Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מדובר בB3 2008,סליחה שכחתי גם בכותרת :cry:

טוב נתחיל בזה שאין לי מושג מי עשה את זה ויום לפניי הנזק הזה גם שרטו אותי מקדימה ושוב לא יודע מי עשה זאת.

אני שוקל לתקן את זה בגלל שהרכב הזה הוא הגאווה שלי ואני נורא מחובר אליו.

רציתי לדעת אם לדעתכם שווה לסדר את זה ומה המחירים בערך לסדר דבר כזה?

אין לי נזקי צבע רציניים,מדובר בעבודה של פחחות בלבד.

WhatsApp Image 2018-04-12 at 23.13.48.jpg

WhatsApp Image 2018-04-12 at 23.13.48(1).jpg

עריכה אחרונה על ידי Renames
פורסם

קשה להעריך. אני לא בטוח עד כמה זה נכון לתקן את החלק ולא להחליף אותו.

בגדול - פחחות וצבע למשטח אחד זה בין 700-1000 ש"ח.

אם תמצא רכב כזה, בצבע הזה מפירוק עם כנף שלמה - אולי זה חכם יותר.

פורסם
קשה להעריך. אני לא בטוח עד כמה זה נכון לתקן את החלק ולא להחליף אותו.

בגדול - פחחות וצבע למשטח אחד זה בין 700-1000 ש"ח.

אם תמצא רכב כזה, בצבע הזה מפירוק עם כנף שלמה - אולי זה חכם יותר.

חשבתי לגבי כנף מפירוקייה אני אברר לגבי זה,

יש לך מושג כמה עולה סדר גודל כזה מפירוק?

פורסם
סדר גודל של כנף חדשה הוא 300 שח

צבע המחיר תלוי איפה תצבע. 300-600

ואם אני מקצר תהליך והולך לפחח? האם התהליך אצל פחח דורש תיקון צבע?

פורסם
כן. כי בשביל ליישר את הכנף אתה תצטרך למרוח חומר מילוי.

אז סדר גודל של עד 1000 שקלים? הכוונה של הבחור מלמעלה של כנף חדש זה מפירוק נכון? יש לך שמץ כמה עולה בערך דבר כזה אצל פחח?

פורסם

תיקון אצל פחח זה 600 במקסימום, פחחות וצבע בלי פירוק.

תבדוק מחיר כנף במאגר, למרות שנראה לי שלא ימכרו לך. או שתבדוק אצל מוסך שאתה מכיר. העלות של כנף חדשה חלופית סביב

300

פורסם
כנף חדשה זה לא מפירוק. זה חדש.

זה מגיע בצבע בסיס שחור.

זה בדרך כלל חלק חליפי.

איפה אני מחפש את החלק הזה?

תיקון אצל פחח זה 600 במקסימום, פחחות וצבע בלי פירוק.

תבדוק מחיר כנף במאגר, למרות שנראה לי שלא ימכרו לך. או שתבדוק אצל מוסך שאתה מכיר. העלות של כנף חדשה חלופית סביב

300

כמה עולה הפירוק הזה ומה הכוונה? ו600 שקל זה הרבה יותר זול ממה שחשבתי.

אצל הפחח כבר מבצעים את הצביעה?

פורסם

יש לקנות כנף חדשה מיבואני חלקי חילוף כמו המאגר שמוכרים גם משומשים. יש עוד יבואנים כמובן אבל ממליץ לך לבדוק מחיר במוסך שלך, לא יודע אם ימכרו לך כנף כאדם פרטי אבל אתה יכול לנסות.

ניתם גם לקנות כנף משומשת מפרוקיה.

בדרכ, מחליפים כנף כי העלות כל כך נמוכה לחדשה שלא שווה להשקיע בפחחות. היא מגיעה צבועה ביסוד ונשאר לצבוע בצבע הרכב ולהרכיב.

פחח פרטי רוב הסיכויים יתקן במקום עם קצת מכות, חומר פחחים לישור סופי ויצבע, כל זה סביב 600 שזה מחיר סביר בעיני.יש זולים ויש יקרנים.

