Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

האם השמנים הללו של קסטרול הם סינטטיים מלאים?

castrol Magnatec

Castrol GTx

היכן ניתן לקנות Magnatec בזול...?

בברכה מושיק.ג.

קו---------------------------------------

פורסם
שלום לכולם

האם השמנים הללו של קסטרול הם סינטטיים מלאים?

castrol Magnatec

Castrol GTx

היכן ניתן לקנות Magnatec בזול...?

בברכה מושיק.ג.

castrol magnatec הוא שמן סינטטי מלא.

1 ליטר עולה 66 ש"ח.

4 ליטר עולה 207 ש"ח.

ניתן להשיג בכל תחנות פז.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
בתחנות דלק המחיר יכול להיות כפול , ותמיד יקר יותר מחנות

אתה מכיר מקומות נוספים שמוכרים את השמנים הללו במחירים שונים?

אני אשמח לשמוע.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אני לא בטוח שה -castrol Magnatec הינו שמן סינטטי מלא...

ראה כאן:

http://www.castrol.com/castrol/sectiongenericarticle.do?categoryId=82915272&contentId=6008622

יכול להיות שיש כמה סוגים לשמן הזה אבל הcastrol Magnatec שנמא אצלנו הוא סנטטי מלא.

פורסם

בכל מקרה, עדיף לקנות בתחנות הדלק רק כשנתקעים באמצע הדרך בלי שמן. המחירים גבוהים משמעותית, ובצדק (קהל לקוחות שבוי) אם אתה דוגל בקפיטליזם דורסני (ואני כן).

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
בכל מקרה, עדיף לקנות בתחנות הדלק רק כשנתקעים באמצע הדרך בלי שמן. המחירים גבוהים משמעותית, ובצדק (קהל לקוחות שבוי) אם אתה דוגל בקפיטליזם דורסני (ואני כן).

אני לא חושבת שהמחירים כל כך יקרים הרי כל כמה זמן קונים שמן? כל יום? בכל כמה חודשים אז כדאי להשקיע 60 -70 ש"ח על שמן איכותי ולא להתפשר על שמן ממוחזר שעולה 30 ש"ח ל 4 ליטר(מנסיון גם אני קניתי את השמן הזה ומהר מאוד חזרתי לשמן איכותי יותר).

פורסם

לא הבנת את מה שאמרתי. אכן לא צריך לחסוך על שמן, אבל אין צורך לשלם סתם את ההפרשים המופקעים של תחנות הדלק, אלא אם כן תקועים בלי שמן.

קחי דוגמה:

לא כל יום קונים נעליים, אבל אין סיבה לקנות במקום שמוכר את אותן הנעליים במחיר כפול, אלא אם כן נקרעו לך הנעליים ממש מול החנות ואיך לך איך ללכת הביתה.

קקי של דוגמה, אני נעל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לא הבנת את מה שאמרתי. אכן לא צריך לחסוך על שמן, אבל אין צורך לשלם סתם את ההפרשים המופקעים של תחנות הדלק, אלא אם כן תקועים בלי שמן.

קחי דוגמה:

לא כל יום קונים נעליים, אבל אין סיבה לקנות במקום שמוכר את אותן הנעליים במחיר כפול, אלא אם כן נקרעו לך הנעליים ממש מול החנות ואיך לך איך ללכת הביתה.

קקי של דוגמה, אני נעל.

צודק וגם אני לא אוהבת לשלם כפול על מוצר שאני רוכשת, אבל המוצרים שאני רוכשת בתחנת הדלק לא נמצאים במקום אחר, לדוגמא: שמנים של castrol כמה שחפשתי ברשתות של אביזרי הרכב לא נתקלתי בהם.

פורסם
קשה לי להאמין שיש אצל הפרסי.

הוא מחזיק מותגים זולים בדרך כלל.

גם אני מכירה את המוצרים הזולים הללו ולא צריך להרחיק לכת עד אליו כדי לחסוך בכל הרשתות יש את השמנים הממוחזרים שעולים 30-40 ש"ח ל 4 ליטר.

פורסם
גם אני מכירה את המוצרים הזולים הללו ולא צריך להרחיק לכת עד אליו כדי לחסוך בכל הרשתות יש את השמנים הממוחזרים שעולים 30-40 ש"ח ל 4 ליטר.

לא צריך להגזים.

התכוונתי לדברים יחסית זולים, כגון שמני LIQUI MOLY או AC DELCO שנחשבים לשמנים מצויינים, אבל לא מותגי פרימיום בתחום השמנים כמו זה שמוזכר וכמו עוד כמה אחרים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לא צריך להגזים.

התכוונתי לדברים יחסית זולים, כגון שמני LIQUI MOLY או AC DELCO שנחשבים לשמנים מצויינים, אבל לא מותגי פרימיום בתחום השמנים כמו זה שמוזכר וכמו עוד כמה אחרים.

עם איזה שמן אתה משתמש לרכב שלך?

וכמה הוא עולה?

• תוכן חדש...