Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי עד 35 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.. מחפש רכב משפחתי עד 35 אלף שקלים אחותי.. עד עכשיו נוהגת על פאסאט 2002 .. והיא לא רוצה משהו קטן וקופצני מידי..

אמינות חשובה.. חיסכון בדלק פחות(כל דבר יהיה יותר חסכוני מהפאסאט)

חשבתי על האסטרה ברלינה אבל הבנתי שיש מספר בעיות ועדיף להתרחק..

פוקוס מנוע 2000 שווה להציץ או עדיף להתרחק מהבעיות גיר?

כל הtsi/dsg להתקרב או לא?

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

פורסם

פוקוס מנוע 2 ליטר, פחות בעיות בגיר, רכב מפנק ונוסע ממש טוב... יש לך אחריות להרבה זמן על מחשב גיר ומצמדים.. יש דיווחים שהדגם החדש טוב יותר, time will tell

אסטרה - טורבו רגיש, מערכת קרור רגישה, הרוב יוצאות ליסינג שחוטות והגיר שלהם מעפן ביותר

TSI DSG, לא חסר מידע בפורום, שתחליט לבד. - לפור דלפחות יש אחריות ארוכה, את צמפיון אתה יכול לחפש בסיבוב.

חסכון בדלק? שתסע רגוע, כמה נסועה ? גבוהה? נמוכה? אם הנסועה נמוכה זה לא שיקול.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

התכוונתי שהחסכון בדלק זה לא שיקול.. ותודה רבה אראה לה את הפוקוס.. בנוגע לואגיות רין לי מושג מה לעשות עם כל המידע הזה..

יש שילוב tsi\dsg שפחות בעייתי?

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

פורסם

הייתי מחפש פלואנס 2 ליטר. שילוב מנוע וגיר (רציף) של ניסאן, בלי בעיות ידועות, נוחה, מרווחת ומאובזרת (בדגמים המאובזרים).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...