Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם (נערך)
האם היה הסבר איך להבדיל מזיופים וכו'?

והאם בשוק שלנו מישהו נתקל בזיופים?

במסנני אויר ומזגן אני לא נתקלתי בסחורה מזוייפת שאני יכול להבחין בה

אבל במסנני שמן מזוייפים כן נתקלתי והרבה פעמים .

מסנני שמן מזוייפים שראיתי הם בעיקר מסננים שמתחזים למסננים מקוריים של קבוצת VAG

באריזה מקורית .ואדם שלא מומחה בתחום לא יבחין בהם .

מבחוץ צבעם מעט שונה ופחות מבריק והכיתוב השחור או הלבן מעט צר יותר מהתצורה המקורית .

כשפתחתי מסננים כאלו מיד הבחנתי בשוני של חומרי הגלם כגון מס כריכות הנייר

השימוש בדבק והמראה העלוב של שסתום המעקף .

חלפים מקוריים בכלל ומסננים בפרט (אותם יותר נוטים לזייף)כדאי לקנות ממקום מסודר

וראוי ובמחיר סביר .

אם מציעים לך 4 סלילי הצתה מקוריים ב 100 דולר או מסנן שמן מקורי ב7 דולר

זה מעורר שאלות לגבי האותנטיות של המוצר .

עריכה אחרונה על ידי מוסך רון

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רון, בהמשך למה שרשמת, האם נשמע לך הגיוני שפילטר שמן מקורי ביבוא מקביל מחנות ותיקה/מפורסמת/מומלצת יעלה חצי מעלות אותו פילטר במוסך מורשה או שלדעתך זה בטוח זיוף?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

רון אחלה מקצועיות, כיף שיש מוסכניקים שמבינים בחלקים ולא מסתפקים להגיד מקורי תואם מקורי ( שזה חרטה ). מניסיון מסנן שמן קל לזייף וגם כשנגרמת תקלה כתוצאה ממסנן שמן היא לא מופיע מיד אלא אחרי אלפי קילומטרים וקשה מאוד להוכיח שמסנן השמן או השמן עצמו גרם לנזק.

אני רוכש לרכב שלי חלפים רק ממקור שאני סומך עליו, בטח לא חנות חלקי חילוף! לא נתקלתי בחנות חלקי חילוף שמבינה חלקים. הם סוחרים לא בעלי מקצוע.

פורסם
רון אחלה מקצועיות, כיף שיש מוסכניקים שמבינים בחלקים ולא מסתפקים להגיד מקורי תואם מקורי ( שזה חרטה ). מניסיון מסנן שמן קל לזייף וגם כשנגרמת תקלה כתוצאה ממסנן שמן היא לא מופיע מיד אלא אחרי אלפי קילומטרים וקשה מאוד להוכיח שמסנן השמן או השמן עצמו גרם לנזק.

אני רוכש לרכב שלי חלפים רק ממקור שאני סומך עליו, בטח לא חנות חלקי חילוף! לא נתקלתי בחנות חלקי חילוף שמבינה חלקים. הם סוחרים לא בעלי מקצוע.

תכיר - אבי חלקי חילוף ברחובות (JUSTMOTOR)

או לחלופין אוטוסטור

פורסם
תכיר - אבי חלקי חילוף ברחובות (JUSTMOTOR)

או לחלופין אוטוסטור

כול מי שמשתמש במושג תואם מקורי זה חרטה, תואם מקורי זו הגדרה כללית הכוללת חלפים מכול הבא ליד, ואני לא בטוח שהחנויות שאתה מגן עליהם לא משתמשים בתואם מקורי עאלק על מנת למכור את הסחורה שלהם. במידה ולא אז הם אחלה!!! במידה וכן מוכרים תואם מקורי אני לא קונה כי זה בלוף.

פורסם
כול מי שמשתמש במושג תואם מקורי זה חרטה, תואם מקורי זו הגדרה כללית הכוללת חלפים מכול הבא ליד, ואני לא בטוח שהחנויות שאתה מגן עליהם לא משתמשים בתואם מקורי עאלק על מנת למכור את הסחורה שלהם. במידה ולא אז הם אחלה!!! במידה וכן מוכרים תואם מקורי אני לא קונה כי זה בלוף.

חבר יקר, בתור משתמש חדש בפורום עם 5 הודעות עדיין אינך מכיר את המשיבים בפורום שחלקם כבר יותר מ-10 שנים מתעסקים עם חלקי חילוק החל מרכישה בארץ וגם בחו"ל וצברו מספיק ניסיון בכדי להמליץ על חנות או על ספק שהינו מוכר חלפים איכותיים של ייצרני OEM.

איזה כייף לי :)

פורסם

היכן אתה רוכש את החלפים ? רק אל תספר לי על הפרסי מת"א.

איזה כייף לי :)

פורסם

1. אולי התבלבלת עם הודעה אחרת

2. אני לא מגן על אף חנות אלה בהמשך לשאלתך אילו חנויות מוכרות מקורי

3. החנויות האלו מוכרות גם תחליפי וגם מקורי (ונחש מה... הן רוכשות את זה מהיבואן עצמו), לשיקולך

4. למשל, כשאני צריך חלפים מקוריים, אבי חלקי חילוף רוכש את זה מהמחסן המרכזי של פורד בישראל - דלק מוטורס בניר צבי, אין לו מקום אחר

תואם מקורי, זה תחליפי ואין שום בעיה למכור את זה.

כמו כן, גם לחלפים מקוריים יש מספר מפעלים וחברות המייצרות את החלקים לפי המפרט הטכני המקורי במחיר מופחת ואין עם זה שום בעיה - אתה תקבע מה טוב ומה לא טוב? (רמז: לא).

הבעיה אצלך היא שאינך בקיא בתחום אבל נכנסת "בסערה" בכדי להסביר לנו מה טוב ומה לא טוב, ברור לך שאתה עושה צחוק מעצמך, כן?

פורסם

האם גם מסנני שמן הוא מרשך קונה מיבואן הרכב? (רמז לא)

לרכב שלך שים תואם מקורי לרכב שלי מקורי או OEMֱ!

בהצלחה בניסיון שלך להגן על כול הקומבינטורים, שחלקם מוכר מסנני שמן מקוריים מזויפים!!!

פורסם
אז מה אתם ממליצים?? פילטר שמן מקורי?? של היבואן

רכישת מסנן שמן מקורי מיבואן מקביל ולא מיבואן הרכב חוסך עשרות שקלים בודדים!

אני לא הייתי חוסך אותם ומסתכן במסנן שמן מזויף!!!!

פורסם

סימני קריאה! קצת מתישים חלק מהקוראים (אותי לפחות).

בכל אופן, מי שרוצה לרכוש OEM כי חסכון של עשרות שקלים חשוב לו, אין שום בעיה שיעשה זאת ממקום מוכר ומכובד (והזכירו פה כמה).

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...