Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מידי פעם אנשים כותבים פה שהם מטפלים במורשי יבואן רק בשביל הקונה

שיסכים לשלם יותר בגלל שיש היסטורית טיפולים לרכב.

אז יש לי חבר שמנסה למכור את הרכב של אישתו.

הונדה סיווק 2010 הדגם הכי מפואר

יד שנייה .. אבל היד הראשונה היה אבא של אישתו (העבירו יד בגלל הדוחות)..

הרכב כל חייו נכנס רק למוסך מורשה יבואן... במחירון השווי כמעט 40 אלף

ויש רק הצעות מסוחרים מתחת ל 20 אלף..

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הודעה מוזרה.

הייתי מבין אם היית כותב:

יש לי הונדה סיוויק עם ספר טיפולים ממורשה,

לחבר יש הונדה סיוויק מאותה שנה בלי ספר טיפולים, לשנינו היה קשה למכור ושנינו מכרנו באותו מחיר. מסקנה שלי - ספר טיפולים ממורשה לא משפיע.

אבל ככה בלי שאתה נותן שום ייחוס?

אולי לרכב בלי ספר טיפולים הסוחרים מציעים רק 15?

פורסם

בנוסף לדברים הנכונים של בוקי, קשה לי לראות מי ישלם 40 על משפחתית בת 8-9 כשב-60 הוא קונה אחת בת 3, ובפחות מ-100 הוא קונה אחת חדשה (מאפס ק"מ, לא סיוויק).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

לא רשמת שני דברים - כמה זמן הרכב מוצא למכירה וחלק מהנתונים של הרכב (קילומטראז', מצב התאונות).

בכל מקרה, ממבט מהיר ביד 2, סיוויק סדן עם נתונים נורמליים נסחרים ב 30-35 אלף שקלים.

בשבועים הראשונים רוב הטלפונים מסוחרים עם הצעות מעליבות. צריך לעב את התקופה הזאת , לרדת למחיר ריאלי כדי למכור - בסוף קונה רציני יגיע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כי ההונדה הזו לא חזקה בשום דבר.

אמינות? יש טויוטות קיות וסוזוקיות ויונדאי וכו' וכו' וכו'.

כוח? פחות או יותר רוב הרכבים האלו עם 120-100 כוחות סוס, לסיוויק יש קצת יותר אבל את ישראלי זה לא מעניין.

נראות? לא מי יודע מה יפיפיה..

הרוב מעדיפים את גרסת ההצבק.

חבר עם יד ראשונה וטיפולים מנסה למכור את שלו ב28 ולא מצליח כבר כמה חודשים.

פורסם

בלי לדעת כמה ק"מ הרכב עבר (יכול להיות ש 200,000 זה ממוצע לרכב בשנה כזו למשל אבל,אני למשל לא הייתי קונה רכב כזה) ובלי לדעת האם הרכב עבר תאונה משמעותית כזו או אחרת אי אפשר ממש להתייחס.

סוחרים- תפקידם למקסם רווחים והם בד"כ יציעו מחיר מאוד נמוך וימכרו במחיר מאוד גבוה, פראיירים הם לא.

אם אתה מחפש רכב אולי כדאי לבצע את הטרייד אין דרך אוטו סנטר,שהם למעשה זרוע של היבואן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

בוקי , גם מדגים של 2 רכבים זהים אחד עם ספר טיפולים ואחד בלי שנמכרו באותו מחיר לא אומר כלום..

ולכן אני לא מקבל את ההערה שלך.

לגבי המשך התגובות בעיקר של אליקו ... עם חבר שמנסה למכור רכב דומה ב 28 ולא מצליח.

זאת הנקודה שניסיתי לנסח.

רכב לא סחיר ולא מוצלח.. שמשום מה המחירון ממשיך להגדיר אותו במחיר גבוה ..

פשוט נתקע במערכת, כי המחירון לא באמת משקף את המחיר הראלי שלו... ואנשים לא מצליחים למכור אותו.

ולצערו של המוכר התמים שהלך כל השנים למוסך מורשה, רק כדי שיהיה לו ספר טיפולים מרשים להראות לקונה,

רק כדי לגלות שזה לא ממש משפיע על הסחירות של הרכב.

וניסיון אישי שלי.. מכירה של טויוטה קורולה עם 12 שנה על הכביש... הקונה אפילו לא ביקש ספר טיפולים או היסטורית טיפולים

פשוט קנה את הרכב במחיר שביקשתי.

כלומר גם רכב מבוקש, היסטורית טיפולים במוסך מורשה לא ממש משפיעה..

נכון... יש כאלה בפורום שרושמים שהם קונים רק רכב יד ראשונה שטופל כל החיים במורשה..

אבל כנראה זה לא ממש שמשפיע על שוק הרכב.

פורסם

לדעתי, קו המחשבה שלך הפוך.

