Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איתמר...אני לגמרי איתך שלא תבין אותי לא נכון..אני אישית בחלקים שכאלה שם חברה ידועה ואיכותית. גם בברקסים שם רמסה, צלחות של ברמבו. אני רק אומר שיש הדורשים סיני בשל הפרשי המחירים ועדיין לא מיתלוננים על אף ההשלכות שאני מסביר להם. גם לאחר כמה שנים עוד באים ודורשים את אותו חלק סיני.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להבדיל, שמתי באופנוע רפידות סיניות. כבר בהתקנה התחילו להתפורר בקצה. אחרי שבועיים זרקתי לפח וקניתי של ebc. ברכב אני שם צלחות ורפידות העיקר לא סיני. גם בולמים אחרי נכוותי מבולמים וכריות בולם סינים לאקסנט.

פורסם

מתי יגיע היום שיפסיקו לדבר על "סיני".

תוצרת סין ברובה נחותה, אך גם לסיניים יש מותגי איכות.

בסמארטפונים חדלו לומר מכשיר "סיני", כי וואווי, שיאומי, אופו, 1+ ודומיהם הוכיחו כי התוצרת שלהם לא נופלת ממותגים מערביים.

הגיע הזמן שגם בבלגן שנקרא "חלפים סיניים" יתחילו להתייחס לתוצרת חברה ספציפית.

פורסם
אם הרכב ננהג בצורה נורמטיבית ועדינה ולא במצבי קיצון ועד קצה גבול היכולת אז ישנם חלקים סיניים שיעשו יופי את העבודה ואף יחזיקו שנים ללא בעיה.

אבל למה לקנות מוצר הרבה הרבה פחות איכותי מיצרני הOEM המוכרים שהוכיחו את עצמם?.

פורסם

זול תמיד עולה יקר,החלק מחזיק הרבה פחות זמן,אז מה חסכת ?.

חוץ מזה שעל בטיחות לא מתפשרים,והחלק הסיני מתפקד הרבה הרבה פחות טוב מחלק איכותי.

פורסם
מצחיק שאנשים עדיין מאמינים שייצרנים או מותגים ידועים מייצרים אותם "בבית" ולא בסין.

אבל תחת פיקוח ותכנולוגיות ,כן זה ברור.

אני גם דיי חושב כמוך למען האמת...מעבר לכך...ניתקלתי גם בחלקים איכותיים כמו ברמבו שהתחילו לעשות בעיות לאחר טווח זמן מאוד קצר. אז מה? פאק בייצור של ברמבו?

פורסם
זול תמיד עולה יקר,החלק מחזיק הרבה פחות זמן,אז מה חסכת ?.

חוץ מזה שעל בטיחות לא מתפשרים,והחלק הסיני מתפקד הרבה הרבה פחות טוב מחלק איכותי.

אם יילך לך גומיית צורייה או פעמון צירייה אתה תשים חליפי או מקורי/ איכותי?

פורסם
מתי יגיע היום שיפסיקו לדבר על "סיני".

תוצרת סין ברובה נחותה, אך גם לסיניים יש מותגי איכות.

בסמארטפונים חדלו לומר מכשיר "סיני", כי וואווי, שיאומי, אופו, 1+ ודומיהם הוכיחו כי התוצרת שלהם לא נופלת ממותגים מערביים.

הגיע הזמן שגם בבלגן שנקרא "חלפים סיניים" יתחילו להתייחס לתוצרת חברה ספציפית.

הבעייה היא שאין או שאנחנו לא מכירים מותגים סיניים. כל ייבוא החלפים הסיניים לישראל נעשה אך ורק משיקולי מחיר. כל ה"מותגים" הסיניים שיש בארץ הם מותגי מדבקה שאין ללקוח שום דרך לדעת מי באמת עומד מאחוריהם.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אף אחד לא אמר שאין מוצרים סינים טובים.

גם אייפון מייצרים בסין. לא רק שיואמי וואוואי.

העניין הוא שכשאתה קונה מוצר "ממותג" אתה כביכול לוקח פחות סיכון ויודע למה לצפות.

שאתה לוקח מוצר לא מוכר - אז אתה מהמר. אולי הוא יהיה טוב, אולי לא.

אם אני קונה ברז לאמבטיה מסין. ואני מחליף אותו לבד - אז מה אכפת לי לעשות ניסוי.

אם אני צריך לשלם על כל החלפה 350 ש"ח לאינסטלטור, אז אני מחשב את הסיכון שלי אחרת.

פורסם

בטיפול האחרון שמתי לב שהגיע הזמן להחליף את הצלחות ברכב שלי. כמובן שבאותה הזדמנות צריך להחליף גם את הרפידות, למרות שאלו הוחלפו בטיפול הקודם. רכשתי צלחות ורפידות מחנות חלפים בחולון. המוכר נתן לי צלחות של פוסטר (יצרן סיני) וטען שהן טובות. המחיר שלהן זול משמעותית מהמחיר של צלחות מקוריות של קיה, בייחוד אלו האחוריות שם המחיר של המקוריות בכלל מטורף. לא מבין למה. מוכר אחד טען שהצלחות האחוריות מוחלפות רק לעיתים נדירות ביותר, כי הן לא נשחקות. אולי זו הסיבה למחיר המטורף (כי לא קונים הרבה). בכל מקרה ראיתי כאן בפורום שצלחות של פוסטר מורכבות ע"י הרבה מוסכים. אני אחליף בקרוב ואעדכן לגבי האיכות שלהן בהמשך.

פורסם
אם יילך לך גומיית צורייה או פעמון צירייה אתה תשים חליפי או מקורי/ איכותי?

תשמע,ב307 לפני כמה שנים הצירייה התחילה לדפוק בסיבובים.

נכנסתי לחנות חלקי חילוף מגרמניה והזמנתי ציריה חדשה מקורית במחיר נמוך {כולל מיסים} מאשר ציריה סינית.

למרות שמדובר ברכב בן 16 אתה לא תמצא אפילו כפתור מתוצרת סין,הכל או מקורי או מיצרן OEM מכובד,ותאמין לי שזה מוכיח את עצמו תמיד.

קח בחשבון שיש לא מעט מוסכניקים שלא מוכנים להרכיב חלפים סיניים {במיוחד חלפים בטיחותיים}.

פורסם
^ כנראה בצלחות האחוריות כלול גם מיסב ובגלל זה המחיר הגבוה.

בדקתי, אין מיסב בצלחות האחוריות. גם הצלחות של פוסטר אחורי/קדמי הן אותו מחיר. יותר מזה, באתרים בחו"ל צלחות קדמיות/אחוריות תחליפיות של חברות ידועות עולות אותו דבר והמחיר שלהן הוא בערך כמו המחיר של פוסטר. הבעיה היא בעלות דמי המשלוח וגם ברגולציה על מערכות בלימה. רק בארץ יודעים היבואנים לנצל את חולשתו של הצרכן ואת תלותו בהם.

• תוכן חדש...