Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל פעם שאני מכבה תאוטו ועומד נניח שומע שירים/משאיר אור דלוק כמה דקות, האוטו לא מניע וצריך כבלים, הוא עובד בנסיעה עד שאותו דבר חוזר אני שומע שירים/אורות הרכב עוד פעם לא מניע

זה אומר שהלך מצבר ? או משהו אחר

פורסם

כנראה שהבעיה לא קשורה דווקא לאורות או לשירים. המצבר מתרוקן מהר מאד. או שיש בעיה בטעינה או שהמצבר גמור. צריך לבדוק אצל חשמלאי.

כל פעם שאני מכבה תאוטו ועומד נניח שומע שירים/משאיר אור דלוק כמה דקות, האוטו לא מניע וצריך כבלים, הוא עובד בנסיעה עד שאותו דבר חוזר אני שומע שירים/אורות הרכב עוד פעם לא מניע

זה אומר שהלך מצבר ? או משהו אחר

 

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

פורסם

בנסיעה מנהלית כאשר הרכב מונע הזרם נלקח מהאלטרנטור וכאשר אתה מכבה את הרכב הזרם נלקח מהמצבר ישירות וכך אתה בעצם מרוקן את המצבר.

מספיק שמצבר ב 50% מחייו ושתשמע מוסיקה 2-3 שעות רוקנת לו את שארית חייו- קרה לי פעמיים בשני הרכבים הראשונים שלי עד שלמדתי לא לעדות זאת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

האלטרנטור- תפקידו לספק חשמל למערכות הרכב וגם להטעין את המצבר.

האלטרנטור ממלא את תפקידו רק שהרכב מונע.

המצבר מספק חשמל למערכות הרכב כאשר הרכב כבוי ואז האלטרנטור מושבת.

הבעיה שהרכב כבוי המצבר לא מקבל טעינה האלטרנטור ולאט לאט מתרוקן בזמן שאתה מדליק אורות ושומע רדיו, ובסוף שאתה רוצה להניע את הרכב לא נשאר למצבר מספיק אנרגיה להתניע את הסטרטר.

×
×
  • תוכן חדש...