Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ותיקון טכני לדבריך - ברמה 5 לא רק שלא חובה לשים ידיים על ההגה (זה נכון גם ברמה 4, אגב), עקרונית ההגדרה היא שלא חובה שברכב יהיו מערכות שליטה ידניות כמו הגה.

הכי טוב, אפשר לדעת מראש כמה הרוגים יהיו כל שנה.

אפשר להכין בתי קברות בתחילת השנה לפי מספר ההרוגים שיהיו בשנה הקרובה

אז אני מבין שאתה מציע להעמיד חפצים דוממים למשפט על רצח?

להגנתך, ייאמר שזה היה מקובל בעת העתיקה.:wink:

רובה זה עצם דומם שבארהב חושבים שאם לא ימכרו רובים לא יהיו הרוגים.

רכב שנוסע על הכביש ודורס ילדים כי מערכת של מובילאיי לא מזהה אותו זה לא עצם דומם

אייל

פורסם

כל הניסויים שיש עכשיו למערכות מתקדמות יותר הרגו אנשים.

ניסויים קלינים בתרופות מופסקים כאשר מתברר שהנזק הנגרם גדול מהתועלת בפיתוח הספציפי.

האם זה אומר שיש להפסיק פיתוח תרופות חדשות כדי שאנשים לא ייפגעו בניסויים קליניים?

אני חושב שהבעיה הגדולה היא מוסרית.

נהג שדורס והורג מאבד את הרישיון ורוב הסיכוי שנכנס לכלא.

מכונית אוטונומית לא גורסים או משהו.

מתקנים את הפגוש, מורידים את הדם וממשיכים בנסיעה.

הכי טוב, אפשר לדעת מראש כמה הרוגים יהיו כל שנה.

אפשר להכין בתי קברות בתחילת השנה לפי מספר ההרוגים שיהיו בשנה הקרובה

אנחנו כחברה צריכים לשאול את עצמנו מה אנחנו מעדיפים (לאורך זמן! ולא רק בשלבי הפיתוח)-

X ילדים הרוגים כל שנה מטעויות אנוש או Y ילדים הרוגים כל שנה מתקלות\אי זיהוי של מערכות בטיחות.

אם Y גדול מX, אז אין שאלה.

אבל אם X גדול מY, אז אני אישית מעדיף לחפור בתחילת כל שנה Y קברים ולתקן פגושים מאשר להעניש X אשמים.

• תוכן חדש...