נכון לעכשיו, קורולה היא יוצאת דופן.

ליתר המשפחתיות יש את אותה אי התאמה בין מחיר המחירון למחיר השוק כמו במקרה של סיוויק, אפילו עוד יותר . פורטה, לנסר, b3 , אני עוד לא הגעתי לרכבים צרפתיים - מחירי המכירה בפועל עוד יותר רחוקים מהמחירון.

כאשר אתה מתחרה במכירה מול רכבים אחרים - ליד ראשונה, פרטית, מטופלת במורשה קיים יתרון. לא כזה שמאזן את תוספת למחירי הטיפולים במורשה בכל השנים, אבל בהחלט רכב כזה אטרקטיבי יותר בעיני הקונים.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

העניין הוא שאף אחד לא מחפש סיוויק 2010, אותו הרכב עם אותם הנתונים וסמלון של טויוטה היה עף תוך יום יומים.

לסיוויק אין שוק, אנשים יודעים שהטיפולים יקרים, אחזקה יקרה (ביטוחים וחלקים), מפחדים להתעסק עם הונדה בת 8-9.

זאת אחת הסיבות העיקריות למה לא לקנות הונדה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

הסיוויק 2003 שלי עם נתונים טובים (יד וק"מ פחות מהממוצע + ספר טיפולים) נמכרה לפני כמה שנים באותו יום שפירסמתי אותה למכירה.

היו המון טלפונים.

פורסם

אני לא יודע מה ולמה עשיתם מהונדה סיוויק בהשוואה לקורולה ( וגם מה שקורה בשוק).

לטויוטה בגאז' יותר גדול ותחזוקה קצת יותר זולה. חוץ מזה, קורולה רכב משפחתי רגיל, אפילו אפשר להגיד אפור. לא מבין על מה יש לשלם כזה הפרש בשביל קורולה.

פורסם
העניין הוא שאף אחד לא מחפש סיוויק 2010, אותו הרכב עם אותם הנתונים וסמלון של טויוטה היה עף תוך יום יומים.

לסיוויק אין שוק, אנשים יודעים שהטיפולים יקרים, אחזקה יקרה (ביטוחים וחלקים), מפחדים להתעסק עם הונדה בת 8-9.

אין דבר כזה רכב עם טיפולים זולים. לא טויוטה ולא יונדאי. סתם המצאה.

ואני אומר את זה כאחד שהיו לו המון רכבי VAG, 2 הונדה סיויק בעבר וג'אז בהווה, יונדאי I20 ומיצובישי לנסר.

ואגב תוריד תוסף HANDZ, יש גם לא מעט קורולות תקועות בלי קונה.

והיה פה לא מזמן בחור שניסה למכור יאריס ובא בטעות למה אף אחד לא קונה ממנו את הרכב למרות שהוא שמור ומטופל.

פורסם

אף אחד לא הולך לטפל במוסך מורשה כדי שיהיה לו קלף מיקוח כלפי קונה שאולי יגיע בעוד ככה וככה שנים. זה אולי שיקול עשירי בחשיבותו.

אתה הולך לטפל במוסך מורשה כדי להיות שקט שהרכב עובר את כל הטיפולים בהתאם להוראות היצרן.

אתה יודע שאתה משלם על זה יותר כסף, וזה בסדר גמור.

אולי זה יסייע במכירה, ואולי לא, אבל זו לא הסיבה העיקרית.

אני מטפל במוסך מורשה בשתי מכוניות - אחת מ 2011 שניה מ 2015 - שתיהן לא באחריות. יש לי שקט שהמכוניות עוברות טיפול מסודר לפי הספר עם חלפי מקוריים. הקונה שיגיע כאשר אחת מהן תוצע למכירה לא מעניין אותי.

עם יד על הלב, היית משלם סכום כזה למשפחתית סטנדרטית בת 9?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

רכב בן 8-9 לא חייב במקיף כך שאפשר להוזיל עלויות ביטוח (בעייתי קצת ברכב ששווה 35-40 זה סיכון לא קטן )

הטיפולים יקרים אצל היבואן כמו כל יבואן אחר- במאזדה/רנו/יונדאי/VAG ועוד לא זול יותר.

הדבר הכי חשוב במכירת/קניית רכב הוא הסבלנות- ב 40,000 אפשר לקנות יונדאי I35 בת 7. האם היא עדיפה על הסיביק ? לא בטוח,חשוב שוב.

אז אולי 40K פחות ריאלי אבל גם 15K זה לא ריאלי, בוא נגיד שסביבות ה 35K אפשר יהיה למכור את הרכב אבל זה גם בערך המחיר לרכב בטרייד אין ואם פותח הנושא זקוק לרכב אולי החלפה בסוכנות הונדה עדיפה על מכירה בשוק הפרטי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...