Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

30-35K לסטודנט, פריוס 2010?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני אשמח לעזרה לגבי רכישת רכב ראשון. אני גולש פה בפורום מזה כמה ימים אבל עדיין מרגיש קצת אבוד בתחום.

אני מחפש רכב בסביבות ה30,000-35,000 שקל

הנסיעות שלי יהיו בעיקר בין חיפה ליקנעם ( עם פקקים בדרך לצערי) ונסיעות בין חיפה למרכז. מחישוב שעשיתי הנסיעות אמורות להסתכם בכ-1100 ק''מ בחודש. אני לא גר על ההר בחיפה לכן אני לא דואג מכך שיסחוב בעליות.

חשובה לי בעיקר צריכת דלק טובה ואמינות. קראתי פה את המדריכים, והייתי שמח לשמוע על אילו דגמים נחשבים טובים בהתאם לדרישות.

חשבתי על פריוס שנתון 2010 בעיקר כי הבנתי שמבחינת הדלק הרכב אמור לצאת משתלם, אבל אשמח לשמוע על עוד דגמים רלוונטים.

תודה רבה לעונים!

פורסם

שלום, לכמות הנסיעות שלך , גם אם רכבים קטנים (מיני ) לא מוצאים חן בעינייך, במקום פריוס 2010 שהאחריות המרבית על הסוללה ההיברידית תיגמר עוד שנה-שנתיים (וגם זה בתנאי שהאריכו אותה בזמן),

הייתי קונה הונדה ג'אז בנזין 2012 עם קילומטראז' לא גבוה.

אבל בגדול, בסטודנט רכב מיני מספיק לכל הצרכים - מיצובישי ספייס סטאר, I10, קיה פיקאנטו, סוזוקי ספלאש וכו..

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני גם הייתי מניח לפריון וקונה רכב קטן שיהיה חדש יותר וחיסכוני.

הספייס סוכר אופציה לא רעה, מוזמן לקרוא את סיכום 4 שנים שלי:

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3152/סקירת-גולשים/מסכמים---4-שנים-עם-מיצובישי-ספייס-סטאר

ידני לא אופציה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא הייתי קונה רכב היברידי בתקציב שלך. ובלי קשר לפיריוס שכבודה במקומה אבל מעבר לסוללה יש מליון מכלולים שיכולים להתקלקל.

חפש רכב שמור עם ק"מ נמוך היסטוריית טיפולים מלאה ומתועדת ובלי תאונות.

מוזמן להסתכל במדריך שכתבתי ונמצא בראש הפורום בלינקים.

פורסם

1100 זו נסועה נמוכה שלא מצדיקה קניית היברידי, בטח לא אחד ישן יחסית.

מצטרף לחבריי, תקנה מיני או סופר מיני בתקציב משנתון 2012 2013 ותהנה יותר, אין לדעת גם מה מצב השוק של הפריוס יהיה אחרי שהן בנות 10-15 (השערה שלי - מצב רע)

פורסם (נערך)

רק כדי לסבר את האוזן, אני נוסע בערך פי 2 מפותח השרשור ולא קניתי היברידי. הסיבה היא שרכב, טוב ככל שיהיה ברגע שמתחיל להתיישן והק"מ עולה, אתה אוכל ממנו קש.

זו הסיבה שקניתי את ההונדה ג'אז:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?664748-%D7%94%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%94-%D7%92-%D7%90%D7%96-2015-%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%95%D7%AA%D7%97%D7%96%D7%95%D7%A7%D7%94-%D7%9E%D7%AA%D7%A2%D7%93%D7%9B%D7%9F

וזה שרשור התחזוקה של היונדאי שהייתה לי, שבקצרה אומר זה לא רכב גרוע, אבל אם קונים כזו (ויש מצב שהיא תתאים לך דווקא ממש טוב) אז לא לקנות כמוני רכב אחרי ליסינג ועם ק"מ גבוה, אלא לקנות אחת מיד פרטית בלי תאונות ועם ק"מ כמה שיותר נמוך ושנתון כמה שיותר חדש.

עם סבלנות, מוצאים רכבים טובים ובמחירים טובים.

עריכה: ביד 2 מצאתי את המודעה הזו שהיא חדשה לפי מה שאני רואה:

7076281.png

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם
רק כדי לסבר את האוזן, אני נוסע בערך פי 2 מפותח השרשור ולא קניתי היברידי. הסיבה היא שרכב, טוב ככל שיהיה ברגע שמתחיל להתיישן והק"מ עולה, אתה אוכל ממנו קש.

זו הסיבה שקניתי את ההונדה ג'אז:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?664748-%D7%94%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%94-%D7%92-%D7%90%D7%96-2015-%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%95%D7%AA%D7%97%D7%96%D7%95%D7%A7%D7%94-%D7%9E%D7%AA%D7%A2%D7%93%D7%9B%D7%9F

וזה שרשור התחזוקה של היונדאי שהייתה לי, שבקצרה אומר זה לא רכב גרוע, אבל אם קונים כזו (ויש מצב שהיא תתאים לך דווקא ממש טוב) אז לא לקנות כמוני רכב אחרי ליסינג ועם ק"מ גבוה, אלא לקנות אחת מיד פרטית בלי תאונות ועם ק"מ כמה שיותר נמוך ושנתון כמה שיותר חדש.

עם סבלנות, מוצאים רכבים טובים ובמחירים טובים.

