Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ובוקר טוב :)

יש ל אופניים חשמליות שאני רוצה למסור אותן לאבא שלי, אבל בגלל החשש שיפול ו/או לא יסתדר איתן , הייתי רוצה להפוך אותן באיזו שהיא צורה לתלת אופן, האם זה אפשרי? או-האם קיים קיט כלשהו שיכלול סל גדול מאחור יחד עם 2 גלגלים,אחד בכל צד? רעיונות? אשמח :)

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

כמה שזה נשמע הזוי, אבל אחרי גיגול קצר, מסתבר שדברים כאלה קיימים ואפילו נמכרים:

https://www.ebay.com/bhp/tricycle-conversion-kit

לא יודע אם יש משווק של זה בארץ.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כמה שזה נשמע הזוי, אבל אחרי גיגול קצר, מסתבר שדברים כאלה קיימים ואפילו נמכרים:

https://www.ebay.com/bhp/tricycle-conversion-kit

לא יודע אם יש משווק של זה בארץ.

באמת יפה שזה נמכר (ולאוו דווקא הזוי כי ברי קיימים קיטים לכל דבר כמעט היום) , אבל פחות כיוונתי למכלול של גלגלי שיניים ושרשראות וכו'. יותר אם קיים למשל ... תחשוב על סל ש"מתלבש" על הסבל ואז הוא מכסה את הגלגל משני צידיו (כמו תאי מטען/תיקים של אופנוע שמוסיפים משני הצדדים). לנצל את החלל הצדדי.

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם (נערך)

יהיה יותר קל וזול להוסיף גלגלי עזר (לחבר סל לסבל זה לא בעיה). השאלה אם איכפת לו להראות כמו ילד קטן שנוסע עם גלגלי עזר.

עריכה:

לגבי ניצול השטח בצדדים, הכי פשוט זה לקנות תיק אוכף. למשל: https://group-e.buy2.co.il/o/0dbf77b9-75fb-4455-8078-04789457fee5

עריכה אחרונה על ידי A_lex
פורסם

גלגלי עזר זה רעיון מעניין, כי קוטר החישוק באופניים חשמליים הוא דומה לזה של אופני ילדים. שווה בדיקה. מה שכן, אם אבא שלך מעולם לא רכב לפני כן על כלי דו גלגלי, או לחלופין, אם הוא מבוגר מדי, ותר.

בתל אביב ראיתי פה ושם תלת אופנים כאלה של פעם המשמשים עגלונים וכו' שהוסיפו להם מנוע חשמלי,

זה נראה על פניו כמו קיט סטנדרטי לחישמול אופניים רגילים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בתור מישהו שנוסע מידי פעם על תלת אופן אני יכול להגיד לך שמניסיוני האישי זה דבר גרוע.

כול הרעיון של היציבות לא עומד במבחן המציאות ובפועל תלת אופן סטטי פחות יציב מאופניים רגילות. הבעיה היא שבפניות אין את יכולת ההטיה ושינוי הוקטור כלפי הרצפה לכן אם קצת הגזמתה במהירות ואתה פונה התלת אופן פשוט מתהפך.

מה שכן יש קיטים שמאפשרים הטייה כמח באופנועים עם 3 גלגלים ומתלבשים בקלות במקום הגלגל הקדמי החברה שהביאה אותם לשוק היא בכלל מישראל.

http://trego-trolley.com/#

פורסם (נערך)

הכל תלוי במהירות הרכיבה. אם היא מספיק נמוכה אז אין בעיית יציבות.

אלא ש-4 נקודות אינן בהכרח מגדירות מישור כלומר יש מצבים רבים שבהם תמיכה של 4 גלגלים ( אופניים עם 2 גלגלי עזר) תגרום לכך שאחד הגלגלים יישאר באוויר. אם זה יקרה במהירות נמוכה והגלגל שלא יגע בקרקע הוא הגלגל המניע, האופניים יתקעו.

ההתנהלות המעשית תלויה בקואורדינציה, במהירות התגובה ובהתמצאות של האבא.

ניתן כמובן להגביה במעט את גלגלי העזר כך שהאופניים יטו מעט ואז הבעיה של 'גלגל באוויר' פוחתת.

בקישור שניתן למעלה ובתמונות ממנו רואים שיש סט ובו תמיכה קפיצית של גלגלי העזר, כך שבהתקנה נכונה רמת התמיכה יכולה לפצות במידה מסוימת על הפרשי גובה בפני הכביש. כמובן שככל שהפיצוי גדול יותר כך התמיכה פוחתת.

יוסי

עריכה אחרונה על ידי yosi05
פורסם
בתור מישהו שנוסע מידי פעם על תלת אופן אני יכול להגיד לך שמניסיוני האישי זה דבר גרוע.

]

סרטון להמחשה:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
יהיה יותר קל וזול להוסיף גלגלי עזר (לחבר סל לסבל זה לא בעיה). השאלה אם איכפת לו להראות כמו ילד קטן שנוסע עם גלגלי עזר.

עריכה:

לגבי ניצול השטח בצדדים, הכי פשוט זה לקנות תיק אוכף. למשל: https://group-e.buy2.co.il/o/0dbf77b9-75fb-4455-8078-04789457fee5

כן, אבל לא גלגלי עזר כמו של ילדים קטנים... אם כבר, אז גלגלים תואמי גודל כמו המקורי,ואז זה כבר לא יראה שונה ומוזר.

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם
גלגלי עזר זה רעיון מעניין, כי קוטר החישוק באופניים חשמליים הוא דומה לזה של אופני ילדים. שווה בדיקה. מה שכן, אם אבא שלך מעולם לא רכב לפני כן על כלי דו גלגלי, או לחלופין, אם הוא מבוגר מדי, ותר.

בתל אביב ראיתי פה ושם תלת אופנים כאלה של פעם המשמשים עגלונים וכו' שהוסיפו להם מנוע חשמלי,

זה נראה על פניו כמו קיט סטנדרטי לחישמול אופניים רגילים.

אתמול במקרה עברתי ליד חנות אופניים והתייעצתי עם המוכר. הוא הציע לי שיש לו בצד אופני תלת,ישנות, ושכביכול אתן לו את המנוע והסוללה שלי והוא ישדך בינהם... אבל לא הסכמתי כי אם זו שלדה של פעם, אז לרוב הן יותר כבדות. ועכשיו ללכת ולחבר ולרתך ועבודה ... אז אולי הניתוח יצליח אבל החולה ימות. מצד שני הוא הציע לי ב-6500 חדש תלת. קצת יקר לי מדי.

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם
כן, אבל לא גלגלי עזר כמו של ילדים קטנים... אם כבר, אז גלגלים תואמי גודל כמו המקורי,ואז זה כבר לא יראה שונה ומוזר.

קודם כל גם זה קיים. תגגל adult training wheels או adult bicycle stabilizers.

אבל עם כאלו פשוטים עדיין תסבול מהבעיה שהחבר'ה כאן ציינו - חוסר יכולת לנטות לתוך הפניה (גם לי יצא לנסוע קצת על תלת אופן, וזה דרש ממש סוויטץ' בראש לעומת אופניים רגילות כדי לפנות).

הייתי מנסה למצוא (או לייצר) כאלו בעלי ציר וקפיץ שיאפשרו הטיה מסוימת יזומה ועדיין יהוו תמיכה כלשהי, פלוס היכולת להעמיד את האופניים בלי רגלית.

• תוכן חדש...