Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן - אופל זפירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל יצא לבדוק, ביחד עם אופל זפירה, אם ליחו של המיניוואן המסורתי עדיין לא נס.

אופל-זאפירה-01.jpgאופל-זאפירה-09.jpgאופל-זאפירה-11.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

המחיר הרשמי 169 אלף שקלים. מליסינג 0 קילומטרים הוא עולה פחות מ 130 אלף (פחות מאשר קארנס\ורסו). ועדיין לא קונים. יצחק לוי זורק את הרכב הזה, ללא מצנח, למעמקי המחירון שלו.

היה כאן בפורום מישהו עם זאפירה שעברה תאונה טוסל לוס אחרי תקופה קצרה על הכביש, ומסתבר שמחיר המחירון כל כך נמוך שלא מכסה הלוואה שנשארה.

זה הדיל:

https://www.carcost.co.il/deals/deal/1779/%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%9C-%D7%96%D7%90%D7%A4%D7%99%D7%A8%D7%94-ENJOY-1400-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%99-5-%D7%93%D7%9C%D7%AA%D7%95%D7%AA-7-%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-2018

לכן המחיר הרשמי אצל היבואן צועק : אל תכנסו אלינו, תלכו לקנות מליסינג.

לא משנה כמה אאוטלנדרים עולים לכביש, טויוטה ורסו, עם כל החסרונות שלה, ממשיכה למכור בקצב של 1200 יחידות בשנה, כמו לפני שנה\שנתיים\שלוש.

לכן הסגמנט הזה, כל עוד לא כולם עברו לייצר ג'יפונים עם 3 מושבים נפרדים בשורה השניה (דוגמת פיג'ו 5008), מיני וואנים יימכרו בקצב סביר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לרכב יש זכות קיום אחת: הוא עולה בחברות הליסינג פחות מרכב משפחתי, 125,500 שקל בלבד.

זה רכב 7 מקומות הזול ביותר שניתן לקנות בישראל למעט דאציה.

לא מבין מה שיקולי היבואן לתמחור הגבוה משמעותית תוך מתן הנחות ענק לליסינג, למה לא להוריד את המחיר ולהתחיל למכור כמו לחמניות?

זה מה שרנו עשו עם גרנד סניק שחוסלה במהירות במחיר מעולה ישירות ללקוח ללא תיווך בדרך.

פורסם

יש עוד בעיה עם המחיר הרשמי הגבוה - אף אדם נורמלי לא יקח את הרכב הזה בליסינג תפעולי, כי צריך לשלם מס שנגזר מהמחיר הרשמי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

זו שיטה להרוג דגם. למכור בזול לציי רכב. למכור יקר לפרטי. אחרי שלוש שנים למכור את פליטת הליסינג עוד יותר בזול (רק תבוא לקחת אותו מהמגרש) . תזכרו שפה היבואן הוא גם חברת הליסינג (במרבית המקרים)

. מה יקרה לשוק לדעתכם ?

בניקיון הצפוי של דגמי סיטרואן (לאחר המיזוג) הדגם כנראה יומת.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

יש גם סוכנויות משנה של אופל שמוכרות את הרכב ישירות מהיבואן בפחות מ-140K.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני מאמין שהדור הבא של הזאפירה יאוחד עם ה-C4 פיקאסו (סליחה, ספייסטורר).

ובכל מקרה, ציינתם כי המנוע של הזאפירה הוא אותו אחד שמותקן במרבית הדגמים של אופל, לרבות האסטרה והאינסיגניה, בשינוי הספק. האסטרה הנוכחית (להבדיל מהברלינה שככל הנראה עדיין נמכרת ומבוססת על הדור הקודם) משתמשת במנוע 1.4 ליטר אמנם, אך הוא שונה לחלוטין. מנוע הבסיס של האינסיגניה הוא בכלל 1.5. לדעתי הוא חולק מנוע רק עם המוקה.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

דוקא אני חושב שהדור הבא יהיה קרוסאובר על בסיס 5008.

מה שמעניין זה שלזאפירה בחו"ל יש מערכות אקטיביות.

