Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קונה מלובינסקי רכב. רוצה לשים צמיגים חדשים אחרי בדיקה אבל לא מה שהם מציעים.

יש המלצה וסדר גודל של מחיר לרביעייה חדשה

פורסם

תלוי מאוד באופי השימוש, נסועה שנתית ועוד. לרכב שני בבית 4 סינים ב 1000 ש"ח יספיקו, מאחר וממילא ייתייבשו הרבה לפני שיתחילו להישחק.

פרט מהם מטרות השימוש...

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
לרכב שני בבית 4 סינים ב 1000 ש"ח יספיקו, מאחר וממילא ייתייבשו הרבה לפני שיתחילו להישחק.

סיבה לא מספקת. יש די צמיגים זולים שאינם מחברות עלומות שיבטיחו ביצועים נורמטיביים (בעיקר במצבי קצה ו/או כביש רטוב) לאורך תקופת חייהם.

פותה"ש - אתה צריך גם לציין מידה מלאה כולל קוד עומס ומהירות כפי שמופיע ברשיון הרכב.

רצוי היה עוד לפני פתיחת השרשור לבצע חיפוש. תוכל למצוא שפע המלצות קבועות וכן המלצות במידות ספציפיות.

אם הם מציעים אגב החלפה של הצמיגים, בדוק מולם מה אפשרויות השדרוג, כך שתוכל לשלם רק את ההפרש בין מה שהם תכננו למה שאתה מעונין בו.

פורסם

מורכבים אצלי על המונדאו 4 צמיגי Jinyu שעשו כ 22 אלף ק"מ בשלוש וחצי שנים. לטעמי שווים את הכסף, טפו טפו, ללא בלונים, גבעות, עיקומים וכד'.

כמובן שלא דוגמא כי הרכב לא נסע הרבה אבל עדיין, אני יודע שבתוך כל מיליארד הסינים אלו נחשבים יחסית בסדר.

פורסם (נערך)

לא שכנעת אותי (ואני גם כנראה לא אותך).

אתה יודע שהם נחשבים בסדר ע"ס מה? כי לא נתקלת במצב שדרש מהם יותר ממה שהם יכולים להציע? ראיתי מבחן בודד שאולי משווה אותם לצמיגים אחרים? קראת ביקורות שנכתבו ע"י אנשים עלומים בעלי נסיון לא ידוע?

ונגיד שאלו בסדר, וזה בהחלט אפשרי שהם סבירים ואפילו טובים בתחומים מסויימים, כאשר בשוק יש הצף של מותגים סינים עלומים ואתה ממליץ באופן לא ממוקד על שימוש ב"צמיגים סיניים", זה בעיני מחטיא כל מטרה מועילה.

שוב ושוב עולה הענין הזה של צמיגים סינים, וכן רמת החסכון המינימלית על פני משך השימוש.

אפשר לחפש, למי שמעונין.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

כמו שכבר נטחן רבות בפורום, התועלת הכלכלית של צמיגים סיניים הינה זניחה עד לא ממש קיימת לעיתים.

צמיגים של יצרניות מכובדות לא בהכרח עולים כפול (תלוי מידת צמיג כמובן), נשחקים לאט יותר מצמיגים סיניים ברוב המקרים, ואת הערך הבטיחותי שלהם אי אפשר לכמת בכסף... 3 מטרים מרחק בלימה קצר יותר יכול להיות הבדל של חיים ומוות לנוסעים ברכב או לצד ג שיכול להיות גם רוכב אופניים או הולך רגל.

המלצה שלי. עשה סקר שוק ובחר צמיג טוב מחברה מוכרת, עדיפות למותגי פרמיום אך לא חובה.