קח בחשבון שהצבע לא יהיה תואם ב 100 אחוז.

אתה יכול לנסות שפחח יישר כמה שאפשר בלי חןמר וצבע ולהמשיך לנסוע ככה שהצבע זהה עם מכה קטנה.

פורסם

החלפת כנף זה מה שהכי טוב לפחח אבל זה לא טוב לך .

תמיד יחששו מזה במכירה של הרכב וזה לא מבטיח לך בהכרח התאמה מלאה ומושלמת.

תבדוק עם פחחים שמשתמשים בשיטת PDR . היו פה בפורום כמה שרשורים עם תוצאות שנראות כאילו לא קרה כלום לפח.

לגבי התאמת צבע: בהנחה שהרכב לא ממש ישן והצבע לא דהה, אז צבאי טוב יגיע להתאמה מעולה. אל תחשוש מזה, חפש המלצות על צבאי טוב ולא בהכרח צבאי זול או צבאי של הפחח.

פורסם

לא יודע למה אתה חושב שהחלפת כנף לא עדיפה על תיקון.

ל-PDR יש גבולות. אני לא חושב שזה מה שמתאים במקרה הזה. יש פה עיוות לא קטן לפי התמונה.

בנוסף, החלפת כנף עדיפה על מילוי כנף בחומר פחחים.

פורסם
החלפת כנף זה מה שהכי טוב לפחח אבל זה לא טוב לך .

תמיד יחששו מזה במכירה של הרכב וזה לא מבטיח לך בהכרח התאמה מלאה ומושלמת.

תבדוק עם פחחים שמשתמשים בשיטת PDR . היו פה בפורום כמה שרשורים עם תוצאות שנראות כאילו לא קרה כלום לפח.

לגבי התאמת צבע: בהנחה שהרכב לא ממש ישן והצבע לא דהה, אז צבאי טוב יגיע להתאמה מעולה. אל תחשוש מזה, חפש המלצות על צבאי טוב ולא בהכרח צבאי זול או צבאי של הפחח.

יש לקנות כנף חדשה מיבואני חלקי חילוף כמו המאגר שמוכרים גם משומשים. יש עוד יבואנים כמובן אבל ממליץ לך לבדוק מחיר במוסך שלך, לא יודע אם ימכרו לך כנף כאדם פרטי אבל אתה יכול לנסות.

ניתם גם לקנות כנף משומשת מפרוקיה.

בדרכ, מחליפים כנף כי העלות כל כך נמוכה לחדשה שלא שווה להשקיע בפחחות. היא מגיעה צבועה ביסוד ונשאר לצבוע בצבע הרכב ולהרכיב.

פחח פרטי רוב הסיכויים יתקן במקום עם קצת מכות, חומר פחחים לישור סופי ויצבע, כל זה סביב 600 שזה מחיר סביר בעיני.יש זולים ויש יקרנים.

קח בחשבון שהצבע לא יהיה תואם ב 100 אחוז.

אתה יכול לנסות שפחח יישר כמה שאפשר בלי חןמר וצבע ולהמשיך לנסוע ככה שהצבע זהה עם מכה קטנה.

הכנף תגיע ללא צבע נכון? ומה המחיר של כנף בערך ומה זמן הייבוא שלה?

וכמה תעלה לי החלפה עצמה כלומר העבודה ואיפה אני עושה את זה (אצל איזה איש מקצוע)?

לא יודע למה אתה חושב שהחלפת כנף לא עדיפה על תיקון.

ל-PDR יש גבולות. אני לא חושב שזה מה שמתאים במקרה הזה. יש פה עיוות לא קטן לפי התמונה.

בדקתי ראשית כל עם PDR,אמרו לי במספר מקומות שצריך לבדוק אם בכלל אפשרי וגם אמרו לי 2000 בערך.

בנוסף, החלפת כנף עדיפה על מילוי כנף בחומר פחחים.

החלפת כנף יצא לי תהליך ארוך וקצת מסורבל לא? עד שיביאו את החלק ואצל מי אני מחליף אותו דרך אגב?

עלות הכנף היא כ-?

• תוכן חדש...