Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר אני בעבודה רואה משהו נחמד, במחיר טוב ואח"כ בערב מראה זאת לזוגתי - המחיר תמיד גבוה יותר.

איך זה יכול להיות?

אילו עוד "שטיקים" אתם גיליתם בנושא?

מה קורה כאן?

פורסם (נערך)

אתרי הנופש מתאימים את המחיר לפי נוסחא שמתחשבת מאיזה מכשיר אתה ניגש (מחשב או סלולרי), המיקום שלו (בית או עבודה - לפי כתובת IP), כמות הפעמים שנכנסת מאותו מכשיר לאתר בכדי לברר לגבי מחיר חופשה ועוד.

על פניו, נראה לך שאלו שטויות. אבל יש בזה הגיון די עמוק.

לוקחים בחשבון כי בסיטואציות מסויימות - אתה רוצה לסגור דיל מהר, ולכן אפשר להעלות מחיר.

מאידך, באופציות אחרות - יש לך זמן, אתה יכול לבצע השוואה בניחותא.

אם אתה מחפש חופשה באותו אתר דרך אותו מכשיר מספר פעמים - זה אומר שאתה מאוד מעוניין בחופשה, ואפשר לנצל את זה לתת חופשה במחיר יותר גבוה.

וכו' וכו'

מידע נוסף בקישורים הבאים (לא בהכרח עונה ישירות לשאלה):

https://bit.ly/2xvxKPW

https://bit.ly/2kzedER (ראה סעיף 4)

בעבר ראיתי כתבה שעונה בדיוק על השאלה - אך אינני זוכר היכן ראיתי אותה...(אינני מצליח למצוא אותה)

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

השטיק האחרון של בוקינג - דווקא יפה - מנחש מה היעד הבא שלי. מצד שני, מניפולציה מתוחכמת.

אני מתכנן לקיץ הקרוב טיול עם לא פחות מ-11 מלונות, ואחרי שהזמנתי שניים או שלושה התחילה להופיע בראש הדף תוכנית מאוד הגיונית ללילות הבאים.

אני נוטה להתעלם מהשורות האדומות של הצופים באתר או מספר ההזמנות ביממה האחרונה, ומתיחס לפרמטרים הכוללים (למלון) מיקום, מחיר וחוות דעת, עם דגש על שליליות, בובוקינג וב-TA. בטיסות זה מחיר העסקה הכולל ושעות הטיסה.

ד"א - את כרטיסי הטיסה לנסיעה האמורה רכשתי דרך אקספדיה, אבל בהשואה לאתרי חברות התעופה המחירים היו דומים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גלישה בחלון הסתר.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...