Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רכב מיני עד ה25k


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב עדיפות לידני שישמש נהג חדש .

בתכלס מה שחשוב לי זה שהרכב יהיה אמין שלא אצטרך לבלות במוסך יותר מידי ושיהיה גם קליל בצריכת הדלק מבחינתי 1ל15 זה המינימום .

רכב שישמש לנסיעה מהבית לעבודה מרחק של כ5-6 קילומטר ביום

פורסם

12 ק״מ ביום כפול 365 יום (נניח שיהיו נסיעות סופ״ש וכו׳) = 4380 ק״מ בשנה. ההבדל בין 1/10 ל-1/15 הוא 146 ליטר. חצי מזה אם התכוונת ל-6 ק״מ הלוך חזור.

 

ברור, זה גם כסף. אבל לא ברור לי למה לפסול רכב שעושה 1/14 על הסף, במיוחד אם הוא עדיף או יותר זול.

פורסם

לנסןעה נמוכה כמו שלך ההבדל בין רכב חיסכוני לפחות קטן.

הייתי בודק איזו מיני כמו פיאט פנדה למשל או פיגו 107, קטנות וזולות לאחזקה וחיסכוניות היתרון שהם יהיו חדשות יחסית.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

×
×
  • תוכן חדש...