתי של הדגם ותדע פחות או יותר למה לצפות.

במקביל, אתה יכול להשוות ירידת ערך באחוזים של Q3 ולהחיל את אחוז הירידה על מחיר Q2.

למה שלא תהיה התחייבות במחיר מחירון? הרי כל חברה מתחייבת לעשות טרייד אין במחיר מחירון, לא?

ממש לא.

זה מבצעים מאוד נקודתיים ונדירים יחסית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

איזור ה 80 יהיה בערך שווי הרכב אחרי 5 שנים -בד"כ רכבי יוקרה לא נמכרים במחירון אז כנראה שתישאר לך יתרה קטנה מאוד של כמה אלפים בודדים ותצטרך לגייס מקדמה לעסקה מחדש.

אם אתה נעול על הרכב,הייתי בודק עסקה דומה מרכב כזה יד ראשונה שכבר חטף יריטדת ערך ראשונית כדי למזער הפסדים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...