Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קארוק או נירו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב חדש לאשתי, ואלו שני המועמדים שהגיעו לקו הסיום.

מדובר על רכב שיעשה בערך 25K ק"מ לשנה, רובם עם נהגת יחידה, בתוואי נסיעה שרובו בין עירוני.

שיקולים חשובים:

- שהראש לא ייתקע בגג (היא גבוהה...)

- צריכת דלק

- מערכות בטיחות

- מרחב סביר מאחור, למקרים שהמתבגרים שלנו ייסעו אתה

- מערכת ניווט מובנית

כמובן שנבצע נסיעות מבחן בשתיהן, אבל אם יש תובנות כלשהן עוד קודם - אשמח לקבל.

תודה!

פורסם

שתיהם חסכוניות, כמובן שהנירו יותר. הקארוק יותר מרווח עם תא מטען משמעותית גדול יותר ודגם ה 1.5 משמעותית זריז יותר. הקארוק גם שקט יותר....

פורסם

נהגתי בקארוק 1 ליטר וגם בנירו. הקארוק זריז יותר ושקט יותר למרות שהנירו גם מזנק יפה בגלל מומנט מקס בסלד" נמוך. יש עכשיו קארוק 1 ליטר DSG ברמת גימור בסיסית שעולה כמו הנירו ( כ 136000 ש"ח). בנירו יש רעש תהודה מסויים במהירות שיוט מכיוון תא המטען....לי לא ממש הפריע, אבל הנוסע שלצידי ציין זאת כמשהוא מעל ממוצע הרעש שהוא מכיר. קח בחשבון שבנירו האחריות ארוכה יותר.

פורסם

תודה!

בביקורות על הנירו, כשרק הגיע, נכתב שהמולטימדיה קטנה מדי וספרטנית מדי, ושההתנעה במפתח רגיל.

במבחנים מאוחרים יותר כבר מדובר על שינוי בתחומים האלה.

מה המצב שם היום?

לגבי האחריות - זה פחות שיקול כי הכוונה היא לקחת את הרכב בליסינג תפעולי.

פורסם

הנירו קצת יותר בטוחה מבחינת המערכות שלה ולדעתי יותר נוחה אם כי תא המטען פחות גדול אבל הרכב בסך הכללי יותר מוצלח לטעמי וגם יותר חסכוני. בעניין הנוחיות הכי טוב שבאמת תבדקו בעצמם את שני הרכבים אבל מבחינת אבזור ונוחות אני הולך עם הנירו.

פורסם

פחות מכיר את הקארוק, אבל הנירו כשלעצמו יכול לעמוד בדרישות ולתת תמורה מצוינת הן בהיבט של חיסכון בדלק, הן בהיבט הבטיחותי והן במגוון היבטים אחרים. זאת הבחירה שלי

פורסם

אם אתם לוקחים בליסינג תפעולי פרטי, שים לב שיש לקארוק רק שנתיים אחריות בליסינג, וכל התקלות בשנה השלישית הן על חשבונכם.

אם מדובר בליסינג תפעולי לעסקים - זה לא רלוונטי (אבל אז יש הבדל בשווי הרכב למס).

• תוכן חדש...