Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגת רכב קורבט ליום ואו שעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מחפשת מתנת אקסטרים לבן זוג שלי, ומעוניית דווקא בנהיגת רכב ספורט ליום אחד או לכמה שעות,

הקטע שאני מחפשת ספציפית רכב קורבט שהוא הכי אוהב, או נניח אודי הכי אקסטרימית שיש, או רכב אחר ברמה הזו :)

לא רוצה הצעות לרכבים כמו מאזדה/סוברו/ניסן וכד' ...

הנושא דחוף :)

ממתינה לתגובות ותודה מראש

פורסם
לא מכיר מדריך עם הרכב הנ"ל.

תצטרכי למצוא בן אדם פרטי שמוכן להלוות לו את הרכב, הייתי מחפש אולי בקבוצת IMC.

אולי משהו דומה למשל לחוזקה של קורבט או גם מבחינת סוג הרכב ?

ומה זה IMC אתר או מה בדיוק? איך ניתן להשיג אותם :)

פורסם
לא רוצה הצעות לרכבים כמו מאזדה/סוברו/ניסן וכד' ...

לא, כי כבר עולה ענן אבק באופק מכל בעלי סובארו/מזדה/ניסן, שרצים לכיוון שלך עם מפתח ביד מושטת

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לא, כי כבר עולה ענן אבק באופק מכל בעלי סובארו/מזדה/ניסן, שרצים לכיוון שלך עם מפתח ביד מושטת

אז מה אתה מציע לעשות?

פורסם
לא מצליח למצוא את הלינק כרגע אבל זכור לי שאוויס מציעים השכרה של קאמארו בארץ ועוד כמה רכבים מעניינים.

טוב תודה רבה :)

פורסם
לא מצליח למצוא את הלינק כרגע אבל זכור לי שאוויס מציעים השכרה של קאמארו בארץ ועוד כמה רכבים מעניינים.

אני חושב שאני הבאתי את הלינק בזמנו. אם זכור לי טוב, הם אמרו שהם מתכננים להשיק את השירות. מאז אני לא זוכר כתבה שהם באמת השיקו את השירות.

פורסם
https://www.idream.co.il/

חבר עשה אצלהם נסיעת חוויה ואמר שהיה ממש מוצלח ונהנה מכל רגע.

יש להם מכוניות מעניינות לפי האתר שלהם, הוא נהג על המרצדס הלבנה שמופיע באתר.

(אין לי קשר לחברה)

טל.

את ההונדה הכתומה אני רואה מידי פעם בנס הרים. אם את צריכה המלצה, הייתי הולך על ההונדה ללא ספק.

• תוכן חדש...