Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תושבת מנוע מאזדה 2 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,הרכב סובל מרעידות ומשיטוטו בגוגל ובפורום הבנתי שמדובר במחלה נפוצה במאזדה.כמה תושבות מנוע יש במאזדה 2 2009?כמה אמור לעלות כל הסיפור הזה (תושבות מקוריות של מאזדה)?תודה

• ספונסר פורום
פורסם

היי,

למאזדה 2 יש 3 תושבות מנוע.

רוב הסיכויים שאתה מרגיש את הרעידות בגלל תושבת עליונה לא תקינה (ימין).

תושבת עליונה מקורית כולל עבודה ומע"מ תעלה 825 ש"ח.

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

תודה...קפצתי בבוקר לחנות חלפים מפורסמת בב"ש, אמרו לי תושבת מנוע מקורית עליונה עולה 800 ש"ח (ללא עבודה) וחליפית 300 ש"ח המוכר טען שהיא טובה ואף אחד לא חזר אליו בטענות. נראה לי מחיר מוגזם עבור מקורי... לא כ"כ בא לי להשקיע סכומים כאלה ברכב בן 9, האם התושבת החליפית תעשה עבודה סבירה או שבכל זאת עדיף לא לחסוף וללכת על המקורית?

פורסם

אם אתה מתכוון להחזיק ברכב לעוד שנתיים - שלושה הייתי הולך על תושבת מקורית. אצלי מאזדדה 2 2008 , והבעלים הקודם ביצע החלפה של תושבת שלושה פעמים , 2014 , 2015 ו 2017 , אני מניח שהוא גם לקח חליפי.

פורסם

ב-2014 יש חשבונית של החלף בלבד ב350. ב-2015 , תושבת עלתה לו 430 , עבודה 150 . וב2017 יש חשבונית שכוללת טיפול 10,000 והחלפת תושב מנוע - 980 סה"כ , ניחוש פרוע גם הפעם זה לא היה מקורי

• תוכן חדש...