Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כיום מתנייד בברלינגו 2007 HDI שעושה את העבודה בצורה מעולה! בעבר הייתי צריך את היכולת לשאת מטען אבל זה כבר מזמן לא צורך. היא פשוט מבצעת את המטלה להיות רכב יום יומי חסכוני עם עלויות אחזקה נמוכות בצורה טובה מאוד.

מתכנן לעבור לרכב חדש יותר וגם מעט "ייצוגי" יותר מהברלינגו. זונח כרגע את עולם הספורטיביות אבל מאוד רוצה שבכל זאת לרכב דיילי שלי יהיה איזה קטע. לא "סתם" עוד סופרמיני.

חשובה האמינות ועלויות אחזקה סבירות. צריכת דלק בבין עירוני 12 ק"מ לליטר לפחות בנהיגה בקצב גבוה מהממוצע. ושיהיה קטע - ג'יפון עם יכולת שבילים גבוהה מהממוצע, חיסכון משמעותי בדלק, מותג פרמיומי, התנהגות ספורטיבית או משהו בסגנון. פרופיל הנסיעות שלי כולל 4 פעמים בשבוע נס ציונה - אשדוד (סטודנט בסמי) וכל יום נסיעות פקוקות לראשון ובתוכה.

עד כה חשבתי על דאסטר 1.2 ידני החדש (מניח שאם לחכות קצת הן יתחילו להופיע ביד2 סביב התקציב המבוקש).

וגם הלקסוס CT200H תפסה לי את העין. הלקסוס נכנסת בתקציב סביב שנתון 2013. כלומר לטובת הדאסטר יתרון משמעותי מאוד - רכב כמעט חדש. מצד שני מוניטין האמינות הבלתי מעורער של לקסוס.

מה דעתכם? עוד רעיונות?

עריכה אחרונה על ידי deltaHF
התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תוכן חדש...