Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלת AT במאזדה 6 , מודל 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין על מה אתה בוכה (אל תעלב). הגעת לקבל פתרון לבעיה שלך אבחון עולה כסף ( ציוד , נסיון , זמן) גם אם זה 10 דקות או אפילו 5 דקות.

יש ברשותו את הציוד אז זה אומר שהוא צריך לעשות בחינם? אם אתה לקוח קבוע שלו אז משהוא אחר. אני גם בתור עצמאי בתחום החשמל לפעמים יש לקוחות שעל איזה שטות קטנה על הדרך שלי לא גובה מהם מחיר.

לקוחות רגילים אפילו על ביקור וייעוץ משלמים מחיר של ביקור.

הזמן שווה כסף, הציוד שלי שווה כסף. אם כל אחד שירצה בדיקה של הלוח אני אגיע אבדוק בחינם כי זה 10 דקות ללוח קטן מה יהיה במדינה?

הנסיון שלו לא שווה כסף? לך תדע היית משיג סורק והיה רשום תקלה הייתה פותח איזה בורג לא נכון ושובר אותו האוטו על גרר למוסך ואתה משלם כפול 3 כי דחוף לך שאשתך תוכל לנהוג ולא לשגע אותך.

הגעת? קבלת אבחון + איפוס תקלות (פעם הבאה תקנה לך סורק שיהיה בבית לכל מקרה וככה לא תשלם על בדיקה)

הכלל אומר על טעות של חובבן משלמים כפול למקצוען.

פורסם
אני חשבתי שהוא מוציא לי דו"ח מפורט ולא סריקה מהירה לטאבלט... , אם הוא איפס את התקלה והנורה לא נדלקת זה אומר שאין תקלה... , אז מה הוא תיקן ? , מילא היה מודיע על תקלה והיא חוזרת ואני לא רציתי לתקן אצלו. אז שיקח כסף מלא . אבל למה להחליף אם הנורה לא נדלקת שוב ? , בגלל שהוא גילה קוד שאולי קרה משהו רגעי במהלך נסיעה והנורה נדלקה ? חד פעמי ?

זה מה שמרגיז .

גם אם היה מוציא לך דו"ח והיית בא איתו למוסך אחר, לא היו מקבלים את זה.

למה? לא יודעים מה זה הדו"ח הזה, מי עשה, למה עשה, הם גם רוצים 200 שח על איבחון, זה הלחם שלהם.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

^

המוסכניק שלו כבר קרא את התקלה ולא הצליח לאפס אותה.

עדיין לא מבין על מה פות"ש התרעם, על סכום שסוכם מראש.

ביקשת רישום של התקלה ולא קיבלת?

אגב, נורת תיבת הילוכים מכשילה בטסט?

אם הגיר מתנהג תקין, ואין השפעה על צריכת הדלק או מערכות אחרות (ESP) אז אולי הנורה הדולקת היא התקלה?

• תוכן חדש...