Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם הרכב נוסע טוב לפרקים, אני לא רואה איך הטורבינה אשמה פה, הרי היא חלק מכאני פשוט ולא מחלימה בין לילה.

חפש את האשם באחד החיישנים\מפעילים חשמליים סביב הטורבינה או ניהול מנוע.

אין מניעה מלהעזר בבעל מקצוע שמכיר את הרכב היטב, ויודע לעשות דיאגנוסטיקה אמיתית. רק לקרוא תקלות במחשב זה עשירית עבודה.

כשאמרו לי שזה הטורבו אצלי הפכתי כל חור ברשת להבין מה לעזזאל גורם לטורבו ככה סתם ללכת לעולמו, המחלה ממה שהבנתי בפורומים בחול זה לאו דווקא הטורבינה עצמה, אלא בית הטורבו שנסדק.

מחלה נוספת היא הווסת החשמלי של הטורבו אך להבנתי זה נפוץ הרבה פחות ורוב הדיווחים שנתקלתי בהם בקילומטרז כזה היה על סדק בבית הטורבו.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השאלה שלי כך, אם אני אחליף את הטורבו, האם הבעיה תיעלם לחלוטין?

למרות שאני מאלה שמאמינים שהטורבו לא יכול "ללכת", אלא חלק קטן ממנו שיכול להיסדק / להישבר / להתקלקל וכו'.. וניתן להחליף אותו כלומר רק החלק הקטן - אבל לפי הניסיון שלי עם המוסכים לא אוהבים לחפש מה התקלקל מעדיפים להחליף את הכל (מרוויחים יותר כסף עם פחות כאב ראש).

פורסם (נערך)

הסדק בטורבואים האלה נמצא בצד החם של הטורבו ולפי מה שהבנתי זה קיים כמעט בכל הטורבואים ולא מתייחסים אליו בדרך כלל

e9072f6s-960.jpg

תבדוק את האקטואטור של הטורבו אם הוא נפתח ונסגר חלק (גם שהאוטו חם)

עריכה אחרונה על ידי vic1234
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם יש שני עדכונים,

העדכון הראשון, לאחר בדיקה בחברה, התגלה שאכן הטורבו "הלך", עלות התיקון 8000, לאחר הגשת בקשת "רצון טוב", החברה הסכימה להשתתף ב30% מהעלות, כלומר נשאר לי לשלם כ6000₪ (לא יודע איך עשו את החישוב).. קיצור - לא בא בחשבון.

מצד שני, גיליתי משהו, הנורה נדלקת רק כאשר הרכב מגיע בעליות לטורים נמוכים יחסית.

אני יכול לגרום לכך שהנורה לא תידלק והטורבו ישמיך לתפקד רגיל - ע"י הורדת הילוך (לחיצה קטנה על הגז - מין קק-דאון) ואז הרכב והטורבו יתפקדו כרגיל והנורה לא תידלק.

השאלה שלי היא כך, האם זה עדיין אומר שהתקלה בטורבו? אולי בחיישן של הטורבו? אולי בגיר? אולי במחשב של הרכב? אולי באיזשו חיישן? אולי במייצב טורים?

יכול להיות ש(גם) החברה פיספסה באבחון התקלה?!

תודה מראש לכל המייעצים,

פורסם

אישית לא ממליץ להתקרב לאופל, הגרמניות כבר לא גרמניות כמו פעם.

אחליף אותה על קיה ריו בהזדמנות הכי קרובה, לפחות שם נותנים 7 שנות אחריות..

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון מקווה שזה האחרון:

הוחלף בחברה טורבו משומש עם אחריות 3 חודשים, בינתיים הרכב נוסע כמו שצריך, נקווה שיחזיק מעמד עד שאני אשדרג.

אגב החברה בשיא חוצפתה לא הסכימה למסור לי את הטורבו שלי - בטענה שהם ישפצו וימכרו !

תודה לכל מי שניסה ורצה לעזור

• תוכן חדש...