Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אמין ב-50,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לצערי הרב הסוזוקי סוויפט 2011 שבידי שבקה חיים, ועם כמה שאהבתי את האוטו אני מחפש רכב חדש.

התקציב הוא 50,000 ש"ח (ויכול להתגמש עד ל-65, אבל מעדיף שלא) ומה שחשוב לי הוא האמינות והיכולת להסיע 2 ילדים בנוחות. מעדיף מאוד דגם משנת 2014 ומעלה במחיר כזה.

ברור לי שיש המון אופציות בטווח אבל אשמח לדעתכם לגבי רכב מומלץ בתקציב הנ"ל (יד שניה או חדש פחות קריטי)

תודה מראש!

אמיר

פורסם

מציע לך קודם ל ללכת על רכב יפני טיוטה או מאזדה . מניסיוני האישי לך על רכב מחברת ליסינג שביצעת לו בדיקה במכון מורשה והחברה תיקנה את כל הליקויים . תדאג להוציא מהם אחריות שנה לפחות . אם אתה רוצה ממש להנות לך על מאזדה 3 מנוע 2,000 אבל זה להוסיף עוד 10 מ ה65 תוכל למצוא כאלה מידיים פרטיות ביד 2 . קח לבדיקה מקיפה . רכב אמין ומומלץ

פורסם

ב65 אלף יש הרבה טויוטה פרטיות משנת 2013.

2014 צריך להוסיף מעט כסף.

השאלה היא מה ההעדפות שלך.

אם זה מרווח גדול ואמינות זה קורולה.

אם זה הנאה מנהיגה ואבזור עשיר וקצת פחות מקום מהטויטה מאחורה (ל2 זה מספיק בהחלט, אין מקום ל3 במאזדה), אז בהחלט תלך על המאזדה.

בכל אופן ההמלצה שלי היא על מנוע 2.0 בלבד במאזדה, אם זה 1.5 , לך על הטויוטה.

פורסם

מדובר על ילדים שזקוקים לכיסא בטיחות?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם מה שחשוב זה האמינות חפש רכב כמה שיותר פשוט לתחזוקה.

בלי גיר רובוטי, בלי טורבו,בלי הייבריד.

אם הסוויפט סיפקה אותך מבחינת מקום הייתי בודק ג'אז מסוף 2015 , הדור החדש.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם
מדובר על ילדים שזקוקים לכיסא בטיחות?

Sent from my iPhone using Tapatalk

לא זקוקים. בלי קשר, תודה רבה על ההמלצות עד כה! אם אני מרכז את המידע אז מאזדה 2/3, טויוטה אוריס והונדה ג'אז?

פורסם (נערך)
מחירון יד 2 מאוד אופטימי...
כנראה אתם מדברים על אקסמפלרים מליסינג עם קילומטרש גבוה .

לדוגמה מחירים בטויוטה סלקט :

Screenshot_20181130-213923_Chrome.jpeg

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

ומחירים במגרש פופולרי בחיפה

קורולה סאן ליסינג 2014 מחיר מבוקש 69k

קורולה סאן ליסינג 2015 מחיר מבוקש 73k

עריכה אחרונה על ידי Elico48
  • תוכן חדש...