להמליץ לבעל רכב על צמיגים סיניים זה בחזקת פלילי בעיניי.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פורסם

קודם כל עד היום אין לי תיקים במשטרה, יש תעודת יושר ואפילו תעודת משרת מילואים פעיל, למרות שאני משתמש בצמיגים סיניים (;-

האחיזה טובה בוודאות בשנתיים ראשונות, הבלימה טובה - נוסתה בשנה הראשונה, אין רעש וכל השאר בסדר. הם בוודאות לא זבל, וראיתי זבל סיני שמתחיל להתפורר תוך שנה וחצי, מחליק על כל פיפס, בלונים בצד, פתיחת הדבקת הסוליה והדופן, בריחת אוויר ומה לא. שנים נהגתי ברכבי ליסינג עם צמיגים זבל (לאחר שהוחלף הסט המקורי). ג'יניו זה לא זבל. והם עולים כ 40% פחות ממותגים שככל הנראה לא ייתנו הרבה יותר מזה, לצרכים הנדרשים.

לנסיעה עירונית רגועה, בלי טיולים לנס הרים, רכב עם נוסע אחד רוב הזמן, חונים קבוע בצל, הם אחלה.

החלטתי להרכיב אותם ברכב השני בבית אחרי הרכבת 3 סטים דנדשים של קונטיננטל, ואז פירלי ואח"כ שוב פירלי ששלושתם נאלצו לעבור החלפה תוך 3 שנים עם אפס בלאי ועם התייבשות שפשוט פסלה אותם (אז לא הייתה חניה בצל). חבל על הכסף.

פורסם (נערך)

אני יודע שלמשל Toyo CF1 לא מתאימים במהירות אבל אני מכיר מישהו שהרכיב את ה CF2 שכן מתאימים ודיי מרוצה לנסיעה מנהלתית לאישה . אמנם זה לא צמיגי Efficient grip by Goodyear אבל מצד שני גם לא GoodDay

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

http://www.mytire.co.il/content2.asp#cities

לפי פיקאסו סטנדרט זה אמור להיות 205/60/16

סתם סרטון שעלה לי ביוטיוב

גם אצלי זה yh12

עריכה אחרונה על ידי ST12345

פורסם

ח"ו לריב. באמת ובתמים לאחר שנים של שימוש במותגים, אני מאמין שלרכב שני בשימוש מוגבל יש פתרונות זולעם ומתאימים. ככל הנראה לגאגי עם מיניוואן משפחתי בשימוש עיקרי הייתי משקיע קצת יותר

פורסם

ח"ו לריב. באמת ובתמים לאחר שנים של שימוש במותגים, אני מאמין שלרכב שני בשימוש מוגבל יש פתרונות זולים ומתאימים. ככל הנראה לגאגי עם מיניוואן משפחתי בשימוש עיקרי הייתי משקיע קצת יותר

פורסם (נערך)

אתה לא הראשון שממליץ על הדגם הזה בפורום.

אבל למה לא לתאר מראש את כל ההתנסות שלך עם הצמיג הספציפי.

במקום להסתפק במשפט כללי.

אגב, אומנם עבר הרבה זמן מאז ודברים סביר שהשתנו מעט, אבל פה הוא לא הגיע למקום מחמיא. למרות שבממוצע חוות הדעת באותו אתר הוא דווקא סביר פלוס.

יש מספר שנתונים כמו גם אפשרויות מידות שונות. מבלי שפותה"ש יציין זאת ובאותה נשימה את התקציב לכך, אין טעם להמשיך.

בשביל לקבל סדר גודל מחירים אפשר לחפש בגוגל/אתרי השוואת מחירים.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

תודה, החכמנו עוד קצת. הופתעתי לגלות שגם גודייר, הנקוק וקלבר קיבלו שיבוצים לצמיגים מסויימים מעבר למקום 45 והרבה אחרי צמיגי ליסינג סיניים.

זה אומר שגם המותגים יודעים לייצר זבל ולבקש עליו מחיר גבוה וחייב לבדוק פר דגם ולא פר מותג.

• תוכן חדש...