Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,ו

אני עומד בפני קנייה של רנו קליאו החדשה 2013 ורציתי לדעת איזה מחלות בעיות ידועות יש לרכב.

אני יודע שזה גיר רובוטי ודי חושש מזה מהסיפור שהיה עם הDSG(מחשב גיר/קלאצים וכו') ומשאר הדברים.

מה דעתכם על הרכב? יש משהו להזהר ממנו?

תודה רבה,

דור

פורסם
היו כמה מקרים בפורום של מחשב גיר שמתפגר באזור ה50 אלף.

נראה שאין מקרה של החלפת קלאצ'ים כרונית.

תודה רבה

האם נכון לומר שרכב עם 90 אלף קמ יהיה נקי מתקלות כאלן כי כבר תוקנו?

מפחד מאוד לקנות ולהוציא כסף על הגיר הזה:/

פורסם

תמתין לתגובות של בעלי קליאו כאלה, ובצע חיפוש באתר, יש כמה וכמה חוות דעת עליה.

אם אתה רוצה ראש שקט, עדיף לקנות רכב עם גיר אוטומטי פלנטרי או רציף , רובם פשוטים יותר לאחזקה.

גם אין החלפת קלאצ'ים כתוצאה מבלאי באזור 100-150 אלף ק"מ.

פורסם

חיפשתי בפורום ואכן יש בעיות בגיר ב50אלף

השאלה שלי היא האם יש עוד בעיות ?(טורבו שמתקלקל וכו'?) בנוסף, האם אחרי החלפת מוח גיר הכל מסתדר ולא נהרס שוב אחרי 50 אלף נוספים?

תודה מראש

דור

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

האם קנית בסופו של דבר את הרכב והאם אתה מרוצה? אני לפני קניה של רכב דומה שנת 2015 אוטומט 1200 טורבו ומתלבטת... אשמח לרשמים

פורסם (נערך)

אני אישית מאוד אוהב את הרכב, אבל זה היה כרכב ליסינג.

אני לא חושב שהייתי קונה כפרטי. בטח לא עם תוואי נסיעה עירוני ברובו.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם
האם קנית בסופו של דבר את הרכב והאם אתה מרוצה? אני לפני קניה של רכב דומה שנת 2015 אוטומט 1200 טורבו ומתלבטת... אשמח לרשמים

אצלי בחברה יש הרבה רכבי ליסינג כאלה, יש לי 2 קולגות - אחד כבר עשה בשנה וחצי 65 אלף קילומטר עליה ללא כל בעיה(נסיעות בארשבע מרכז כל יום) והשני ב37 אלף קילומטר +- חווה את הבעיה של הגיר(נוסע באמת בעיקר במרכז) - לא נעים.

אצלי היא עשתה 35 אלף(מתוכם 31 אלף איתי בשנה וקצת שאני איתה) - ואני מאוד אוהב את הרכב, הוא זריז, כיף לנהיגה, מושב נוח וסביבת מחייה נעימה לנהג.

בחסרונות המתלים שלה נוקשים, ויש רעשי רוח במהירות גבוהה(למי שמפריע), את האמת? אחרי שנה פלוס איתה? אני יכול להגיד שהייתי קונה כזאת בשבילי אם הייתי חייב רכב עם גיר אוטומטי - אפילו לנהיגה בתוך העיר כבר יותר התרגלתי, לקח זמן אבל הרגל לומדת(אם ארצה ואם לא) איך לנהוג איתה בעיר.

עשיתי סיכומון עליה כאן.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני לא מדבר כמבין גדול ברכבים אבל זה באמת מותק של רכב. לי יש את הגרסה הידנית 0.9 טורבו והרכב מרגיש זריז, מאובזר מאוד יפה בשביל סופר מיני ידנית, עיצוב מהמם, כיפי לנהיגה. החסרון זה שלא מרווחת מאחורה ושהמתלים קצת נוקשים ככה שנוחות הנסיעה לא אידיאלית לחלק מהאנשים שמצפים ליותר מהבחינה הזו מרכב צרפתי, למרות שלי אישית זה לא מפריע אבל תצטרכי לעשות נסיעת מבחן בשביל לדעת.

בסך הכל באמת אחלה של רכב ואני ממליץ, מאוד אוהב אותו.

פורסם

קניתי את הקליאו לפני כשנה וחצי בעסקת 0 ק"מ במחיר של 80 אלף. אחת הרכישות הטובות שעשיתי. אני פשוט מת על הרכב הזה. אז נכון שבגרסת הליסינג תא הנהג מאוד פשוט וצנוע ונכון שהמתלים קשים ומעבירים כל מהמורה לגב, אבל כאמור מושב הנהג נוח מאוד ומחפה על כך.

עיקר ההנאה שלי מהרכב הוא מהכח המתפרץ שלו שזמין כמעט בכל מהירות. הרכב פשוט מטוס קטן. כיף גדול ומאפשר תימרונים קלים בכל נסיעה.

לא כ"כ הזכירו את זה, אבל לדעתי הרכב מעוצב יפה ודי ספורטיבי לטעמי.

ממליץ מאוד!

פורסם

אכן היו פה תלונות לגבי הגיר ב 50-60 אלף.

אישית לאבא שלי יש קליאו 2015 עם 22 אלף ללא בעיות.

חבר לו רכב קליאו 2014 אם אני זוכר נכון עם כ70 אלף ללא בעיות מאוד מרוצים.

למעט הגיר הקליאו נוקשה זה מורגש בעיקר בעיר, מחוץ לעיר היא בסדר ויציבה, המושבים נוחים אך לדעתי חסרה תמיכת צד.

מאחור צפוף יחסית.

העיצוב גם לדעתי מעולה גם כיום במיוחד בצבע אדום.

הרכב זריז אך לדעתי הגיר פחות מלוא מאשר ה dsg, זה מורגש בעיר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...