Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 15,000 סיטרואן C3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

שאלה קצרה ופשוטה, האם למישהו יש ניסיון וביצע בעבר טיפול 15,000 לסיטרואן סי3 חדשה (2017).

הבנתי שעושים שמן, פילטר שמן ומזגן ובדיקת מחשב בסיסית.

השאלה מה לדעתכם אמור להיות מחיר סביר לטיפול כזה? מדובר על מוסכי יבואן שכן הרכב באחריות.

אם למישהו יש רעיון אחר אשמח לשמוע מניסיונכם

תודה.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מציע גם לעשות השוואה בין המוסכים, יש הבדלי מחירים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

במוסך בשורק נאמר לי סביבות 1,000 שקל. נשמע לי גבוה מאוד לטיפול ראשון כל כך בסיסי.

כשאמרתי לה שזה נשמע גבוה, אמרה שיתנו לי הצעה מסודרת כשאגיע...

אני אלך לשם כי זו פעם ראשונה, אם באמת זה יהיה המחיר, לא חושב שאחזור.

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

בפועל תקבל הנחה על חלקים ועבודה, טיפול ראשון לא עולה אלף שקל בטח לא לרכב מהקטגוריה הזאת.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני גם מחזיק ב2 רכבי פיג'ו,

הטיפולים במוסכי לובינסקי נורא יקרים וקרובים מאוד למחירי טיפולים של רכבי VAG,

אפילו המחירים ששילמתי בשנתיים האחרונות זהים לאלה ששילמתי לאודי שהיתה לי.

לי טיפול 15K עלה 850 ש"ח.

פורסם

טיפול ראשון במורשה יבואן עלה כמעט 800 ש"ח.

שמן חברת Total,

מסנן שמן (מקורי כמובן),

מסנן מזגן (לטענת המוסך הם שמים רק מקורי פחם של MANN עם סמל פיג'ו-סיטרואן שהוא די יקר)

משום מה הפקידה ניסתה לשכנע אותי לוותר על מסנן מזגן (כי עברה רק חצי שנה ואפשר לחכות עוד חצי או תירוץ מוזר כזה), בכל מקרה התחייבה שזה לא פוגע באחריות אם לא החלפת, לדעתי אתה יכול לקנות כל מסנן זול יותר חליפי בעצמך ממקום אחר ולחסוך עוד.

עושים בדיקות כלליות - עוברים על כל הרכב מלמטה, בלמים וכו'.

אם יש מדגם או קריאת שירות מטפלים גם בהם.

משום מה טענו שלא מתחברים למחשב (שאלתי על עדכוני תוכנה וכל מיני דברים, גם למכלולים וגם למולטימדיה).

הייתי דביל כי שכחתי לשאול על הנחה, אל תשכח לבקש.

ט.ל.ח

פורסם
טיפול ראשון במורשה יבואן עלה כמעט 800 ש"ח.

שמן חברת Total,

מסנן שמן (מקורי כמובן),

מסנן מזגן (לטענת המוסך הם שמים רק מקורי פחם של MANN עם סמל פיג'ו-סיטרואן שהוא די יקר)

משום מה הפקידה ניסתה לשכנע אותי לוותר על מסנן מזגן (כי עברה רק חצי שנה ואפשר לחכות עוד חצי או תירוץ מוזר כזה), בכל מקרה התחייבה שזה לא פוגע באחריות אם לא החלפת, לדעתי אתה יכול לקנות כל מסנן זול יותר חליפי בעצמך ממקום אחר ולחסוך עוד.

עושים בדיקות כלליות - עוברים על כל הרכב מלמטה, בלמים וכו'.

אם יש מדגם או קריאת שירות מטפלים גם בהם.

משום מה טענו שלא מתחברים למחשב (שאלתי על עדכוני תוכנה וכל מיני דברים, גם למכלולים וגם למולטימדיה).

הייתי דביל כי שכחתי לשאול על הנחה, אל תשכח לבקש.

בפעם הבאה הרכב יהיה כבר בלי אחריות, ואני בטוח לא אעשה טיפול ביבואן כי בחוץ זה יעלה לי שליש ולפעמים אפילו רבע מהמחיר שלהם.

פורסם

ברור, כל העניין בלטפל ביוקר אצל היבואן זה האחריות....

בסיטרואן האחריות היא 5 שנים וזה אומר 5 שנים של טיפולים אצל היבואן בלבד....

נראה לי שלטווח הארוך מאוד משתלם ליבואן לתת אחריות ארוכה, זה מכניס כסף מהדלת האחורית.

מבטיח לעדכן על המחיר אחרי הטיפול, קבעתי לשישי בשבוע הבא.

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

אכן המחירים בסיטרואן גבוהים מרכבים עממיים מקבילים ביחס ל"טיפול קטן"

אצל רובם זה 450-650₪

כאן זה 800+

למזלי בקקטוס יש את המועדון הפעיל בזכות אבי וויזל (יבורך!), שהגיע להסדר עם מס' מוסכים על הנחה נאה - שמחזירה את המחיר לטווח סביר (אאל''ט 630 לטיפול קטן)

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

סה"כ ההבדל הוא פילטר מזגן שאצל אחרים לא נדרש להחליף בטיפול ראשון. פילטר מוסיף כ 150-200 ש"ח למחיר.

פורסם

נכון

אבל למה סיטרואן דורשים החלפה לפילטר מזגן אחרי 15 וכל האחרים לא?

הפילטר שלהם כ''כ גרוע?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

לא יודע.

זה נראה מוזר להחליף פילטר אוויר למזגן בכל טיפול אבל פילטר אוויר מנוע בכל טיפול שני או שלישי, אבל זו הוראת יצרן.

פורסם

טיפול ראשון בספייס סטאר עלה כ 730 שקל, גם פה כול טיפול יש צורך בהחלפת פילטר מזגן כול טיפול לפי הספר.

Sent from my iPad using Tapatalk

• תוכן חדש...