Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון בתקציב של 35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אשמח לייעוץ כיוון שברשותי ידע אפסי ואין לי כל כך עם מי להתייעץ.

רוב הזמן אסע באזור המרכז, לכן חשוב לי שהגיר יהיה אוטומט (לא סובל ידני בפקקים ).

אני רוצה קצת מרחב מאחורה ושתהיה (יחסית לתנאים) חסכונית בדלק.

בנוסף לכך, אעדיף רכב קצת חזק שיסחוב בעליות ובעקיפות.

הכיוון שלי לבנתיים זה יונדאי i25 2012, יונדאי i20 2009-2012, סיוויק למיניהן וקיה ריו 2013.

צריך לציין שלא רוצה רכב קטן מידי (כמו פולו לדוגמה).

אשמח לעוד הצעות בנושא, תודה!

פורסם

I20 וריו הם מאותה קטגוריה של פולו, אומנם יותר מרווחות ביחס לקטגורית הסופר מיני.

I25 כבר תרגיש לך יותר מרווחת, סיוויק האצ' תפגין אמינות טובה יותר אך גם עולה יותר.

מבין כל ההצעות שהעלית, הייתי הולך על הסיוויק האצ'.

הצעה נוספת היא סובארו אימפרזה החדשה בשנתונים 12-14 שלדעתי תהיה מספיק מרווחת, אמינה ובעלת צריכה דומה לסיוויק (עם יתרון קל לסיוויק).

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

יונדאי i20 בקטגוריה של הפולו ולמעשה צפופה יותר, לכן לא ברור אם אתה את הקטגוריה הזאת או לא.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בחרתי את ה i20 רק בתיאוריה, עדיין לא יצא לי לראות כמה היא צפופה..

בסיוויק האצ'בק באיזו שנה כדאי לי להתמקד? והאם היא יותר טובה מה i25 מבחינת צריכת דלק וחווית נהיגה?

ולגבי ה i25, אני רואה ביקורות מעורבות עליה באינטרנט גם לגבי הצריכת דלק וגם לגבי הכוח שלה (סחיבה בעליות לדוג), הן נכונות?

פורסם

לi25 יש מנוע 1.4 שהוא די עצל אם אתה מחפש רכב זריז ויש את ה1.6 שחזק יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לאיזה צריכת דלק אתה מצפה?

Sent from my iPad using Tapatalk

פורסם (נערך)
לאיזה צריכת דלק אתה מצפה?

Sent from my iPad using Tapatalk

יותר מ 1/14

בעיקרון צריך רכב שיסחוב לי נסיעות של 120 קמש בלי בעיה, אבל הצריכת דלק יכולה לבוא על חשבון המהירות

עריכה אחרונה על ידי perez123
פורסם

במסגרת התקציב שלך, אתה תצטרך להתפשר על משהו - לא תוכל לאכול את העוגה שלמה.

גם רכב חסכוני יחסית, גם אוטומטי, גם חזק, גם מרווח, אני מניח שאתה גם רוצה רכב עם רמת אמינות סבירה ומעלה.

אז כן, אולי תוכל למצוא איזו וואגית 1.2 טורבו עם DSG7 במסגרת התקציב שלך, תהנה מביצועים וצריכת דלק, אבל אמינות הגיר לא נחשבת מדהימה על פי מה שרושמים משתמשים בפורום.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הקוראינות יתנו כזאת צריכת דלק רק בבין עירוני רגוע, אלו לא רכבים חיסכונים.

כמו דןר אמר תצטרך להתפשר, אם צריכת הדלק יותר חשובה מביצועים הייתי בודק את הספייס אשר תהיה מאוד חיסכונית, הוא קלה ואין לה בעיה לנסוע 120 ויותר אבל זה לא רכב גדול.

פורסם (נערך)

שוב "נדחף" לנושא. הייתי שמח גם לקבל דעות על סיוויק האצ' 2009-2010 אוטומט (שנכנס בתקציב המצויין בנושא). מה אומרים? מה חשוב לבדוק? איך האמינות, איך חווית הנסיעה לעומת הדגמים עם הגיר הרובוטי?

היה לי בעבר 2006 רובוטי לא ממש נוח בעיקר בחניות, הגיר התבגר בצורה לא הכי יפה (שחיקה בהעברת הילוכים ראשונים) אבל בכל זאת לרכב בגילו סחב יפה.

עריכה אחרונה על ידי greyjoy616
פורסם
במסגרת התקציב שלך, אתה תצטרך להתפשר על משהו - לא תוכל לאכול את העוגה שלמה.

גם רכב חסכוני יחסית, גם אוטומטי, גם חזק, גם מרווח, אני מניח שאתה גם רוצה רכב עם רמת אמינות סבירה ומעלה.

אז כן, אולי תוכל למצוא איזו וואגית 1.2 טורבו עם DSG7 במסגרת התקציב שלך, תהנה מביצועים וצריכת דלק, אבל אמינות הגיר לא נחשבת מדהימה על פי מה שרושמים משתמשים בפורום.

חקרתי על כל נושא אמינות הגיר ואני חושב שיש סיבה שמשתמשי הפורום לא ממליצים עליו.

אני חושב שבתקציב שלי אתמקד יותר באמינות הרכב, חיסכון בדלק ואתפשר לצערי על מהירות.

עוד המלצות יתקבלו בברכה

• תוכן חדש...