Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רון,תודה על המידע נראה אחלה ביקור. יש אפשרות לקבל חומר טכני על המסננים מהיצרן?אני חושב שגם החברה בתגובות מעליי ישמחו.

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רון,תודה על המידע נראה אחלה ביקור. יש אפשרות לקבל חומר טכני על המסננים מהיצרן?אני חושב שגם החברה בתגובות מעליי ישמחו.

איזה סוג של חומר מקצועי אתה מחפש ?

איזה כייף לי :)

פורסם

בעיקר לגבי פילטר הקבינה- דרגות סינון, מה מסנן ומה תדירויות ההחלפה המומלצות בהתאם לאקלים המקומי.

פורסם

לא תמצא המלצה על החלפת מסנן מזגן בהתאם לאקלים המקומי. מידע מסוג זה בדרך כלל תוכל לחלץ ממוסכניקים בארץ אשר מחליפים עשרות פילטרים ביום.

החלפה של פילטר פחם פעיל ברכבי קונצרן VAG המומלצת על-ידי הייצרן היא כול שנתיים או 60K. במידה והרכב נוסע בדרכים מאובקות או במצב של כניסת אוויר מבחוץ בלבד ללא סירקולציה פנימית מומלץ להחליפו קודם לכן.

פורסם

הרבה שנים לא ביקרתי כאן בפורום ונהנתי מאד לקרוא על הביקור של רון במפעלי המסננים .בעלי מקצוע שכמותו הם נכס לפורום הזה .

מבטיח לנסות את מוצרי mahle בטיפול הקרוב .

פורסם

לגבי מסנני תא הנוסעים עם פחם פעיל וכל הפילטרים ההיפואלרגניים

ברכבים שיש במשפחה,

מסנני תא הנוסעים כלל לא אטומים בניגוד למסנני אוויר לרכב

אז לא מסתדר לי כל הסיפורים על המסננים האלה

פורסם

המסנן מכסה את כל מה שהוא נדרש לכסות מבחינת הגודל, אם רכשת פילטר תקין מחברה טובה או מקורי.

במידה והוא מכסה את כל האיזור שדרכו יונקים את האוויר = הפילטר עושה את עבודתו.

ברור שלא מדובר על אטימה הרמטית כמו בפליטר אוויר לדוגמא אבל כאן אין בזה צורך, כאשר אתה מייצר כוח שאיבה באיזור מסויים, משם יגיע האוויר כל עוד הזרימה ללא התנגדות.

כאשר הפילטר מתחיל להיסתם, האוויר הנכנס ימצא את דרכו סביב הפילטר, זה נכון.

אני ממליץ לראות סכמות של מערכת הקירור בגוגל, ניתן יהיה לראות היכן יושב הפילטר אוויר ומה הוא מכסה ולמה זה עובד היטב.

בנוסף, ממליץ לך בתור ניסוי לרכוש פילטר נייר לבן איכותי או מקורי ולהחליף אותו לאחר שנה, אתה תראה בעיקר עיגול שחור גדול נוסף על כך שהפילטר עצמו יהיה אפרפר, זה יעזור לך להבין דרך איפה עובר מרבית האוויר ושאר האיזורים רק נספגים בלכלוך.

פורסם

עצם העובדה שיש פילטר זה כבר יוצר התנגדות לאוויר

ובגלל שהוא לא אוטם 100% אז בטוח אוויר יכנס דרך פתחים פה ושם

אז איך הפילטר ההיפואלרגני הזה עובד בדיוק לא ידוע

בתנאי מעבדה אני מאמין שהוא כן עובד ועובד אולי אפילו מצויין

ברכב לדעתי לא כל כך

פורסם

תאמין או לא אבל אם הייתה דליפה/זליגה של אוויר מצידי הפילטר היית שומע מהר מאוד רעשים של יניקת אוויר לכן התיאוריה שלך לא נכונה.

פורסם

על מה אתה מדבר איזה רעש של זליגה היית שומע

הרעש היחיד שהיית שומע זה את המפוח

או אם משהו כמו עלה או לכלול גדול אחר נכנס למפוח

לדעתי כלל לא היית מבדיל אם יש בכלל פילטר או לא

המערכת אוויר של המנוע שהיא אמורה להיות אטומה קשה מאוד לאתר דליפות

במיוחד דליפות קטנות שמאתרים אותם בזרת עשן שמוזרם למערכת

פורסם

הכיסוי של מסנן תא הנוסעים אולי לא מושלם אבל בהחלט עושה את העבודה.

במסנני פחם עובדתית פחות מרגישים ריחות ברכב ואנשים שרגישים לאבקנים וכו' יסבלו פחות.

עוד עובדה שהרבה פחות אבק חודר לרכב כאשר יש מסנן תא נוסעים מותקן ברכב מאשר לא היה מותקן.

אתה מוזמן לנסות בעצמך, הסר את מסנן וסע בלי - חזור עם רשמים.

פורסם

ברור שהמסנן מסנן משהו כלל לא דיברתי שהמסנן לא חיוני למערכת

הדגש הוא על מסנני ההיפואלרגנים החדשים שאני בטוח שבתנאי מעבדה מצויינים אבל ברכב רחוק מזה

פורסם

ברור שעושים את העבודה, לא צריך להיות גאון כדי להבין זאת.

מספיק שיסננו 90% מהאוויר הנינק ויחד איתם את החלקיקים האלרגנים כדי להקל על הנוסעים הרגישים.

פורסם
על מה אתה מדבר איזה רעש של זליגה היית שומע

הרעש היחיד שהיית שומע זה את המפוח - לא נכון. נסה להתקין פילטר אוויר אשר קטן במידותיו החיצוניות של הפילטר המקורי או תחתוך חתיכה מצידי הפילטר בצורה כזו שהייה מעבר אוויר מצידי הפילטר. תדליק את המפוח במהירות מקסימלית ותהנה מהרעש הנוסף של אוויר הזורם דרך הפתחים שייצרת הצרים.

או אם משהו כמו עלה או לכלול גדול אחר נכנס למפוח

לדעתי כלל לא היית מבדיל אם יש בכלל פילטר או לא - מה הקשר בין מחט לתחת ?

נסה ותווכח.

• תוכן חדש...