Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום-יום אני נוסע על קטנוע.

לפני כמה חודשים עצר אותי שוטר לבדיקת רישיונות וגילה שהרישיון של הקטנוע לא בתוקף כחודש. מסתבר שהמכתב שנשלח ממשרד התחבורה לא הגיע אלי, ולא שמתי לב שנגמר הטסט. 250 ש"ח ו-6 נקודות.

לפני שבועיים נסעתי ברחוב הבריגדה היהודית בהרצליה, ליד המרכז הבינתחומי. נתפסתי נוסע 88 קמ"ש (לאחר הפחתה) בכביש המותר 60. 750 ש"ח ו-8 נקודות.

מלבד זה, יש לי עבר תעבורתי נקי לחלוטין מעל ל-10 שנים.

להבנתי, מכיוון שצברתי 14 נקודות בתקופה קצרה יחסית, אצטרך לעבור קורס נהיגה מונעת.

אני מעוניין להבין האם יש לי אפשרות להמתיק את הגזירה בכדי להמנע מהקורס -

האם יכולים להתחשב בעבר התעבורתי שלי?

האם אפשר להתדיין על המשטרה על הפחתה של עבירת המהירות (הרי אם הייתי נוסע 3 קמ"ש לאט יותר הסיפור היה אחר לגמרי)?

אשמח לעצה.

פורסם

הנקודות הן "מתנת" רשות הרישוי

מאחר ושלמת את הקנסות אי אפשר להתעסק בנקודות יותר והקורס הוא תולדה ישירה.

כנ"ל לגבי דו"ח המהירות. אם שלמת אותו,אין מה לעשות

אם לא, תמיד שמורה לך הזכות ללכת למשפט ולנסות עסקת טיעון עם התובע טרם המשפט.

אם תצליח לשנות , באותה עיסקת טיעון, את קנס המהירות ל עד 20 יותר בדרך עירונית עם תמרור 426, מה שלא נראה לי סביר, תגיע ל קנס 250 ש"ח בלי נקודות, הרווחת.

פורסם

עוד לא שילמתי את הקנס על המהירות - יש לי עוד חודשיים בערך.

האם אפשר לעשות משהו שלא בבית המשפט? מכתב שובר לב כזה או אחר?

אם אני מבקש להשפט - האם מדובר על "אחי, תעשה לי טובה ותוריד 3 קמ"ש" או משהו יותר מנומק? אם התובע לא מספיק להתפשר יכול להיות שאחטוף יותר (קנס מוגדל)? האם צריך עו"ד?

פורסם

נסעת 8 קמ"ש יותר. כדי לרדת לדרגה נמוכה יותר צריך להפחית 8-9 קמ"ש

"אחי תעשה טובה" לא יעבוד כאן.

10 שנים נקיות יכול אולי לסייע.

אתה יכול לנסות ואם לא ילך, תוכל תמיד לחזור בך מהכפירה ולבקש את הקנס המקורי.

כך חזרת לנקודת ההתחלה

לא מכיר בחנ"א עברה אחרת שניתן להמיר שאין בה לפחות 6 נק' כך שמבחינת הקורס אתה תקוע.

פורסם

אתה צריך משהו יותר מנומק.

תשלח את הבקשה להישפט עם דואר רשום בלבד, שלא יטענו לך אח"כ שהמכתב לא הגיע.

בעיקרון, מניסיון שלי, הכל תלוי בקריזה של השופט באותו רגע שהגעת אליו. תתכונן.

בהצלחה רבה

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם

לפני כמה חודשים עצר אותי שוטר לבדיקת רישיונות וגילה שהרישיון של הקטנוע לא בתוקף כחודש. מסתבר שהמכתב שנשלח ממשרד התחבורה לא הגיע אלי, ולא שמתי לב שנגמר הטסט. 250 ש"ח ו-6 נקודות..

על חודש אחרי הטסט קיבלת 250 ש"ח ו 6 נקודות???:shock:

אומנם זה העונש לעבירה אבל נדיר מאוד שנותנים קנס כבד כ"כ כאשר מועד החידוש הוא כולה לפני חודש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...