Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תושבת מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי ארבע בולים של KYB למאזדה 626 שלי והחלפתי תושבת לבולם ותושבת מנוע אחת וכוון פרונט הכל טוב ויפה אבל שהנעתי את המנוע במקום שהתושבת מנוע שהחלפתי תגורם לי לא להרגיש את המנוע אני מרגיש את הרעידות של המנוע יותר גרוע מתמיד כנראה אני אצטרך להחליף עוד תושבות במנוע מה שמבאס בכול הסיפור שהיום הוצאתי 2700 ש"ח על האוטו

ויש לי עוד להחליף עוד תושבות שמי יודע כמה זה יעלה

פורסם

לפעמים גם רוצים לעזור לך ,לו הבנתי החלפת לבד או במוסך?

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם

OK אין לי אלא להיצטער על אכזבתך.אם המוסך היה מחליף את החלק + העבודה האכזבה

היתה מנת חלקו.

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם
OK אין לי אלא להיצטער על אכזבתך.אם המוסך היה מחליף את החלק + העבודה האכזבה

היתה מנת חלקו.

תיקון קל לידידי NKO ..אם המוסך היה מחליף את החלק +העבודה ,האכזבה היתה מנת חלקך,

אך הפתרון היה על ידי המוסך!

משום שהמוסך היה אחראי. והיה אמור לידע אותך מראש ,שדרושה להחליף יותר מתושבת אחת,

ואתה היית מודע מראש, ואז זה היה נתון לשיקולך!

בקיצור " הבאת סטייק למסעדה, ויצאת רעב, ואתה מאוכזב ", את הטענות אתה יכול להפנות לעצמך,

ולא חסכת מאומה על ידי קניית התושבת, ועוד יצאת מאוכזב!

סליחה על זריית המלח על הפצעים!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אין לך מה להתבעס...תושבות מנוע למזדה 626 מאד יקרות,והצרה שצריך בדרך כלל להחליף את כולן,כי אחת שנקרעת מטילה עומס גבוה על התקינות,וגורמת לקריעתן המהירה.אגב,בנוגע להבאת חלקים עצמאית,יש מוסכים שממש לא איכפת להם,רק שהאחריות על החלק חלה על הלקוח.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

שמע אני לפני שבוע החלפתי את כל תושבות המנוע ותאמין לי שבוולבו זה יותר יקר ממזדה.

אתה חייב לקחת בחשבון שבמידה ורק שתי תושבות היו קרועות והחלפת אותן, עדיין יש לך 2 תושבות נוספות שכבר שקעו ולכן רוב העומס יופעל על התושבות החדשות ויגרום לבלאי יותר מהיר אצלהן וגם כמובן כתוצאה מזה יהיו לך ויברציות מהמנוע.

אין אפשרות לחסוך ולהחליף רק חלק מהתושבות!

זאת דעתי מהניסיון האישי.

פורסם

שלום.

הבעיה עיקרית במזדה זו התושבת מנוע האחורית שמורכבת מעל מסרק ההגה ולהחליף אותה זה יום לימודים ארוך. צריך לשחרר את מסרק ההגה ולפרק את כול הגשר כי אין גישה לאום אחת מניקית של התושבת ההחלפה יקרה וגם התושבת לא זולה .

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

ביקשו ממני 300 ש"ח עבודה בשביל להחליף את התושבת האחורית נשמע סביר ?(התושבת קניתי לבד)

• תוכן חדש...