Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברכבי לימוד נהיגה יש למורה דוושת גז? חשבתי לתומי שרק דוושת בלם.

בג'טה שלמדתי עליה היו כל הדוושות.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

יש שתי מצלמות בתוך הרכב - מי שצריך לחקור את התאונה יידע בדיוק מה התלמידה עשתה ומה הבוחן עשה ויפעל בהתאם.

פורסם

היא עברה את הטסט.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
הזוי

ואולי אכן שווה לשים את הבוחן מאחור עם הטבלט ואת מורה הנהיגה במושב הקידמי שיפקח

ואז איך הבוחן ידע מי לחץ על הבלם למשל בכניסה לצומת וכו'? סביר להניח שמורה ירצה להעביר את התלמיד שלו ויכול לעזור לו. זה כמו טיסת סולו.

פורסם
אם נניח שהיא ישבה חזק על הבלמים, אז הבוחן לא יכול היה להאיץ את הרכב: בלמים תמיד ינצחו את המנוע.

וואלה בדידי הווה עובדא, באחד משיעורי הנהיגה על משאית אי אז בצבא, רציתי להספיק את הרמזור (התחלתי מעמידה), ומשום מה הרכב זחל כשאני עם פול גז, ופתאום אחרי שנכנסתי לצומת משהו השתחרר וסיימתי את הפנייה (כמובן שכל הסיפור לקח שנייה-שתיים).

מפה לשם הסתבר שהמורה נהיגה בלם אותי כי חשב שלא אספיק, ושפול גז מנצח ועוד איך פול ברקס...

(אולי כי זה משאית והבלמים שם עם לחץ אוויר שמגיע מהמנוע? זכור לי משהו במעומעם יש מצב שזה חרטוט)

פורסם

"קרוסאוסר יונדאי טוסון"

בתמונה=cx5

הסרטון סוקר ומוגש באתר the-car.

עלו טענות לפיהן לבוחן אין הסמכה לכך, ושהוא זה שלחץ על הגז וגם שילב (מקווה מאוד שבטעות) הילוך אחורי ולאחר מכן הילוך קדמי. לאחר התאונה השנייה אפשר לראות מכת גז נוספת, כנראה ללא הילוך משולב.

כל הטענות מסביב כבר עוברות לנושא בעיות ברפורמה, ומשרד התחבורה לא ממש מגיב לעניין.

https://www.thecar.co.il/%D7%9E%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%9E%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%9C%D7%9B%D7%9D-%D7%A9%D7%99%D7%94%D7%99%D7%95-%D7%AA%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA/

פורסם
הזוי

ואולי אכן שווה לשים את הבוחן מאחור עם הטבלט ואת מורה הנהיגה במושב הקידמי שיפקח

יש גם מורי נהיגה שצריך לשלול להם את הרישיון. אתמול עמדתי במעבר חצייה בכביש עם 2 נתיבים, אחרי דקה עצרה לי מכונית ומאחוריה היה רכב לימוד נהיגה שמיד עבר לנתיב השני כדי לעקוף את המכונית שעצרה לי. הסתכלתי לראות מי הנהג וזה היה מורה הנהיגה. :shock:

• תוכן חדש...