Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הייתי השבוע בבדיקת טסט לרכב, הבוחן חיבר את האגזוז לבדיקת זיהום, ביקש ממני ללחוץ על דוושת הגז על 2500 סל"ד, חזר אחרי כמה דקות ואמר לי ללחוץ חזק על דוושת הגז.

לחצתי עוד קצת והוא צעק לי תלחץ עוד, לחצתי ושוב הוא צעק לי ללחוץ עוד (וכן הלאה) עד שהגעתי למצב שאני כבר שניות ארוכות (לדעתי כמעט דקה) מעל 5000 סל"ד והאוטו בהילוך סרק ובסופו של דבר החל לצאת עשן כבד מהאגזוז.

אז ככה:

בסל"ד נמוך - הכל תקין

בסל"ד גבוה - CO 0.3 - לקוי

(מה שמוזר בשורת הסל"ד בסעיף ה"מדוד" כתוב 2560 סל"ד והרי לחצתי מעל 5000 סל"ד!!!)

כמובן שנכשלתי בטסט בליקוי הנ"ל + עשן יתר.

*** אני נוסע עם האוטו בממוצע 500 ק"מ בחודש ומוסיף פעם בחודש GOLD LABEL ולא ראיתי עשן באיזה שהוא שלב.

הלכתי למוסכניק שלי (שאני סומך עליו) ושבוע קודם הכין את האוטו לטסט והוא לא האמין לתוצאות הבדיקה וכן ליציאת עשן קטנה שהפכה להיות קבועה בעקבות הבדיקה.

הגיע מוסכניק נוסף ואמר שנראה לו שצריך לעשות ראש מנוע!!! כנראה יש להחליף גומיות שסתומים או רינג נשבר כתוצאה מהלחיצה הברוטלית במכון.

המוסכניק שלי אמר שהוא מעדיף בשלב הראשון לשים תוסף שמן סינטטי מלא וניקוי הנשם ונראה אם יהיה שינוי.

נסעתי 3 ימים וחזרתי לבדיקה טסט חוזרת אלא שהפעם הוא בכלל לא חיבר אותי למד גזים אלא אמר לי ללחוץ שוב חזק על דוושת הגז. אמרתי לו שנאמר לי לא ללחוץ חזק על דוושת הגז בהילוך סרק ובנוסף עפ"י הנחיות משרד התחבורה הבדיקה צריכה להיערך ב 2500 סל"ד בלבד.

הוא התרגז והכשיל אותי שוב.

כששאלתי מדוע הוא לו חיבר אותי למד הגזים הוא טען שכיוון שהאוטו שלי מוציא עשן הוא רשאי שלא לחבר אותי למד הגזים ולהכשיל אותי עפ"י מראית עין.

אשמח לתגובתכם.

תודה

פורסם
אכן אם קיים ליקוי של עשן יתר מהאגזוז אין טעם לבדוק מצב גזים. כרגע הרכב מעשן? אם כן באיזה מצבים? ומי אמר לך לדחוף כל חודש גולד לייבל?

בהנעה ובנסיעה רגילה אין עשן רק כשמעלים את הטורים בלחיצה קבועה אז יוצא עשן

פורסם

אם רואים עשן בסלד גבוה, ברור שהמכון לא יבצע בדיקת גזים. התוצאה תהיה שלילית, ולמכשיר שלו יגרם בלאי מואץ.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...