Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב יד שנייה מהנה עד 70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא כ''כ מבין על איזו איכות חומרים אתה מדבר באלפא מיטו, הפלסטיקה קשיחה ברובה, היא לא באמת מעוצבת מבפנים, מבחוץ זה סובייקטיבי, לי היא תמיד הזכירה אוגר עם עיניים בולטות, מבחינת חווית נהיגה היא לא שם, נכון שהיא זריזה, אבל השלדה שלה (מי אמר פיאט פונטו) שעברה השבחה עדיין לא מספקת את הסחורה, לא בחיבור לנהג, לא בתחושות.

תתאמץ וקח מיני

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי תודה על העזרה חברים... אחרי יום של מחשבות החלטתי שלהשאר עם הספארק כרגע בגלל שהסיבה היחידה שאני מוצא חניה כרגע זה הספארק שלי. שמתאימה בדיוק בחורים שרוב המכוניות לא מתאימות ולרוב אני משאיר (בשעות הקשות) מרווח של סנטימטרים בודדים מכל צד. זה אומר שאפילו עם המיטו לא אמצא חניה. תודה רבה אבל כרגע מבחנתי זה לא יקרה :)

פורסם

לא יודע אם רשמו פה אבל מכונית מיני קופר יכולה להתאים.

עוד רכב קטן ומהנה שאולי רשמו - פיאט 500 אבארת, שהוא אפילו קצר ממה שיש לך.

• תוכן חדש...