Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר במנוע 1.2 puretech עם גיר רובוטי, התופעה הזו קיימת מאז שקניתי את הרכב, אך היתה מורגשת רק אחרי נסיעה ארוכה במיוחד.

כאשר אני מניע והאוטו קר, הכל חלק ואין שום בעיה, כך גם היום.

בעבר, אני זוכר אפילו בקילומטרים הראשונים, אחרי נסיעה ארוכה של שעה או שעתיים, בתחילת נסיעה הרכב היה ממש רועד בצורה יוצאת דופן, כאילו הקלאטש מחליק ולוקח לו הרבה זמן להינעל.

עשו לי כמה פעמים כיול ולימוד גיר וזה עבר, אך אחרי כמה חודשים זה חוזר חלילה,

היום כבר אחרי כמה דקות מרגישים את הרעידות האלה, עכשיו יש כאלה שטוענים שזה רגיל,

אך למה אחרי לימוד גיר זה מפסיק לכמה חודשים,

במוסך טוענים שהפתרון הוא החלפת מצמדים בכ3000 ש"ח,

אך לא ברור לי למה צריך להחליף מצמד כאשר כל כיול מחדש לגיר פותר את הבעיה לתקופה מסויימת, אני חושב לפנות לפיג'ו העולמית, כי האוטו גם באחריות, לא ייתכן שכאשר לקוח מתלונן על התנהגות ספציפית, מנסים לפתור את זה בכל דרך במשך כמה חודשים עד שבסוף דורשים מהלקוח תשלום לא מוצדק לתיקון תופעה שהיתה עוד מיומו הראשון של הרכב על הכביש, פשוט לא ייתכן שצריך לסבול את זה ברכב שלהם, וזה רק שלהם,

יש לנו והיה לנו מלא מכוניות רובוטיות באף אחת לא נתקלתי בתופעה הזו,

ואני מדבר על קורולה, 108, אוקטביה, גולף ועוד...

השאלה היא שלפני שאני רץ אליהם שוב, האם אני יכול לקחת את הרכב למומחה בגירים האלה שיכול לספק תשובה נורמלית, ואיך אפשר לפנות לפיג'ו העולמית או לפחות הקשורה לרכב הזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...