עריכה: ביד 2 מצאתי את המודעה הזו שהיא חדשה לפי מה שאני רואה:

7076281.png

מהי הפלטפורמה שממנה נכנסת ליד 2? אני לא מכיר את הגרסה הזו.

בכל אופן, אציין מנסיון אישי שחבר קנה ג'אז 2012 (!!), אמנם עם 110 אלף קמ, אבל לפני שנה וחצי ב40 אלף שקל. כך שעל 2011 לא הייתי משלם, גם עם קמז נמוך, יותר מ32~ אלף.

פורסם

ידידי הכל עניין של מיקוח.

שלי מסוף 2015 בהתחלה בסוכנות אחת רצו על הרכב הספציפי שקניתי מחירון לוי יצחק משוקלל שזה נושק ל 70 אלף.

בסופו של דבר בסוכנות אחרת (וזה מה שאני בא לומר שיש גם הבדלים בין הסוכנויות של אותה הרשת)

קיבלתי מחיר הרבה יותר נמוך.

אני מאמין שעם קצת מו"מ אפשר לסגור את הג'אז הזו שהראיתי מיד 2 בסביבות 32 אלף וולי אפילו פחות.

אם כי מהחודש של החיפושים שלי שמתי לב שלמשל בעלי סיויק האצ'בק יותר גמישים במחיר אבל בעלי ג'אז פרטית לא מוכנים להוריד שקל וחלקם דרשו יותר ממחירון לוי יצחק.

בסופו של דבר מצאתי את מבוקשי באוטוסנטר.

פורסם (נערך)
מהי הפלטפורמה שממנה נכנסת ליד 2? אני לא מכיר את הגרסה הזו.

בכל אופן, אציין מנסיון אישי שחבר קנה ג'אז 2012 (!!), אמנם עם 110 אלף קמ, אבל לפני שנה וחצי ב40 אלף שקל. כך שעל 2011 לא הייתי משלם, גם עם קמז נמוך, יותר מ32~ אלף.

אתה טועה.

אולי ספציפית חבר שלך נפל על מציאה נדירה שלא משקפת או שהוא קנה היברידית.

מניסיון הרבה מהאנשים דורשים מחיר לא הגיוני ונדהמתי מזה שהם גם קיבלו אותו.

הגעתי לראות ג'אז עם תקלות של לפחות 2000 שח ובלי היסטוריית טיפולים שדרשו עליה 37K

כאשר המחירון הוא 38. הצעתי הצעה שלדעתי הייתה גבוה(34K) אבל הגיונית בהתאם לתקלות וליישור קו שהייתי צריך לעשות, ועדיין היא לא הסכימה למכור ואחרי שבוע היא מכרה את הרכב ב36K.

הבעיה שבשוק של הג'אז שגם ככה שוק קטן - רוב הרכבים מ2011 הם היברידיות - כך שלמצוא רכב שמור באמת שדורשים עליו מחיר הגיוני מצריך סבלנות מרובה (יותר מ3 חודשים) והתעסקות עם הרבה אנשים שמתמחרים את הרכב שלהם גבוה מאוד על אף הבעיות שיש לו, ובצורה לא הגיונית לשוק יד 2 הכללי.

מה שקורה זה שאם לא אתה תשלם על הרכב את המחיר הזה יש עוד 5-6 אנשים שישלמו.

מה שכן לא הייתי הולך על ג'אז אוטומט בתור רכב לסטודנט, בטח אם יש לך אופציה לידני.

הרכב לא מהנה לנהיגה בכלל, הגיר הרציף בניגוד לרציף של טויוטה בו יש דימוי של הילוכים לא נותן פידבק אלא פשוט נשאר בסלד קבוע.

לדעתי לסטודנט יש רכבים עדיפים יותר בטח אם מדובר בידני.(קליאו 0.9 או אפילו דיזל ידני וכד')

עריכה אחרונה על ידי abl155

now: Honda Jazz 2011 1339 i-vtec 99 HP CVT

past: Honda Jazz 2009 1339 i-vtec 100 HP manual

opel corsa C 2001 EcoTec 75HP manual

פורסם

אכן הגאז הייתה היברידית, היא לא אמןרה להיות דווקא יקרה יותר?

במקביל כשחיפשנו, הייתה בחורה עם 2011 שהיו לה תקלות כמו פלסטיק שבור, חלון אחורי לא עובד, שפשופים בחניה וכמובן הזנחה של אישה, והיא רצתה על הרכב גם 40 אלף.

לא חושב שמציאה בכלל, מחיר שפוי למה שהרכב נותן.

פורסם

ההיברידית פחות מבוקשת ממה שיצא לי להבין יכול להיות שזה בגלל שחברות הליסינג מחזיקות מלאי גדול שלהם אז הביקוש יורד.

מה גם שצריכת הדלק בגרסה הרגילה דיי טובה אז הגרסה ההיברידית הופכת למיותרת, לדעתי לפחות.

פורסם

ההיברידיות פחות מבוקשות כי אנשים מפחדים לקנות רכב ללא אחריות על הסוללה היקרה. חלקם פוחדים מקרינה, הבגאז' של ג'אז היברידית יותר קטן. בנוסף, החסכון של הדגם ההיברידי בהשוואה לדגם בנזין קטן מדי כדי להצדיק החלפת סוללה מחוץ לאחריות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...