Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בעסה...

כנראה זה פשוט כבל גנרי אבל שכבר לא בשימוש-

הוא בא עם מכשיר משנות ה70

פורסם

אולי אפשר לעשות קומבינה עם כבל מיקי ולכרסם לו את המחבר (בהנחה והפינים במרחקים זהים)

צריך גם לוודא את החיווט - האם זהה לזה שבמיקי.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
אולי אפשר לעשות קומבינה עם כבל מיקי ולכרסם לו את המחבר (בהנחה והפינים במרחקים זהים)

צריך גם לוודא את החיווט - האם זהה לזה שבמיקי.

רעיון טוב לבדוק עם כבל מיקי מאוס, נראה שהפינים באמת באותו סידור. אני אנסה ואעדכן.

עדכון: כמעט מתאים, אבל המרחק בין שני הפינים להארקה קצר יותר במילימטר במיקי.

עריכה אחרונה על ידי flytomars
פורסם

אתה מחזיק את התקע אז מה הבעיה?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
נראה שאף אחד לא יודע איך הוא נקרא. תסביר את הבעיה, ואולי נמצא לך פתרון אלטרנטיבי.

הבעיה - קניתי מחשבון מהסוג הבא:

http://www.oldcalculatormuseum.com/canonl121.html

הכבל שלו נראה תקין, הבעיה היא שהראש שלו הוא מהסוג האירופאי עם הארקה בדפנות (schuko?).

יש לי אדאפטר ישן מאוד (נראה לי מאותם שנים של המחשבון- סביבות ה60-70) וקצת חלוד, הצלחתי להפעיל איתו את המחשבון אבל בקושי (יש בעיות מגעים)

חשבתי להחליף את האדאפטר במשהו חדש אבל כל מה שאני מוצא זה רק לשקע בריטי, ונראה לי ממש מטופש לשרשר 2 אדאפטרים אחד אחרי השני.

אז השלב ההגיוני הבא היה להחליף את כל הכבל, אבל מסתבר שגם זה לא כזה פשוט...

פורסם

הבעיה היא בתקע שנכנס לקיר או למחשבון?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הוא מחפש כבל שמתאים למחשבון ולשקע ישראלי. כרגע יש לו תקע גרמני (שוקו). אכן יש קושי למצוא מתאם משוקו לישראלי, אני משתמש באחד ישן, עם הפינים השטוחים מלפני 1989, כיון שלא מצאתי מעודכן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היי,

אני מבין שיש לך את הכבל עם החיבור המתאים אך הקצה שמתחבר לקיר אינו מתאים לשקע ישראלי.

אם כך המצב, קפוץ לטמבוריה וקנה תקע ישראלי

קצץ את הכבל שנמצא בידך כמה שיותר קרוב לתקע ה"לא טוב", חשוף את החוטים וחבר בהתאמה בתקע הישראלי שקנית

בהצלחה

Instagram:

VWPolo6R

• חברי המעגל הראשון
פורסם
היי,

אני מבין שיש לך את הכבל עם החיבור המתאים אך הקצה שמתחבר לקיר אינו מתאים לשקע ישראלי.

אם כך המצב, קפוץ לטמבוריה וקנה תקע ישראלי

קצץ את הכבל שנמצא בידך כמה שיותר קרוב לתקע ה"לא טוב", חשוף את החוטים וחבר בהתאמה בתקע הישראלי שקנית

בהצלחה

חשבתי לעשות את זה, אבל היות ומדובר בפריט אספנים אני לא רוצה להתחיל להשחית אותו (השקע שלו לא ניתן לפירוק, ואני רוצה לשמר אותו אם אפשר, אפילו הוא נראה וינטאג')

ולמנהלים- אם כבר ערכתם את הכותרת, אז למה עם שגיאת כתיב? :-P

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מה עם להשיג שקע שוקו לכבל מאריך, ולייצר כבל מאריך באורך חצי מטר עם תקע ישראלי?

נשאר רק להבין מאיפה הכי קל ומהיר להשיג שקע כזה.

מצאתי באיביי, משלוח לארץ עולה כמעט 90 שקל, אני מתכנן להיות השנה מתישהו בגרמניה אז אאזר בסבלנות עד אז, תודה על הרעיון :-D

• תוכן חדש...