Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אם השריפה של השמן היא מהטורבו ירד המפלס ויהיה צורך בהוספה.

ובייחוד שאתה אומר שנגעו בטורבו כבר.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

פורסם
גם אם השריפה של השמן היא מהטורבו ירד המפלס ויהיה צורך בהוספה.

ובייחוד שאתה אומר שנגעו בטורבו כבר.

יש אופציה לסדר זאת בתנאים ביתיים?

בברכה

המשך נסיעה טובה ובטוחה.

חולה צרפתיות מלידה עם ניסיון.

פורסם
אם זה הבעיה צריך לפרק טורבו ולשפץ בתנאים ביתיים זה רק אל כתה יודע טוב מה אתה עושה

הטורבו כבר הוחלף במורשה,היו מקרים שבהם היה נדרש להחליפו שוב ?

לא בדקתי את הרכב אך לאור ההיסטוריה של המנועים הללו לי יש חשד יותר מכבד שלא הטורבו מעורב.

כיוון שהרכב אינו באחריות,הייתי נמנע לאור העניין הסבוך מפירוקים שלא לצורך ועוד בתנאים ביתיים ועם ידע (שקיים ?) כי במקרה הזה לטעמי אין תחליף לכניסה למוסך מתמחה בדגם למשל במרכז יש את שאפט/אורן/גבע שתשפוך אור בוודאות לגבי מקור התקלה,תאבחן ותטפל בלקוח באופן המקצועי ביותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• ספונסר פורום
פורסם

התקלה הזאת נפוצה במנועי THP, מדובר בגומיות שסתומים שהתייבשו, חשוב לטפל בזה, צריכת השמן דרך גומיות השסתומים יוצרת מהר מאוד כמות פיח גדולה על שסתומי היניקה, שעלות ניקוי הפיח גבוהה יותר מהחלפת הגומיות.

אורן

• תוכן חדש...