Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום חמישי עברתי בצובת בה יש מצלמת רמזור אדום ומהירות. ניסיתי להספיק את הירוק והגעתי לצומת במהירות שמעל למותר (אין לי מושג עד כמה מעל. לא משהו חריג).

היה כבר חושך ולא זוכר שהיה פלאש אבל לא ניתן לדעת.

תוך כמה זמן מרגע העבירה אני אמור לקבל את הדו"ח בדואר?

תודה מראש

פורסם
ביום חמישי עברתי בצובת בה יש מצלמת רמזור אדום ומהירות. ניסיתי להספיק את הירוק והגעתי לצומת במהירות שמעל למותר (אין לי מושג עד כמה מעל. לא משהו חריג).

היה כבר חושך ולא זוכר שהיה פלאש אבל לא ניתן לדעת.

תוך כמה זמן מרגע העבירה אני אמור לקבל את הדו"ח בדואר?

תודה מראש

יכול להיות כמה שבועות עד כמה חודשים. אני פעם קיבלתי דו"ח אחרי 3 שבועות, יש אנשים שקיבלו דו"חות אחרי חצי שנה.

פורסם
יכול להיות כמה שבועות עד כמה חודשים. אני פעם קיבלתי דו"ח אחרי 3 שבועות, יש אנשים שקיבלו דו"חות אחרי חצי שנה.

בעסה. נצטרך להמתין בסבלנות

תודה

פורסם
אלא אם כן הגעת לרף הזימון לדין אתה יכול לבדוק באתר המרכז לגביית קנסות:

https://ecom.gov.il/Voucher/InputPage.aspx?vid=318

אם לא היה פלאש סיכוי סביר שלא צולמת, יש מעט מצלמות עם אינפרה אדום.

אז ככה, המהירות המותרת, אם זכרוני אינו מטעני, היא 50 קמ"ש. זה מאוד תלוי איפה מצלמת המצלמה (בכניסה לצומת, במרכזה או ביציאה ממנה). כשהבטתי על מד המהירות, הייתי כבר ביציאה מהצומת, הרמזור עדיין היה כתום והמהירות שלי היתה 87 קמ"ש. לפי החוקים החדשים, בעיר, עד 40 קמ"ש מעל המותר זו עדיין ברירת קנס (תקנו אותי אם אני טועה).

באתר שצירפת, סימנתי את האופציה של "רישיון נהיגה" כי זו האופציה היחידה שלא צריך להכניס בה את מספר הדו"ח. ע"פ, האתר, אין תיקים פתוחים.

נקווה לטוב

תודה רבה!

פורסם

ראשית המצלמות האלה קיבלו כרטיס אדום בבית המשפט בעכו, לא יודע מה המשטרה החליטה לעשות

שנית אם האור היה צהוב , אז לא תקבל דו"ח על חציה באדום

בכל אופן ההפעלה של המצלמה על עבירת המהירות היא בהתחלת הצומת.

מהירות 91 קמ"ש כדי שתזכה לזימון למשפט , תהיה רק אם מהירותך האמיתית הייתה 96 קמ"ש, כיון שראית "רק" 87 קמ"ש ומד המהירות מראה קריאה גבוהה מהמציאות כנראה שככל שתקבל דו"ח הוא יהיה בטווח של קנס 1500 ש"ח פלוס 10 נקודות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ראשית המצלמות האלה קיבלו כרטיס אדום בבית המשפט בעכו, לא יודע מה המשטרה החליטה לעשות

שנית אם האור היה צהוב , אז לא תקבל דו"ח על חציה באדום

בכל אופן ההפעלה של המצלמה על עבירת המהירות היא בהתחלת הצומת.

מהירות 91 קמ"ש כדי שתזכה לזימון למשפט , תהיה רק אם מהירותך האמיתית הייתה 96 קמ"ש, כיון שראית "רק" 87 קמ"ש ומד המהירות מראה קריאה גבוהה מהמציאות כנראה שככל שתקבל דו"ח הוא יהיה בטווח של קנס 1500 ש"ח פלוס 10 נקודות.

לגבי אדום אני יודע. רק אם נכנסים לצומת באדום וגם יוצאים ממנה באותה ההזדמנות, מקבלים דו"ח על אדום.

בתחילת הצומת אני מהמר שהייתי על פחות משמונים אבל מבחינתי זה לא משנה. 8 או 10 נקודות זה אותו הדבר. סכום הקנס הרבה פחות מענין אותי.

באמת מעניין איפה עומד היום העיניין של אמינות המצלמות. בהחלט יכול להיות שלא ראיתי פלאש כי המצלמה לא מצלמת מהירות אלא רק מעבר באדום עד לאחר סיום ההליכים בנושא.

תודה

• תוכן חדש...