Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

אני מחפשת ג'יפון חדש וקטן בתקציב של עד 140 אלף ש"ח, עם רמת אבזור גבוהה

אני נוסעת נסיעות בינעירוניות, חשוב לי שהרכב יהיה נוח לנסיעות ארוכות ושיהיה חסכוני בדלק עד כמה שאפשר

אני נהגת יחידה כך שלא יפריע לי אם הפגאז' יהיה קטן או אם צפוף מאחורה :)

הרכבים שחשבתי עליהם - CX3, ארונה, קרוסלנד, ASX, קאפצ'ור

אשמח להמלצות

תודה

פורסם

מה לגבי ארונה? זה מנוע ממש קטן אז אני מניחה שהוא חסכוני מכל השאר.

האם הוא מצוייד בגיר הבעייתי של סקודה?

פורסם

ה-c-hr של טויוטה יכול להתאים.

חסכוני מאוד. מאובזר היטב. אמין ומעוצב. החסרונות שלו לא רלוונטים עבורך - בגאז' קטן ומושב אחורי קלסטרופובי במקצת (חלונות קטנים).

פורסם
חסכוני כן, , מרווח פנימי סביר ומאובזר יחסית, וכן , מצויד בגיר הרובוטי של ואג הנחשב לבעייתי.

מה לגבי אופל קרוסלנד? מבחינת צריכת דלק מנוע וגיר

פורסם
ה-c-hr של טויוטה יכול להתאים.

חסכוני מאוד. מאובזר היטב. אמין ומעוצב. החסרונות שלו לא רלוונטים עבורך - בגאז' קטן ומושב אחורי קלסטרופובי במקצת (חלונות קטנים).

רק בגלל העיצוב הקודר שלו מבפנים ירדתי מהרכב הזה. הוא גם יותר יקר מהתקציב שלי אז אם אני עולה בתקציב אני אבחר ברכב אחר

פורסם

מסכים לגביי העיצוב הקודר מאחור. מלפנים פחות. אבל טעם וריח...

בכל מקרה ,יש שתי גרסאות היברידיות שנכנסות בתקציב שלך (יש 2000 ש"ח הנחה על המחירון באפריל).

פורסם

הקרוסלנד מצויד היטב, ויהיה חסכוני, אם כי פחות מהארונה.

יחידת הינע המצויה של סיטרואן פיג'ו, גיר אוטומטי רגיל ואמין ומנוע 1.2 טורבו.

גם אבזור הנוחות ואבזור הבטיחות טובים ביחס למחיר.

פורסם

קרוסלנד = פיג'ו 2008 שמשום מה לא נמצא ברשימה וכן שווה בדיקה.

אהבתי מאוד את היונדאי קונה. מאוד מרשים ומאובזר, עם מנוע מאוד חזק אבל פחות חסכוני מהשאר.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
קרוסלנד = פיג'ו 2008 שמשום מה לא נמצא ברשימה וכן שווה בדיקה.

אהבתי מאוד את היונדאי קונה. מאוד מרשים ומאובזר, עם מנוע מאוד חזק אבל פחות חסכוני מהשאר.

הבנתי שהגיר בקונה בעייתי... התנסת ברכב הזה?

פורסם

גם לי יש התלבטות וגם כן עד 130 או 140 אלף

האמת שלי מאוד מעניין עוד דברים אחרים, אבל משום מה הכי התאים לי הוא ה c3 aircross שאמור להגיע לישראל בעוד מספר שבועות

תבדקי אותו גם כן, אולי יעניין אותך, כי המנוע שלי חסכוני, המראה שלו נהדר, יש לו גם סאן רוף ארוך נפתח, כל מערכות הבטיחות המתקדמות, ואבזור מגניב (לפחות בחול)

פורסם
וחוץ מאלה יש גם את הקיה נירו. סופר חסכוני. סופר מאובזר. עולה 123 מאפס ק"מ. אבל קצת פחות ג'יפון....

נוסע על ה IONIQ והנירו הוא התאום שלו, מערכות בטיחות מודרניות ומצילות חיים, צריכת דלק נמוכה מאוד (אצלי 1-19 1-20)

בהצלחה

פורסם (נערך)

מה מטרת הגיפון? שיהיה גבוה, חסכוני ונוח? יש קקטוס טורבו אוטומט.

אה, כן וישארו לך 40 עד 50 אלף שקלים לבזבוזים.

מערכות בטיחות? הוא מגיע עם השיקוץ המצפצף לידיעתי. תכלס, אלו פשוט מערכות בוסר שלא הוכחו, אבל מי אני שיגיד משהו בניגוד לדעות של הלוביסטים המשוחדים?...

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • תוכן חדש...