Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הייתי מקשיב למאור ומבצע ניקוי יסודי למצערת קודם. לאחר מכן אם התקלה תחזור והמצב לא ישתפר תזמין את החיישן.

מאה אחוז היום אני יבצע ניקוי למצערת ואחזור עם תשובות

נקווה לתוצאות חיוביות

אגב ככה נראה המצערת שלי , שימו לב לטבעת הלכלוך שיש מסביבה( תמונה ללא פירוק) אני לא יודע מה יש מתחת לפרפר .

08859884-b6fa-4634-a4ba-760fc7523b3a.jpg

אגב הינה החיישן MAP לפני הניקוי שביצעתי , שימו לך לכמות הלכלוך

חיישן.jpg

יפני זה הכי אחי

פורסם

מעברי חיישן ה-MAP פתוחים לרווחה והלכלוך שהצטבר מבחוץ אין לא שום השפעה על תפקוד החיישן. מה שחשוב ואתה לא תוכל לראות זה מצב הדיאפרגמה שנמצאת בחלק התחתון של החיישן.

כפי שנראה החיישן לדעתי התקלה או חיישן דפוק או הבעיה בחלק אחר.

איזה כייף לי :)

פורסם

רואים בבירור המון מישקעי פיח שהצטברו בהיקף הפרפר שדרך היקף זה עובר אויר במצב סרקצובמצב שכזה היעילות של מעבר האויר נפגעת משמעותית. נקה הייטב את המצערת שהיא מםורקץ מהרכב..זהירות עם הספריי תשתדל שלא יגיע כל כך לאיזור הציר איםה שיושב המנגנון החשמלי של המצערת. אם יש לך אופציה להשיג לחץ אויר עוד יותר טוב ואז בשיתוף איתו ועם ספריי קרבורטורים הניקוי ייעשה טוב יותר אפילו לא תצטרך לפתוח את הפרפר.

חיישן לחץ הסעפת מלא בטינופת...נקה אותו עם ספריי יעודי והחזר למקום. לא לשכוח בתחילת כל התהליך לנתק מצבר ולהחזיר שהכל מורכב. אלא אם אתה מיתכוון לפתוח את פרפר המצערת בעזרת החיווט ודוושת הגז לצורך הניקוי.

פורסם

היי חברים, לצערי היום בנסיעה מב"ש לתא נדלקה לאישה נורת מים, מסתבר שאין מנוס מלשלוח את האוטו ליישור קו במוסך.

בכל אופן אבצע היום ניקוי למצערת בתקווה שזה יעזור. מניסיון שלי אני תמיד מבצע ניקוי מצערת חיצוני בלי פתיחת פרפר..

את המקומות שהפרפר מפריע אני מנקה אחרי שהאוטו מונע והמצערת מורכבת..

זאת כדי למנוע מצב שכיול המצערת יהרס

יפני זה הכי אחי

פורסם
היי חברים, לצערי היום בנסיעה מב"ש לתא נדלקה לאישה נורת מים, מסתבר שאין מנוס מלשלוח את האוטו ליישור קו במוסך.

אורן, כנס למוסך רון בת"א וכול הצרות שלך יסתיימו ביום אחד.

מסע הנקיונות של פסח שממליץ לך מאור עלול להסתכם בסופו של דבר ביותר נזק מאשר תועלת. עברו ימי הקרבורטורים והדיזות וניקוי פלגים ופלטינות.

היום רוב הרכיבים משולבים במכניקה ואלקטרוניקה ככה שכול ניקוי לא אחראי עלול לפעמים להרוג סופית את הרכיב או להעניק לחלק עוד קצת זמן לחיות.

אתה ביצעת רק קריאת תקלות אבל לא ביצעת קריאה של נתונים בזמן אמת של חיישנים שונים כולל תגובת המצערת לכן אני באמת מציע לך לקפוץ לבעל מקצוע מומחה שיכול גם לחסוך לך כסף.

http://rongarage.co.il/

איזה כייף לי :)

פורסם

לצערי אני מב"ש ואין אפשרות לקפוץ למרכז.

אגב הגיוני ובגלל החיישן הארור האוטו צורך דלק כמו טנק שרמן ?

חצי מיכל דלק נעלם לה רק מהנסיעה מב"ש לתל אביב ( בלי חזור )

יפני זה הכי אחי

פורסם

עד שלא תתחיל בתהליך כלשהו יהיה בעייתי להתקדם. תתחיל בנקיונות פסח בצורה אחראית ומקצועית ומשם תתקדם. לגבי נורת המיים תבדוק תחילה שהמיפלס תקין ושאין בריחת מיים.

