Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה התעניינתי ברכישה של סיאט לאון סטיישן 2015, וזאת לאחר שחבר שלי גם רכש אחת כזאת לאחרונה.

שמנו לב להבדלים בין הרכבים ורציתי לדעת האם יש הבדל נוסף בין הדגמים או האם יש עדיפות מבחינה מכנית לאחד הדגמים.

שני הדגמים הם סיאט ליאון סטיישן 2015 עם מנוע 1.2 אוטומטי. שניהם באותה רמת גימור (סטייל).

ברישיון רכב של אחד הרכבים מצוין שהוא 105 כ"ס ויש לו 6 כריות אוויר.

ברישיון של הרכב השני מצוין שהוא 110 כ"ס עם 7 כריות אוויר.

מישהו יודע להגיד האם יש הבדל נוסף בין הדגמים או האם יש עדיפות לאחד מהם?

פורסם

מנוע ה 1.2 עם 110 כ"ס החליף את ה 1.2 עם 105 כ"ס, אם אני זוכר נכון הוא גם בתקן זיהום euro6.

Fiat Uno 1994 - Mazda 3 2005 - Volkswagen Jetta 2011 - Seat Leon 2013 - Subaru XV 2018

פורסם

תודה. האם יש הבדלים נוספים? האם עכשיו שאני בתהליך רכישה של סיאט כזאת, יש סיבה להתעקש על דגם אחד במקום אחר?

פורסם
תודה. האם יש הבדלים נוספים? האם עכשיו שאני בתהליך רכישה של סיאט כזאת, יש סיבה להתעקש על דגם אחד במקום אחר?

אני חושב שאין הבדלים נוספים והכל תלוי ברכב עצמו אם הוא שמור או לא , ככלל ההבדל היחידי שאני מכיר זה מה שהוא הגיב.

• תוכן חדש...