Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, קיבלתי מבן דוד שלי באגי מטורף שהוא בנה מההתחלה ועד הסוף(מנוע סובארו 1.6 גיר חיפושית). הבאגי עבד עד לפני 3 שנים. לפני שלוש שנים הוא העמיד אותו כשהוא תקין. עכשיו הוא הביא לי אותו והתחלתי לעבוד עליו. כרגע הבעיה היא שבגלל שהוא עמד המנוע תפוס. ניסיתי לסובב את הפולי, לתת סטרטר ולהניע בדרדור. המנוע לא זז. השאלה היא איך והאם אפשר לשחרר דבר כזה? יש לי ידע קצת יותר מבסיסי וכלים, רק צריך את ההדרכה והיעוץ. תודה רבה לעונים. בבקשה לא להגיד תלך למוסך. זה אני יודע לבד.

פורסם

תפרק את הפלאגים, ותכניס באופן ידני קצת שמן לבוכנה, ותנסה לסובב ידנית את הרכב, אל תעשה שום פעולה בכח כמו ניסיון התנעה בדרדור וכו', שלא תשבור משהו במנוע.

כל עוד לא הצלחת לסובב באופן ידני את המנוע אל תנסה להניע.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

בדקתי את כל זה הבוקר נכנס למנוע מים והוא הלך מישהו פה מוכר אולי סובארו לאגסי 1600 ידנית מורדת מהכביש או משהו עם מנוע תקין?

פורסם

גם אם נכנס לו מים??? לא נשמע לי הגיוני זה אומר שהכל שם חלודה... גם אם יעבוד רוב הסיכויים שלא יהיה קומפרסיה

תקן אותי אם אני טועה

פורסם
זה אוטו מנוע כמו בלאונה DL הישנות ? , מנוע מדהים ומאוד אמין ... יהיה זכרו

לא.

בלאונה היה מנוע 8 שסתומים בלי רצועת טיימינג.

הוא מדבר על מנוע לגאסי (16 שסתומים, עם רצועת טיימינג).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
גם אם נכנס לו מים??? לא נשמע לי הגיוני זה אומר שהכל שם חלודה... גם אם יעבוד רוב הסיכויים שלא יהיה קומפרסיה

תקן אותי אם אני טועה

ברגע שהמנוע יעבוד קצת הכל יסתדר

בכל מקרה לנסות פחית שניים של זז קל עדיף מאשר ישר להחליף מנוע

• תוכן חדש...