Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו טסים לחו"ל ומתלבטים לגבי התאמת כמה דגמים לכסאות ילד\תינוק.

אחת האופציות היא אופל אסטרה והשניה היא רנו captur.

יש לנו 2 כסאות Cosco Scenera ובוסטר mifold.

כיום נכנסים באוקטביה שיש לי אבל הפערים במחירים בהשכרה בחו"ל מגיעים לכ-500 ש"ח אם נרצה לקחת אוקטביה.

האם מישהו יודע האם יש בכלל אפשרות להכניס את הכסאות הללו לאחד מ-2 הדגמים האלו?

תודה מראש

עופר

פורסם
שלום,

אנחנו טסים לחו"ל ומתלבטים לגבי התאמת כמה דגמים לכסאות ילד\תינוק.

אחת האופציות היא אופל אסטרה והשניה היא רנו captur.

יש לנו 2 כסאות Cosco Scenera ובוסטר mifold.

כיום נכנסים באוקטביה שיש לי אבל הפערים במחירים בהשכרה בחו"ל מגיעים לכ-500 ש"ח אם נרצה לקחת אוקטביה.

האם מישהו יודע האם יש בכלל אפשרות להכניס את הכסאות הללו לאחד מ-2 הדגמים האלו?

תודה מראש

עופר

כששוכרים רכב בד״כ לא מקבלים את הדגם המדוייק שמזמינים אלא דגם מאותה קטגוריה. לכן אם אם מישהו יודע את התשובה, לא בטוח שזה יועיל לך.

פורסם (נערך)

אמנם איני מתמצא במושבי בטיחות, אבל מניסיוני למדתי שלא מתקמצנים בשכירת רכב בחו"ל, בודאי לא על 500 ש"ח, ובתנאי שאתה יכול להבטיח דגם. אם אינך יכול להבטיח דגם בחר בדגם לפחות קטגוריה אחת, ואולי אפילו שתיים, מעל מה שאתה מחזיק בארץ. הכמה מאות ש"ח הנוספים האלה יכולים לעשות את ההבדל בין טיול מהנה לטיול מחורבש.

בחו"ל אתה נוהג מרחקים הרבה יותר גדולים מאשר בארץ, הרבה שעות בקופסת הסרדינים, וזה קשה לילדים. סיכוי טוב שיתחילו לתקוע מרפקים אחד בשני או סתם להתעצבן, ואם יש להם מרחב מחיה הם יהיו יותר רגועים. בינינו - כדאי לשקול אפילו רכב 3 שורות ולהושיב את האשה באמצע כך שתהיה קרובה אליהם, הבעיה ברכבים אלה היא בעיקר תא מטען קטן שלא יספיק לציוד.

בכל מקרה - יש לי הצעה פשוטה: קח את המושבים וגש לסוכנויות אופל ורנו הקרובות למקום מגוריך, ובחן את התאמת הדגמים לצרכיך. ההימור שלי הוא שתגלה שהם אינם מתאימים בגלל תא מטען לא מספק (שאותו תגלה גם בלי להוציא את המושבים מרכבך). למעשה אני משוכנע בכך לגבי הקפטור, יש לה תא מטען של 380 ליטר, ממש לא מספיק לציוד של 5 נוסעים, במוחד אם יש צורך בתלבושות חורף וציוד של ילדים רכים.

אוקטביה סטיישן היא המינימום בשבילכם, הייתי מחפש רכב בקטגוריה של מונדיאו או פאסאט או דומה סטיישן כמינימום, עם עדיפות לאיזו 5008 ומעלה. זה מניסיון של קרוב ל-20 שנה בטיולים עם ילדים, אם כי התחלתי כשהילדים היו טיפה יותר בוגרים ולא נזקקו למושבי בטיחות (לפי החוקים דאז), ובפעם האחרונה עם שלושת הבנים בשנות ה-20 שלהם (בטיול הזה הסתדרנו עם אוקטביה סטיישן שנבחרה בגלל ההבטחה ל-4X4, וכיון שנסענו עם 3 מזוודות בלבד).

דרך אגב - לאן אתם נוסעים, מתי ומה אופי הטיול? יש לכך משמעות רבה בבחירת הרכב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

באחת הנסיעות הומנה מגאן אסטייט וקיבלתי פיאט 500X.

הרכב קטן וצפוף ובלי אף מושב בטיחות בקושי נכנסו בו כל המזוודות.

קח רכב קטגוריה מעל,

אתה נוסע עם אשה ו3 ילדים קטנים,לא הייתי מהמר על נוחות ומקווה לשדרוג זמין בסניף.

לאן אתם טסים?

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...