פורסם
לצערי אני מב"ש ואין אפשרות לקפוץ למרכז

היום בנסיעה מב"ש לתא נדלקה לאישה נורת מים

נוסעת לתל אביב, משאירה את הרכב במוסך רון ונוסעת למחוז חפצה במונית או אוטובוס. בסיום, אוספת את הרכב מהמוסך.

פורסם

או קי חברים, מעדכן:

פירקתי היום את המצערת, מה שהתגלה לי בחלק האחורי של הפרפר היה מזוויעה.

כמות פיח שלא מביישת מצערת של נהג מונית אחרי 500 אלף קמ.

מסתבר שפרפר המצערת של הפולו בעצם מחורץ ומסביב לפרפר קיים חריצים למעבר אוויר כאשר הוא אינו פתוח.

המצערת נוקתה באופן יסודי ומעמיק.

לאחר ההרכבה עברתי על כל הצינורות וכולם שלמים ותקינים.

הרכבתי את המצערת והופ

הללויה, האוטו לא מגמגם, התקלה של חיישן הmap נמחקה כאילו לא הייתה.

והאוטו נוסע כמו שד!

אז אחרי שטיפלתי במטרד הזה שבעצם גרר אחריו קוד תקלה שאינו קשור כמו חיישן הmap.

אני עובר למטרד האחרון וזה בריחת המים המסתורית.

אין זכר לנזילה מצינור כלשהו ומיכל העיבוי שלם ועובד. בצעתי אימוץ למנוע על ידי העלאה של הטורים ל3000 למשך 8 דקות. הגעתי לטמפרטורה של 102.

הוונטות נדלקו והפלאנץ' נפתח.. אך לצערי לא ראיתי שום נזילה או זכר לדליפה.

קצת עובד עצות בעניין.

כנראה שרק בדיקה בלחץ תגלה לי מה הבעיה.

או שמע מדובר בפקק תקול.

אגב שללתי שמן במים ונזילה מפלאנץ'

בעצם מה שנותר לבדוק זה או נזילה מהפקק או ממשאבת המים. שהוחלפה ככל הנראה לפני 60 אלף קמ..

אשמח לעצות לבדיקה

יפני זה הכי אחי

פורסם

שאלה שמעניינת אותי. מה התדירות החזרה של התקלה 106 לפני שסידרת ואחרי שסידרת את התקלה?

זא מתי היא חזרה כשאיפסת את התקלה בתחילת הדרך? כל יום? כל חצי יום וכו.

ואחרי שניקית מצערת כמה זמן עבר מאז שנעלמה המנורה?

פורסם

שמח שהקשבת לעניין הניקוי וביצעת....ועד לתל אביב רצו לשלוח אותך. ישנם פעולות מהסוג הזה למשל שכל בעל רכב יכול לעשות ולחסוך המון כסף. לעניין הנזילה חייב לבצע בדיקה בלחץ אין ברירה. כנס לכל מקום המיתעסק ברדיאטורים ובקש בדיקה שכזו.

פורסם
שאלה שמעניינת אותי. מה התדירות החזרה של התקלה 106 לפני שסידרת ואחרי שסידרת את התקלה?

זא מתי היא חזרה כשאיפסת את התקלה בתחילת הדרך? כל יום? כל חצי יום וכו.

ואחרי שניקית מצערת כמה זמן עבר מאז שנעלמה המנורה?

האמת שקניתי את האוטו נוסע ומתפקד נפלא.

ביום הקניה תדלקי ושמתי תוסף דלק על חצי מיכל .

יום למחרת הכל התחרבן , האוטו התחיל לרעוד ולהתכבות כאשר הוא בהתקדמות איטית בפקקים או ברמזור .

קפצה לי התראה של חיישן MAP , ניקוי החיישן פתר את הקוד תקלה למשך כמה לנסיעה של 3 דקות ואז היא חזרה .

אפשר להגיד שכל יום שעבר לפני נקיון המצערת רק נהפך גרוע יותר.

לאחר ניקיון המצערת האוטו חזר לי אוטו , וטוב בהרבה מזה שאני זוכר שקניתי .

בדיעבד מסתבר שהמצערת השפיעה על פעילות החיישן מסיבה כלשהי .

ומאור תודה רבה על העזרה !!!

יפני זה הכי אחי

• תוכן חדש...