Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיצד למכור רכב משומש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם האמירה מוגזמת אבל יש אנשים שחושבים שרכב ין מידי יהיה יקר לאחזקה עקב תקלות מרובות ויעדיפו להוסיף כסף לרכב חדש יותר.

אבל לצד זה יש אנשים בעלי תקציב דל שכן יחפשו כזה רכב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זו סיריון מנוע 1 ליטר או 1.3 ליטר? ידנית או אוטומטית ? הייתה בבעלותי לפני שנים רבות סיריון כזו ידנית מנוע ליטר, ואכלתי ממנה מרורים. את כל החיסכון שחסכתי בדלק, שילמתי וכמובן הרבה יותר מכך, בראש מנוע ובכל הנזילות נוזל קירור שהיו לה. המנוע הספציפי הזה פשוט לא מוצלח. בעבר גם הייתה לי סיריון דור שני, שנת 2006 נהדרת, שנחטפה בתוך כשעתיים מרגע שפרסמתי.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם (נערך)

אכן, סחתיין על הזיהוי.

מקווה שזה יעזור. :)

יפה, אני רואה שאת כן בכיוון הנכון.

התחלת מ 6,000 הורדת היום ל 4,500 ... עכשיו תחכי עוד שבוע.

אולי במחיר הזה כן יגיעו טלפונים.. ואולי לא.

בהתאם שבוע הבא תורידי עוד קצת, יש רכבים דומים לשלך מפורסמים ב 4,000 , אז כנראה אין טעם לפרסם בהרבה פחות מזה.

עד אפריל זה עוד מספיק זמן , אבל כבר במרץ זה יהיה בעיה למכור , מכיוון לקונה יהיה חשש מתשלום של 1,000 ש"ח אגרה

מבלי לדעת האם יש לרכב עוד כמה אלפים השקעה על מנת לעבור טסט.

עריכה אחרונה על ידי Yael100
פורסם

מנוע 1.3 ליטר, אוטומטית.

חסכונית בדלק, איתי כבר שנים, והייתי מבסוטה ממנה לאורך כל הדרך.

זו סיריון מנוע 1 ליטר או 1.3 ליטר? ידנית או אוטומטית ? הייתה בבעלותי לפני שנים רבות סיריון כזו ידנית מנוע ליטר, ואכלתי ממנה מרורים. את כל החיסכון שחסכתי בדלק, שילמתי וכמובן הרבה יותר מכך, בראש מנוע ובכל הנזילות נוזל קירור שהיו לה. המנוע הספציפי הזה פשוט לא מוצלח. בעבר גם הייתה לי סיריון דור שני, שנת 2006 נהדרת, שנחטפה בתוך כשעתיים מרגע שפרסמתי.

פורסם

1.3 ליטר הוא אכן המנוע המוצלח. והרכב נותן תמורה נהדרת, ללא ספק. אבל מבלי להיות משבית שמחות, צפי לקשיים רבים במכירה עקב ק"מ שנחשב מאד גבוה עבור הישראלים, ובאופן כללי הצורה של הרכב (כאמור, סיריון דור ראשון) שלא אהובה או מקובלת על כולם.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אני מנחש שסטודנטים תפרנים שכל מה שמעניין אותם אלו נסיעות מהבית לקמפוס וחזרה ולא רוצים להצטופף באוטובוס יעדיפו כזה רכב לנסיעה עירונית .

הייתי מציע גם לקרוא בפורום של ייעוץ לרכישת רכב באתר הזה,

אפשר לפנות בפרטי לאנשים שמחפשים רכב זול ואמין ולהציע להם את שלך.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...