אבל בזמן שרוב המתחרים (בייחוד הקרוסאוברים) מקבלים מערכות כאלה, הזאפירה הישראלית נשארת עם המובילאיי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

באמת לא ברורה אסטרטגית היבואן.

ד"א בכל הקשור לאבזור הבטיחות, לפני מספר חודשים עם השקת הקרוסלנד והגרנדלנד, מקווה הנהלת היבואן יצאה בהצהרה שכל מכוניות המותג מיובאים באבזור בטיחות מקורי שלא מצריך מובילאיי.

מוזר.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)

הזפירה איתנו כבר כמה שנים טובות, ולא זכה להצלחה מזהירה במיוחד בזמן שהיה פה.

מתיחת הפנים לקחה ממנו את אחת ההברקות העיצוביות של אופל בחמש השנים האחרונות, פנסי הבומרנג, ולטעמי חבל שהם לא המשיכו

לחקור את הכיוון הזה.

מעבר לכך מדובר במיניוואן עגלגל עם עיצוב זורם וסולידי.

פנים קודר עם חומרים פשוטים למגע ומסך מולטימדיה מקורי ופשוט מסגירים את גילה של הזפירה.

שאר האבזור אינו מזהיר, המולטימדיה באופן מפתיע מציעה תמיכה באנדרואיד אוטו ואפל קאר פליי, יש בקרת שיוט ופנסי ערפל, פתחי אוורור במושב האחורי

ולא הרבה מעבר.

בשורה השנייה יש מקום סביר לשני מבוגרים גדולים או לשלושה ילדים, והיא זזה על מסילה קדימה ואחורה, והשורה השלישית צפופה ומכוונת בעיקר לילדים.

אני על המטר שבעים וחמש שלי הצלחתי להגיע לתנוחת ישיבה נורמלית, רק על ידי הזזת השורה האמצעית עד הסוף מלפנים, ולא חושב שזה יהיה נוח לנוסע מלפנים

בנסיעות ארוכות.

ובנסיעה, הביצועים טובים בהחלט יחסית למיניוואן. מנוע ה1.4 הוותיק (שהוחלף על ידי זה באסטרה החדשה) מזיז את המינוואן בזריזות מספקת ובעליות של ירושלים עקיפות נעשו ללא קושי מיוחד.

צריכת הדלק פחות טובה, ועמדה על 1-10 בנסיעה משולבת ומאומצת במקצת.

על התנהגות אין מה לדבר, אבל במעבר בחניון צפוף של סופרמרקט צפוף (מה שאני מגדיר כאזור מלחמה) הזפירה השתחלה בקלילות מפתיעה ביחס לגודלה,

והראות לפנים ולצדדים מצוינת בזכות השמשה הענקית וקורות הA המפוצלות.

זמנו של הזפירה קצוב (איתנו מ2011 ללא שינוי משמעותי) והיא אינה מתבלטת. את תפקיד המיניוואן היא מבצעת בצורה טובה , אך בסטנדרט של היום היא כבר מתחילה להחוויר, בעיקר בתחום הבטיחות.

P80305-163453.jpg

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם
באמת לא ברורה אסטרטגית היבואן.

ד"א בכל הקשור לאבזור הבטיחות, לפני מספר חודשים עם השקת הקרוסלנד והגרנדלנד, מקווה הנהלת היבואן יצאה בהצהרה שכל מכוניות המותג מיובאים באבזור בטיחות מקורי שלא מצריך מובילאיי.

מוזר.

לקורסה הם הביאו את "אופל איי" עוד בשנת 2015, אבל את הדגם הבסיסי מייבאים עד היום עם מובילאיי.

כנ"ל לגבי האסטרה החדשה, ה"אופל איי" קיים רק בגרסאות הבכירות, אבל הגרסה הבסיסית והסטיישן מגיעות עם מובילאיי.

את המוקה בחרו לא להביא עם אבזור בטיחות כלל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

קודר.

זאת הקונוטציה שעולה לי במוח בכל פעם שאני רואה את הרכב, מבפנים או מבחוץ.

פשוט רכב קודר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...